، تهران , (اخبار رسمی): دوره آموزشی «امنیت پروتکلهای ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا (IoT ProSec)» توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ایران در آذر ماه سال جاری برگزار می گردد.
در دوره آموزش امنیت پروتکلهای ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا به مطالعه جامع در ارتباط با امنیت پروتکلهای اینترنت اشیا و بررسی انواع رویکردهای تحلیل تهدیدات امنیتی آن پرداخته شده است
اینترنت در حال حاضر همه مردم را به هم متصل میکند، ولی با اینترنت اشیاء تمام ابزارها و وسایل به هم متصل میشوند. بیشک زمانی که اینترنت اشیا فراگیر شود، تأثیرات شگرف و عمیقی بر زندگی ما میگذارد. اما برای آنکه اینترنت اشیا بتواند در جریان زندگی ما وارد شود، نیازمند یک ساختار و معماری منسجم است، همچنین با توجه به تجهیزاتی که در اینترنت اشیا استفاده میشوند که معمولا قابل حمل و کوچک هستند محدودیتهایی در منابع (حافظه، باتری، پردازش و ...) دارند، پس باید برای ارتباطات و موارد امنیتی آنها زیرساختهای ارتباط و پروتکلهای مناسبی با توجه به این محدودیتها انتخاب شود و چنانکه امنیت یک عامل فعال اساسی در بسیاری از کاربردهای اینترنت اشیاء خواهد بود، روشهایی نیز باید برای محافظت از ارتباطات توسط چنین تکنولوژیهایی طراحی شود. مساله امینت در IoT را میتوان مهمترین چالش توسعه این فناوری در نظر گرفت. در این رابطه استانداردهای مختلفی در حال توسعه است؛ ولی همچنان نیازمندیهای امنیتی اینترنت اشیا و حتی مخاطرات آن به خوبی شناسایی و تحلیل نشده است.
در دوره آموزش امنیت پروتکلهای ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا به مطالعه جامع در ارتباط با امنیت پروتکلهای اینترنت اشیا و بررسی انواع رویکردهای تحلیل تهدیدات امنیتی اینترنت اشیا پرداخته شده است. با بررسی مقالات و تحقیقاتی که در حوزه امنیت اینترنت اشیا ارائه شدهاند، میتوان دریافت که امنیت باید در تمام سطوح بستهها و سرویسها نیز در نظر گرفته شود؛ بنابراین در تمام مراحل توسعه سیستم، ویژگیهای امنیتی وجود خواهد داشت.
سهم این دوره سه جانبه است. نخست، ما مباحث «رمزنگاری اینترنت اشیا، انواع الگوریتمها و پروتکلهای رمزنگاری وامنیتی» را معرفی میکنیم. دوم، در این دوره «استانداردها و امنیت پروتکلهای ارتباط رادیویی IoT از جمله معرفی استاندارد، شرح جزییات پروتکل ارتباطی، شرح نحوه ایجاد امنیت در این فناوری، بررسی و تحلیل ایجاد امنیت اینترنت اشیا و نحوه مکان یابی» مورد بحث قرار میگیرد و در نهایت، در این دوره استانداردهای غیر 3GPP مانند LoRaWAN-Sigfax-wifi-Bloutooth-ZigBee و Z-Wave همچنین استانداردهای 3GPP مانند: 2G-3G-4G و NB-IoT بررسی میشود.
در این دوره به شرکتکنندگان گواهی معتبر از مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ایران اعطا خواهد شد.
علاقهمندان جهت ثبت نام میتوانند به سایت www.IoTiran.com مراجعه کرده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه مرکز به شماره 77199154-021 تماس حاصل کنند.
### پایان خبر رسمی