اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۸*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 139711013420810003

بواسیر داخلی و خارجی چیست؟

کد: 139711013420810003

https://goo.gl/69mo7B

، تهران , (اخبار رسمی): بواسیر داخلی بالای خط نشانه‌ای ایجاد شده و از بافت‌های ستونی پوشیده شده است. محل این بواسیر فاقد گیرنده‌های درد است، ولی بیمار معمولاً پس از اجابت مزاج خونریزی را تجربه می‌کند و ممکن است سطح مدفوع با خون آغشته شود.

بواسیر داخلی و خارجی چیست؟انواع درجات(درجه 1تا 4) بواسیر داخلی
بواسیر داخلی و خارجی چیست؟

بواسیر یا هموروئید از بیماری‌های شایع ناحیه مقعد است که در اثر وارد آوردن فشار به عروق این ناحیه ایجاد می‌شود، این بیماری موجب تورم و التهاب عروق این ناحیه شده و درد و خونریزی به همراه دارد

بواسیر یا هموروئید از بیماری‌های شایع ناحیه مقعد است که در اثر وارد آوردن فشار به عروق این ناحیه ایجاد می‌شود، این بیماری موجب تورم و التهاب عروق این ناحیه شده و درد و خونریزی به همراه دارد. بواسیر بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می‌تواند پیشرفت کند که در نتیجه این امر علائم بیماری شدت خواهد یافت. بیماری بواسیر دارای دو نوع مختلف داخلی و خارجی و نوع داخلی آن بسته به میزان پیشرفت بیماری دارای 4 درجه مختلف است، ممکن است برخی از افراد هر دوی این بواسیرها را تجربه کنند، در ادامه به هریک از آنها و راهکار درمان آن پرداخته می‌شود:

بواسیر خارجی

بواسیر خارجی زیر خط نشانه یا خط دندانه دار و یا زیر پوست اطراف مقعد رخ داده و به درد و دما حساس است و بیمار درد و خارش بیشتری را در مقایسه با بواسیر داخلی تجربه می‌کند. هموروئید خارجی معمولاً باعث برآمدگی پوست اطراف مقعد شده و یک برآمدگی دردناک را ایجاد می‌کند، به این حالت ترومبوز گفته می‌شود.

بواسیرداخلی

بواسیر داخلی بالای خط نشانه‌ای ایجاد شده و از بافت‌های ستونی پوشیده شده است. محل این بواسیر فاقد گیرنده‌های درد است، ولی بیمار معمولاً پس از اجابت مزاج خونریزی را تجربه می‌کند و ممکن است سطح مدفوع با خون آغشته شود، این خون ممکن است بر روی سطح دستمال توالت و یا در کاسه توالت چکیده شود ولی رنگ مدفوع طبیعی است. از سایر علائم این بیماری می‌توان به ترشح مخاط و توده میان دوراهی اشاره کرد. این نوع از هموروئید معمولاً درد ندارد مگر اینکه دچار ترومبوز و یا نکروز شود. این نوع بواسیر بر اساس درجه افتادگی به چهار دسته زیر تقسیم می‌شود:

درجه 1

در این حالت بیماری عروق داخلی مقعد در ناحیه رکتوم را درگیر کرده و هیچ بافتی از مقعد خارج نمی‌شود. در واقع عروق خون دچار افتادگی نشده‌اند و فقط کمی متورم می‌شوند. مهمترین علامت این نوع بواسیر خروج خون از مقعد هنگام تحریکات روده است.

این نوع هموروئید معمولاً با رعایت رژیم غذایی و افزایش فعالیت‌های بدنی بهبود می‌یابد همچنین این بیماری را می‌توان با استفاده از رابربند درمان کرد اما این روش همراه با عوارضی از جمله عود مجدد، درد و خونریزی است.

درجه 2

در این نوع هموروئید عروق متورم از مقعد خارج می‌شوند اما خود به خود فروکش کرده و به داخل باز می‌گردد. در واقع این نوع هموروئید زمانی که فشار وارده مقعد افزایش می‌یابد، از مقعد خارج شده و دوباره خود به خود به داخل باز می‌گردد. به طور مثال هنگام دفع از بدن خارج شده و پس از آن بدون اعمال فشار از طریق دست به داخل مقعد بازگردانده می‌شود. این نوع هموروئید پایین‌تر از خط پرولاپس است و بدون اعمال فشار به جای اصلی خود باز می‌گردد.

درمان هموروئید درجه 2، مشابه هموروئید درجه 1 است و معمولاً با درمان‌های خانگی و استفاده از رابربند بهبود می‌یابد.

درجه 3

این نوع هموروئید هنگام نشستن و اجابت مزاج از مقعد خارج شده ولی تنها با دست به داخل باز می‌گردد. در این مواقع هموروئید نیاز به درمان فوری دارد تا بیشتر از این آلوده و دردناک نشود.

در این مرحله از بیماری هموروئید معمولاً پزشک انجام درمان‌هایی مثل لیزر و جراحی را تجویز می‌کند البته هموروئید درجه 3 ممکن است با استفاده از درمان‌های اولیه و یا سایر روش‌ها نیز درمان شود که این امر نیازمند تجویز پزشک است.

درجه 4

فروافتادگی این نوع هموروئید در خارج از مقعد است و هرگز جا نمی‌رود. بهترین راهکار درمان این نوع بواسیر درمان با لیزر است، ممکن است پزشک درمان جراحی را تجویز کند اما این نوع درمان علاوه بر هزینه‌ای بالاتر، درد و خونریزی را متحمل بیمار می‌کند، به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت کلینیک ونک لیزر مراجعه کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کلینیک ونک لیزر

درمان هموروئید بواسیر شقاق فیستول کیست مویی با لیزر

اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۸*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان