اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140002275138316205

معرفی کامل دانشگاه منچستر انگلستان

معرفی دانشگاه منچستر

کد: 140002275138316205

https://bit.ly/3byEWfQ

، تهران , (اخبار رسمی): در این متن به معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه منچستر خواهیم پرداخت.

معرفی دانشگاه منچستر
معرفی دانشگاه منچستر

دانشگاه منچستر یک دانشگاه تحقیقاتی در شهر منچستر کشور انگلیس است که در سال 2004 با ادغام مؤسسۀ علوم و فناوری دانشگاه منچستر و دانشگاه ویکتوریا منچستر شکل گرفت. پردیس اصلی دانشگاه منچستر در جنوب شهر واقع شده است. مکان‌های فرهنگی زیادی از جمله موزۀ منچستر، گالری هنری ویتورث، کتابخانۀ جان ریلندز و رصدخانۀ بانک جودرل (یک میراث جهانی ثبت شده در یونسکو)  در آن قرار دارد. در سال‌های 2018 و 2019 میلادی این دانشگاه به حدود 40000 دانشجو و ده هزار پرسنل، دومین دانشگاه بزرگ انگلیس (کشور انگلیس 169 دانشگاه دارد) شناخته شد. درآمد دانشگاه در سال‌های 2019 و 2020 1.1 میلیارد پوند است که یک پنجم آن از طریق قراردادهای دانشگاه تأمین شده است. این دانشگاه پنجمین دانشگاه ثروتمند انگلیس است. تا کنون دانشگاه منچستر موفق شده است که 25 جایزۀ نوبل را دریافت کند. از بین اساتید، 4 نفر آن‌ها جایزۀ نوبل را دریافت کرده‌اند که بیشتر از هر دانشگاه دیگری است.

تاریخچه

جان دالتون  (شیمی دان انگلیسی) به همراه بازرگانان و صنعتگران منچستر، دانشکدۀ مکانیک را تأسیس کردند تا ثابت کنند که کارگران نیز می‌توانند اصول اساسی علم را بیاموزند. جان اوونز (یک تاجر نساجی )، در سال 1846 میلادی، حدودا ده هزار پوند را به دانشگاه اهدا کرد تا دانشکده‌ای تأسیس شود که مردان بتوانند علوم غیر دینی را در آن‍جا فرا بگیرند.

دانشکده‎‌های منچستر

دانشگاه منچستر به سه دانشکده تقسیم شده است که در ادامه به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم می‌شوند و در آن دوره‌های مختلف را تدریس می‌کنند. دانشکدۀ زیست شناسی به دانشکدۀ علوم زیستی، دانشکدۀ علوم پزشکی و دانشکدۀ علوم بهداشت تقسیم می‌شود. دانشکدۀ علوم مهندسی به دانشکدۀ مهندسی کامپیوتر، دانشکدۀ شیمی و غیره تقسیم می‌شود. دانشکدۀ علوم انسانی شامل دانشکدۀ هنر، زبان و فرهنگ و دانشکدۀ قانون و دانشکدۀ علوم انسانی است.

دانشگاه دانشجویان را به طور مستمر به انجام ورزش‌های گوناگون تشویق می‌کند و امکانات ویژه‌ای  از جمله، مرکز ورزشی آرمیتاژ، باشگاه‌های تناسب اندام و زمین‌های بازی را در اختیار دانشجویان گذاشته است.

شرایط ورود به دانشگاه منچستر

دانشگاه منچستر یکی از برترین دانشگاه‌های کشور انگلیس است که بیش از هزار دورۀ آموزشی مختلف را به دانشجویان سرتاسر جهان آموزش می‌دهد. در پنج سال گذشته چهل هزار دانشجو از این دوره‌های آموزشی استفاده کرده‌اند که بیش از ده هزار نفر آن‌ها از کشورهای دیگر بودند. برای ورود به این دانشگاه به نمرۀ 6.5 آزمون آیلتس نیاز دارید. علاوه برهزینۀ ورود به دانشگاه باید بتوانید هزینۀ زندگی در کشور انگلستان را بپردازید. البته می‎توانید از دانشگاه، وام‌های دانشجویی را دریافت کنید.

برای گرفتن اجازۀ تحصیل در دانشگاه شما نیاز به نتیجۀ آزمون آیلتس دارید. اگر می‌خواهید در رشتۀ علوم کامپیوتر و مدیریت بازرگانی تحصیل کنید باید حداقل نمرۀ 7 را در آزمون آیلتس دریافت کنید اما برای تحصیل در رشته‌های  مهندسی شیمی و بیوشیمی به نمرۀ 6.5 آیلتس نیاز دارید. همچنین می‌توانید نتیجۀ آزمون تافل را به جای آزمون آیلتس ارائه دهید که در این صورت حدااقل باید نمرۀ 90 را در آزمون تافل دریافت کنید.

هزینۀ تحصیل در دانشگاه منچستر

اگر قصد دارید در این دانشگاه به ادامۀ تحصیل بپردازید، علاوه بر هزینۀ زندگی در انگلیس باید مبلغی را به عنوان شهریه به دانشگاه بپردازید. این شهریه بسته به رشته و مقطع تحصیلی شما متفاوت خواهد بود در ادامۀ این مقاله شهریۀ برخی رشته‌ها را برای شما می‌گوییم.

اگر می‌خواهید مهندسی کامپیوتر را در مقطع  کارشناسی ارشد انتخاب کنید باید سالانه حدود 35 هزار دلار را به عنوان شهریه بپردازید. دورۀ کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر چهار سال طول می‎کشد. اگر بخواهید علوم مالی را در مقطع مقطع کارشناسی ارشد را بخوانید، باید سالانه حدود 43 هزار دلار را بپردازید و این دوره یک سال طول می‌کشد.

گران‌ترین رشته، رشتۀ مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی ارشد است. شما باید حدود 62 هزار دلار را به عنوان شهریه به دانشگاه بپردازید و این دوره حدود 12 تا 18 ماه طول می‌کشد. شهریه رشته‌های دیگر این دانشگاه از 25 هزار دلار تا 38 هزار دلار متغیر است.

رتبۀ دانشگاه منچستر

طبق نتیجۀ (QS) دانشگاه منچستر 27 دانشگاه برتر جهان است. سازمان (THE) این دانشکاه را به عنوان پنجاه و چارمین دانشگاه انگلستان از بین 100 دانشگاه برتر اعلام کرده است.

شما عزیزان می‌توانید جهت کسب اطلاعات لازم در زمینۀ اخذ ویزای تحصیل انگلستان با مشاوران موسسه معتبر اعزام دانشجو آرمان من در ارتباط باشید.

فارغ‌التحصیلان برجسته

بسیاری از افراد برجسته در دانشگاه منچستر تحصیل کرده‌اند. برخی از مشهورترین افراد عبارتند از: جان دالتون (بنیانگذار نظریۀ اتمی مدرن)، ارنست رادرفورد، لودویگ ویتگنشتاین (یکی از برجسته ترین فیلسوف‌های قرن بیستم میلادی)، جورج ای دیویس (بنیانگذار رشتۀ مهندسی شیمی)، ماری استوپس (پیشگام کنترل بارداری و مبارز حقوق زنان)، برنارد لاول (پیشگام نجوم رادیویی)، فردریک کالند ویلیامز (بنیانگذار علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی)، آیرین خان (دبیرکل سابق عفو بین الملل)، برایان کاکس (فیزیکدان و مجری تلویزیون) و آنتونی بورگس .

تعدادی از سیاستمداران نیز از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، از جمله رئیس جمهور فعلی جمهوری ایرلند، نخست وزیران سودان، فلسطین و عراق و همچنین چندین وزیر در انگلستان، مالزی، کانادا و سنگاپور. این دانشگاه برخی از چهره‌های برجستۀ کمدی را نیز آموزش داده است مانند بن التون، آده ادموندسون و ریک مایال. علاوه بر این، تعدادی از بازیگران مشهور مانند گابریل کلارک (بازیگر هالیوکس) و بندیکت کامبربچ ( بازیگر شرلوک هومز) نیزدر این دانشگاه تحصیل کرده‌اند.

برندگان جایزه نوبل

همانطور که قبل‌تر گفتیم دانشگاه منچسترموفق شده است 25 جایزۀ نوبل را دریافت کند. این دانشگاه در زمینه‌های مختلفی جایزۀ نوبل را دریافت کرده است که در ادامه برخی از آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

جوایز نوبل مربوط به علم شیمی

1- ارنست رادرفورد در سال 1908 میلادی جایزۀ نوبل را برای تحقیقات خود در مورد تجزیۀ عناصر و شیمی مواد رادیواکتیو دریافت کرد.

2- آرتور هاردن در سال 1929 میلادی جایزۀ نوبل را برای تحقیقات در مورد تخمیر قند و آنزیم‌های تخمیری دریافت کرد.

3- والتر هاورث جایزه نوبل را در سال 1937 میلادی به دلیل تحقیقات در مورد کربوهیدرات‌ها و ویتامین (C) دریافت کرد.

موزۀ دانشگاه منچستر

موزۀ منچستر از نزدیک به 4.25 میلیون شی تاریخی نگهداری می کند. این اشیاء شامل پروانه‌ها و منبت کاری‌ها از هند، پرندگان و پوست حیوانات اقیانوس آرام، سفال‌های باستانی کشور آمریکا، فسیل‌های استرالیایی، سکه‌های قدیمی اروپا و زره‌های جنگی آسیا می‌شود. اولین مجموعه‌های این موزه در سال 1821 میلادی توسط انجمن‌های کاوشگر منچستر جمع شد و متعاقباً با اضافه شدن اشیاء انجمن زمین شناسی منچستر گسترش یافت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

آرمان من

مای آرمان، اولین پلتفرم تخصصی تحصیلات بین المللی که با مجوز رسمی از وزارت علوم در سال 1385 با شعار (آرمانی فکر کن) شروع به فعالیت کرده است. شما میتوانید دانشگاه و مقصد تحصیلی خود را از بین هزاران دوره پیدا کنید و یا صفر تا صد مسیر اخذ پذیرش و ویزای خود را به این مجموعه بسپارید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش