اطلاعات تماس
  • 021221*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140007075454417184

هشت درس مالی در دهه طلایی زندگی‌تان

کد: 140007075454417184

https://bit.ly/3uxmHiU

، (اخبار رسمی): دهۀ سوم زندگی شما دوران مهمی است که باید چیزهای زیادی در آن یاد بگیرید. این دوره، زمانی برای اشتباه کردن است. زمانی‌ است برای اینکه خطر کنید و بفهمید واقعاً که هستید. جوانان بیست ساله درس‌های زیادی برای یاد گرفتن دارند؛ درس‌هایی که سی‌ساله‌ها آرزو می‌کنند، کاش زودتر آن‌ها را یاد گرفته بودند.

8 درس مالی در دهه طلایی زندگی‌تان
هشت درس مالی در دهه طلایی زندگی‌تان

بهترین سرمایه‌گذاری‌ که می‌توانید در طول عمرتان انجام دهید این است که روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید. روی آموزش مالی خود به هر روشی که ممکن اس، چه دانشگاه چه کلاس‌های آموزشی یا کتاب‌ها و سایت‌ها

این مطلب در این باره نیست که بگوید؛ باید حتماً خودتان را جمع‌وجور کنید تا در دهۀ سوم زندگی‌تان یک خانه بزرگ بخرید؛ البته اگر خواستۀ شما این است، مختار هستید هر کاری می‌خواهید با زندگی خود بکنید. مهم این است که در بیست سالگی خود پشتکار داشته باشید تا بتوانید در سی سالگی از آزادی مالی برخوردار بوده و در حال پس دادن تاوان کارهای اشتباه دوران بیست سالگی خود نباشید. در ادامه هشت نکتۀ مالی برای شما جوانانی که در دهۀ سوم زندگی‌تان به سر می‌برید، آمده است:

بودجه بندی کلمه بدی نیست

بیشتر مردم فکر می‌کنند بودجه‌بندی برای افراد فقیر و کسانی است که نمی‌توانند پول خود را مدیریت کنند. مشخص نیست این طرز تفکر از چه زمانی رایج شده است؛ ولی هر چه هست، این تفکر اشتباه است. بودجه‌بندی نه‌تنها نشانۀ ناتوانی مالی نیست، بلکه مهارت مدیریت پول افراد را نشان می‌دهد. مهارتی که خیلی از بیست‌ساله‌ها حتی به آن فکر نمی‌کنند.

بودجه‌بندی علاوه بر اینکه به شما کمک می‌کند تمام مخارج خود را زیر نظر داشته باشید، باعث می‌شود عادات خرج کردن خود را بهتر درک کنید. برای مثال ممکن است شما را متوجه کند بیش از حد معمول برای خوراک هزینه کرده‌اید؛ زیرا هر بار که به خرید می‌روید به چندین فروشگاه سر می‌‌زنید و بعد از صرف هزینه‌ای نسبتاً بالا به خانه برمی‌گردید. بودجه را همین الان تنظیم کنید. مهم نیست چقدر بودجه‌بندی شما قابل اطمینان است. همه چیز را در آن منظور کنید (تفریح و خرج‌کردن) و آن‌ها را بررسی کنید. همین کار کوچک تغییر بزرگی برای شما ایجاد خواهد کرد.

 بودجه‌ای برای خرج کردن داشته باشید

اگر بودجۀ خود را درست طراحی کرده و برای خود جایی برای خرج کردن گذاشته باشید؛ قاعدتاً نباید مشکلی با ولخرجی کردن داشته باشید. بودجه‌بندی لزوماً پس‌انداز پول نیست، بلکه به این معنا است که از تمامی هزینه‌های خود اطلاع داشته باشید. شما می‌توانید میزان مخارج خود را تا هر میزان که می‌خواهید بالا ببرید یا پایین بیاورید. البته در نظر داشته باشید در حدی این کار را انجام دهید که تمامی نیازهای شما را پوشش دهد.

همه دوست دارند به مسافرت بروند، در بهترین هتل‌ها باشند، بهترین غذاها را بخورند و بهترین لباس‌ها را بپوشند. شما نیز می‌توانید این کارها را بکنید؛ البته تا جایی ‌که بودجه‌تان بتواند آن را پوشش دهد.داشتن یک بودجه برای پول خرج کردن به این معناست که بدانید دقیقاً چقدر می‌توانید خرج کنید و هیچ اتفاقی نتواند شما را غافلگیر کند.

شما به پس‌اندازی برای روز مبادا نیاز دارید

یکی از چیزهایی که همیشه می‌شنوید و شاید روی آن حساب کرده باشید کمک دوستان در مواقع اضطراری است. اما این کمک همیشه قابل اطمینان نیست؛ زیرا همۀ افراد مشکلات خاص خودشان را دارند. در ضمن شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید دوستانتان همیشه حاضر باشند برای شما میلیون‌ها پول هزینه کرده یا قرض بدهند.

پس‌انداز روز مبادا می‌تواند تا حدودی شما را از بیشتر وضعیت‌های اضطراری نجات دهد. مثلاً می‌توانید با این پول یک بلیط هواپیما بخرید یا اتومبیل خود را تعمیر کنید و اگر نیاز شد آن را بیمه کنید. مقداری پول در یک حساب جداگانه پس‌انداز کنید. این مقدار باید به اندازۀ هزینۀ چندین ماه زندگی شما باشد. این موضوع از اولویت‌های شما در بیست سالگی نیست؛ اما استرس مالی شما را کم می‌کند و اجازه می‌دهد پایتان را فراتر گذاشته و در حوزه‌هایی که وارد آن نمی‌شدید یا از آن‌ها می‌ترسیدید کمی ریسک‌پذیرتر عمل کنید. این کار دقیقاً هدف دوران بیست سالگی‌ است.

 برای خرید اتومبیل پول قرض نکنید

به هیچ‌وجه این کار را نکنید. گرچه همیشه این فکر که اگر یک اتومبیل آخرین مدل و مجلل داشته باشید، شما را وسوسه می‌کند پول قرض کنید؛ اما به هیچ‌وجه نباید برای خرید یک اتومبیل زیر بار قرض کردن پول بروید. ماشین‌ها هر روز در حال جدیدتر شدن هستند و اگر امروز یک مدل بخرید، فردا یک مدل بهتر از آن به بازار وارد می‌شود.

بهتر است پول خود را نگه داشته و چیزی که در توانتان است بخرید. اگر می‌بینید با پولی که دارید می‌توانید ماشین خود را عوض کنید، این کار را بکنید. اما اگر می‌بینید برای خرید ماشین مجبور هستید پولی را قرض کنید، بهتر است این کار را نکنید؛ چون این کار فقط شما را رو به پایین سوق خواهد داد و هیچ تأثیر مثبتی در پیشرفت شما نخواهد داشت.

در سطح توان خود زندگی کنید

در این دهه از زندگی‌تان امکان دارد زیر بار وام‌های مختلف برای خرید ماشین و خانه بروید و نتوانید از پسشان بربیایید. در آخر به خودتان بیایید و ببینید نه پس‌اندازی برایتان مانده و نه به هدفتان رسیده‌اید. پس بهتر است گام‌های خیلی بلندتر از توان مالی‌تان برندارید.

حین خرید آنلاین نیز خیلی راحت می‌توانید ولخرجی کنید. مثلاً با دیدن این پیشنهاد که «الان بخرید، بعداً پولش را بدهید» ترغیب شوید بدون در نظر گرفتن بودجه و پولی که دارید خرید کنید و این کار شما را در یک بحران بزرگ قرار دهد، بی‌آنکه بدانید اصلاً می‌توانید این پول را پرداخت کنید یا نه.

سخت کار کنید ولی استراحت کردن را فراموش نکنید

دوران بیست سالگی برای تفریح است؛ پس بهتر است به بهترین شکلی که می‌توانید از آن لذت ببرید؛ اما در کنارش سخت‌کار کردن را نیز از یاد نبرید.

برای برخی این کار یعنی چندین ماه سخت کار کنند و پس‌انداز کنند و بعد چندین ماه را به مسافرت برای استراحت بروند. یا اینکه یک خانه بخرند و آن را دوباره طبق سلیقۀ خود درست کنند. یا حتی یک کار روزانه پیدا کنند و برای خود یک کسب‌وکار کوچک به‌عنوان شغل دوم ایجاد کنند. شما دیگر هیچوقت انعطاف دهۀ سوم زندگی‌تان را به دست نخواهید آورد؛ پس بهتر است به بهترین نحو از آن استفاده کنید.

به هر قیمتی برای پیشرفت خطر کنید

شغل مورد علاقۀ خود را دارید؛ اما حقوقش مورد پسند شما نیست؟ شاید می‌خواهید ریسک کرده و یک شغل پاره‌وقت پیدا کنید و در کنارش تجارت خودتان را راه بیاندازید. یا شاید فقط می‌خواهید وقت گذاشته و تمام ایده‌های عالی‌تان را پیاده کنید. شاید هم می‌خواهید به کشورهای دیگر رفته و در جاهای مختلف کار کنید. همین الان ریسک بکنید. بهتر است این کار را انجام داده و برای پیشرفت خود خطر کنید تا ارزش آن را بهتر بدانید.

باید قبل از اینکه بخواهید چیزی را گرو بگذارید، قبل از این که بچه‌دار شوید و یک خانواده را حمایت کنید، برای رسیدن به آرزو‌هایتان خطر کنید. تا قبل از این اتفاقات فرصت انجام این کار را دارید و نتیجۀ این کارتان حتماً شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

 برای خود ارزش قائل شوید

خود را در زمینۀ مالی و مدیریت زندگی آموزش دهید. این‌ها تمام دانسته‌هایی هستند که در زندگی واقعی نیاز دارید؛ اما در مدرسه به شما تدریس نمی‌شوند. چیزهای زیادی برای یاد گرفتن وجود دارد، خود را برای یادگیری آن‌ها آماده کنید. به کنفرانس‌ها بروید، مقاله بخوانید و از حرفه‌ای‌ها کمک بگیرید. برای خودتان ارزش قائل شوید!

به سلامتی خود اهمیت دهید و معنای سلامتی را دریابید. به کلاس‌های یوگا بروید. کلاس‌های آشپزی را حتماً امتحان کنید و خود را درگیر چشیدن و مزه کردن طعم‌های شگفت‌انگیز غذاها کنید. چیزهایی که به شما حس خوبی می‌دهند، کشف کنید و از آن‌ها به نفع خودتان استفاده کرده تا تبدیل به یک فرد قوی شوید و احساس قدرت کنید؛ زیرا دنیا برای شما ساخته شده‌ است.

چگونه در جوانی مسیر موفقیت مالی را هموار کنیم؟‌

شما در ابتدای راه قرار دارید و فرصت‌های زیادی برای امتحان کردن و شکست خوردن دارید؛ اما اگر از همان ابتدا با مطالعه و افزایش دانش خود نسبت به مسائل مالی، قدم‌های اول را محکم بردارید، می‌توانید خیلی زودتر از همسن‌وسال‌هایتان به اهداف و جایگاهی که آرزویش را دارید، برسید.

 

منبع: سایت علف خرس   www.alafkhers.com

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

علف خرس

موسسه راهنمای اندیشه هدفمند به عنوان یک مرجع تخصصی و معتبر، با هدف آموزش‌ «سوادمالی» و فرهنگسازی در این زمینه فعالیت می‌کند. این موسسه تلاش می‌کند به ساده ترین روش ممکن، اطلاعات و آموزش‌های مفیدی را در اختیار افراد قرار دهد تا همه بتوانند با «مهارت و اصول اولیه مدیریت پول» در زندگی شخصی شان آشنا شوند. با کمک آموزش‌های این موسسه می توانید به زندگی مالی‌تان نظم ببخشید،‌ تصمیم‌گیری‌های مالی درست تری داشته باشید و پو‌ل‌تان را مدیریت کنید. سواد مالی به شما نگرش درست مالی می‌دهد و کمک می‌کند تا حساب کتاب زندگی‌تان در دست تان باشد و این رسالت موسسه راهنمای اندیشه هدفمند است:‌ رسیدن به موفقیت مالی با کمک آموزش و یادگیری

اطلاعات تماس
  • 021221*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | روانشناسی و موفقیت