، (اخبار رسمی): پس از اعلام نتایج قبولی در دانشگاه و رشته های انتخابی، ممکن است بعضی از داوطلبان از تصمیم خود منصرف شده و از آغاز تحصیلات خود در دانشگاه پذیرفته شده، صرف نظر کنند. ولی عواقب قبولی در دانشگاه و نرفتن چت؟ چه میزان جریمه ای را می بایست متقاضیان پرداخت نمایند؟
پس از اعلام نتایج قبولی در دانشگاه و رشته های انتخابی، ممکن است بعضی از داوطلبان از تصمیم خود منصرف شده و از آغاز تحصیلات خود در دانشگاه پذیرفته شده، صرف نظر کنند. ولی عواقب قبولی در دانشگاه و نرفتن چیست؟ چه میزان جریمه ای را می بایست متقاضیان پرداخت نمایند؟ شرایط انصراف از دانشگاه در مقاطع مختلف چیست؟ در این مقاله به بررسی تمامی این موارد خواهیم پرداخت. متقاضیان انصراف از دانشگاه در مقاطع مختلف می بایست از نحوه انصراف و جریمه ای که موظف به پرداخت آن هستند کسب اطلاع نمایند و سپس با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به آموزش دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کرده و پس از تکمیل فرم مربوطه، درخواست خود را نهایی نمایند. چنانچه در رابطه با عواقب انصراف از دانشگاه خواستار اطلاعات بیشتری هستید، می توانید با کارشناسان ما در مرکز ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون کد) تماس حاصل کرده و سوالات و ابهامات خود را رفع نمایید.
مراحل انصراف از دانشگاه های دولتی 1402
گاه پس از قبولی در دانشگاه و یا در حین تحصیل، به دلایل مختلف فرد تصمیم به انصراف از دانشگاه گرفته و به دنبال نحوه انصراف از دانشگاه می گردد. در این مقاله به بررسی چگونگی انصراف از دانشگاه های دولتی خواهیم پرداخت. برای انصراف از دانشگاه های دولتی لازم است تا فرد به سامانه اینترنتی دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کرده و فرم مربوطه را تکمیل نماید و سپس با ورود به سامانه سجاد، درخواست نهایی خود را ثبت کند و در نهایت به آموزش دانشگاه خود مراجعه کند.
مراحل انصراف از دانشگاه دولتی به ترتیب عبارت است از:
🔸 در مرحله نخست می بایست داوطلب به سامانه مربوط به دانشگاه خود مراجعه کرده و سپس فرم تقاضانامه انصراف از دانشگاه را دانلود و سپس تکمیل نماید.
🔸 پس از ثبت فرم انصراف، سازمان یا دانشگاه مربوطه درخواست داوطلب را مورد بررسی قرار می دهد و در صورت موافقت، نظر خود را برای ادامه روند درخواست اعلام می نماید. ممکن است مراحل بررسی تقاضا تا یک ماه به طول انجامد.
🔸 برای ادامه مراحل می بایست متقاضی به سامانه سجاد به نشانی اینترنتی portal.saorg.ir مراجعه نماید و پس از مشاهده هزینه انصراف از تحصیل خود، براساس دستورالعمل های بیان شده اقدام به تسویه نماید.
🔸 در نهایت با مراجعه حضوری متقاضی به امور آموزشی دانشگاه محل تحصیل خود و ارائه مدارک مورد نیاز، فرآیند انصراف از تحصیل خود را به پایان رساند.
مراحل انصراف از دانشگاه های آزاد 1402
آیا امکان انصراف از تحصیل در دانشگاه آزاد وجود دارد؟ مراحل انصراف از دانشگاه آزاد به چه صورت است؟ عواقب قبولی در دانشگاه و نرفتن چیست؟ در این بخش به بررسی این سوالات خواهیم پرداخت.
بله امکان انصراف از تحصیل در دانشگاه آزاد وجود دارد و افراد با پرداخت جریمه و طی کردن مراحلی که گفته خواهد شد، می توانند تصمیم خود را نهایی کنند. این افراد می بایست دارای شرایط خاصی باشند و توجه داشته باشید که عملی کردن این تصمیم، پروسه ای زمان بر می باشد و تفاوتی ندارد که در حال تحصیل در چه مقطع و یا ترمی می باشید.
مراحل انصراف از دانشگاه های آزاد 1402:
🔸 به عنوان نخستین گام، می بایست دانشجویان به امور آموزشی دانشگاه خود مراجعه کرده و فرم مربوط به انصراف از تحصیل را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت نمایند. توجه داشته باشید که معمولا این فرم را در سامانه واحدهای دانشگاهی آزاد یا سایت آموزشیار قرار می دهند و می توانید آن را از این سامانه ها دانلود و تکمیل نمایید.
🔸 پس از دریافت فرم انصراف از تحصیل، می بایست دانشجویان به دقت به تکمیل این فرم بپزدارند و در نهایت فرم را به امور آموزشی دانشگاه تحویل دهند.
🔸 پس از ارائه فرم به آموزش، لازم است تا دانشجویان هزینه جریمه انصراف از دانشگاه آزاد محل تحصیل خود را مطابق قوانین آموزشی دانشگاه آزاد به دانشگاه پرداخت نمایند.
🔸 پس از تکمیل فرم و پرداخت جریمه، دانشگاه محل تحصیل موظف است پیش از اقدام به بررسی درخواست متقاضی این درخواست دانشجو را به اطلاع والدین وی برساند.
🔸 در مرحله بعدی، واحد آموزش دانشگاه موظف خواهد بود که درخواست دانشجو را بررسی کرده و مراحل مربوط به انصراف از دانشگاه را انجام دهد. توجه داشته باشید که این مرحله زمان بر می باشد و ممکن است تا یک ماه نیز به طول انجامد.
🔸 در مرحله پایانی و پس از سپری شدن تمامی مراحل فوق، دانشجو، به عنوان دانشجوی انصرافی شناخته خواهد شد و با درخواست وی تایید قطعی می شود. توجه داشته باشید که پس از این مرحله، دانشجو نمی تواند به دانشگاه انصرافی خود برای تحصیل در همان رشته بازگردد.
منبع: عواقب قبولی در دانشگاه و نرفتن چیست؟
### پایان خبر رسمی