اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1394081349074755

دانشگاه امیرکبیر میزبان سیزدهمین کافه کارآفرینی دانشگاه تهرا ن

کد: 1394081349074755

https://goo.gl/kMqqDm

، تهران , (اخبار رسمی): کافه کارآفرینی رویدادی برای برقراری ارتباط میان دانشگاه (دانشجویان و اساتید) و صنعت ( حوزهICT) است که سیزدهمین رویداد آن نیز توسط انجمن علمی در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد. دانشجویان از طریق تجربیات به دست آمده از این رویداد، برای ورود به بازار کار یا راه اندازی کسب و کار خودشان آماده می شوند. برای رسیدن به این مهم از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، کارآفرینان موفق، شروع کنندگان استارتاپ ها و تسهیل گران این صنعت در برنامه دعوت به عمل می آید.

سیزدهمین کافه کارآفرینی دانشگاه تهران در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد.

شکوری معتقد بود راز موفقیت او در این مسیر، خوش‌بینی در مسائل مختلف بود و همین امر باعث می‌شد تا با نگرانی کمتری نسبت به محدودیت‌ها و چالش‌های موجود در آینده فعالیت کند.

به گزارش روابط عمومی کافه کارآفرینی، دکتر فرهاد رحمتی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیر کبیر که به عنوان اولین سخنران در برنامه حضور پیدا کرد، کارآفرین را شخصی معرفی کرد که بتواند با گردآوردن یک تیم با مهارت‌های مختلف، فرصت‌ها را خلق کرده و تبدیل به ثروتی کند که دارای ارزش اجتماعی یا اقتصادی است.

وی، شرط موفقیت در این مسیر را دقت به جزئیات در محیط پیرامون و پیگیری اخبار و اطلاعات صنایع مختلف دانست و با طرح  سوال مهمی تصریح کرد: «جایگاه دانشگاه در فرآیند کارآفرینی به چه شکل است و آیا دانشگاه توانسته است کارآفرین در جامعه پرورش دهد؟ توانسته است خروجی مناسبی در حوزه کارآفرینی داشته باشد؟

رحمتی با ذکر این واقعیت که دانشگاه‌ها در این حوزه ضعیف عمل کرده‌اند، علت را در تفاوت بین آموزش‌های دانشگاهی با نیازهای محیط پیرامون اعلام کرد و متذکر شد: «در حال حاضر دانشگاه‌ها برنامه خاصی برای پرورش کارآفرین نداشته و حتی دغدغه‌ای برای خروجی فارغ التحصیلان خود ندارند.»

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیر کبیر در انتهای سخنرانی خود  ابراز امیدواری کرد که دانشگاه‌ها در آینده بتوانند برای کشف، شناخت و پرورش کارآفرینان تلاش کنند و وجود جلسات و برنامه هایی چون کافه کارآفرینی را نقطه آغازی در این راه قلمداد کرد.

در ادامه، دکتر علیرضا شیری نکاتی در مورد مهارت‌های مورد نیاز برای ورود به کسب‌وکارهای ایران را مورد بررسی قرار داد و ابتدای  این راه را بررسی فلسفه و چرایی خود دانست و افزود: «باید خود را به خوبی بشناسیم تا بدانیم که در فضای کسب وکار به چه شکل عمل کنیم چرا  که میزان رضایت شغلی برای شخصیت‌های مختلف، متفاوت است.»

وی در ادامه به انواع تیپ‌های شخصیتی اشاره کرد و گفت: «سبک فعالیت هر تیپ شخصیتی در فضای کسب‌وکار متفاوت است و باید با آگاهی صحیح نسبت به شخصیت خود در هر کسب‌وکاری فعالیت کنیم.»

بخش آخر برنامه به مصاحبه آرش برهمند، سردبیر مجله پیوست با محمد جواد شکوری، بنیان‌گذار وبسایت آپارات و کلوب اختصاص داشت.

شکوری در ابتدا به ماجرای انصراف خود از دانشگاه امیرکبیر پرداخت و به نقش مهم پدر خود اشاره کرد که او را در مسیر درست زندگی هدایت کرد و تاکید کرد که در جهت علاقه خود حرکت کند بنابراین در برنامه‌نویسی به مهارت بالایی رسید. وی به نحوه شکل‌گیری سایت کلوب اشاره کرد که با توجه به مدل موفقی که در خارج از ایران وجود داشت، تصمیم گرفته شد تا سایتی با فعالیت مشابه به اسم کلوب هم در ایران طراحی شود. همچنین به راه‌اندازی سایت آپارات اشاره کرد که در ابتدا هرگز تصور نمی‌کردند که مورد استقبال کاربران اینترنت قرار بگیرد چراکه قرار بود آپارات در ابتدا به عنوان یک سرویس ویدئویی برای سایت کلوب باشد اما تصمیم گرفته شد تا به عنوان یک سایت مجزا مشغول به فعالیت شود. شکوری معتقد بود راز موفقیت او در این مسیر، خوش‌بینی در مسائل مختلف بود و همین امر باعث می‌شد تا با نگرانی کمتری نسبت به محدودیت‌ها و چالش‌های موجود در آینده  فعالیت کند.

در پایان برنامه محمد حسین خانی ، معاونت دانشکده کارآفرینی لوح تقدیری از طرف دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به  محمدجواد شکوری، علیرضا شیری و فرهاد رحمتی اهدا کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کافه کارآفرینی

کافه کارآفرینی رویدادی برای برقراری ارتباط میان دانشگاه (دانشجویان و اساتید) و صنعت ( حوزهICT) است که توسط انجمن علمی در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]