اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051072995700

سفیر عراق در ایران :

حل پدیده ریزگردها نیازمند همکاری متقابل است

کد: 1395051072995700

http://goo.gl/2sw0OR

، تهران , (اخبار رسمی): سفیر عراق در ایران گفت : پدیده ریزگردها و محیط زیست یکی از مشکلات سال های اخیر بین دو کشور و بخش عمده این گرد و خاک از ناحیه کشور عراق است

حل پدیده ریزگردها نیازمند همکاری متقابل است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،راحج صابر عبود الموسوی گفت: شرایط محیط زیست روز به روز در همه کشورهای جهان بدتر می شود و علت آن به لایه اوزون و یا صنایع و ماشین آلات باز می گردد که همه آن به دست انسان انجام می شود.
عبود الموسوی با بیان اینکه ایران و عراق و همچنین منطقه مشکل جدی آب دارند، افزود: بعضی عوامل مشترک باعث شد که بیابان ها گسترش یابد و هزینه های هنگفتی را بر دولت ها تحمیل کند. بعضی از کارشناسان می گویندکه باید با مواد خاصی این زمین ها پوشانده شود.
وی افزود: این مساله به صورت بین المللی در حال پیگیری است. کشورهایی مثل کویت، عراق و عربستان جلساتی تشکیل داده اند و راه حل هایی برای این موضوع مطرح شده است.
سفیر عراق در ایران اظهار کرد : بعضی وقت ها هم دلایل سیاسی دارد. مثلا کشوری به دلایل سیاسی آب را کم و یا قطع کند، یا تغییرات جوی که در زمین روی داده است، الان درجه حرارت نسبت به 60-50 سال پیش افزایش یافته و حتی روی بارش برف تاثیر داشته است.
این مقام عراقی خاطر نشان کرد، درجه حرارت زمستان عراق در 1960 میلادی به چندین درجه زیر صفر می رسید در حالی که الان 15 درجه بالای صفر است.
سفیر عراق افزود :مهم این است که جلسات و کنفرانس هایی برای حل این مساله در حال تشکیل است و من معتقدم که باید با همدیگر گفت و گو کنیم و دست به دست هم دهیم تا حل شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست