اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051174435735

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

نیاز امروز، کار مشترک و میان رشته ای است

کد: 1395051174435735

https://goo.gl/CRCcVb

، تهران , (اخبار رسمی): محمدفرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت : نیاز امروز کشور کار مشترک و میان رشته ای است .

نیاز امروز ، کار مشترک و میان رشته ای است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فرهادی دراین مراسم به روند توسعه علوم اشاره کرد و گفت : در قرن بیستم شناخت ژنوم انسان مطرح بود و قرن بیست و یکم، علوم شناختی مغز و توانمندی های مغزی در اولویت مطالعات علمی قرار دارد و کشور ما هم باید به جد تحقیقات توسعه ای خود را در این زمینه دنبال کند.

وی با اظهار خوشحالی از اینکه در دانشگاه های ما رشته های میان رشته ای متعددی تدریس می شود افزود: یک مدل توسعه همگرا هم این است که در دانشگاه های جامع این رشته ها در کنار هم قرار بگیرند و کار را پیش ببرند.

وی تأکید کرد : آنچه اهمیت دارد این است که محققان در همه رشته های مختلف دورهم جمع شوند و لازمه این کار، تعامل بین دستگاه ها و ایجاد ساز وکار تعاملی است و وزارت علوم نیز در این عرصه پیشگام است .   

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | بهداشت و درمان