اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051476585700

جشنواره «لاله های تالابی» در انزلی

کد: 1395051476585700

http://goo.gl/gD65xG

، تهران , (اخبار رسمی): جشنواره لاله های تالابی با رویکردی زیست محیطی و گردشگری در انزلی برگزار می شود.

جشنواره «لاله های تالابی» در انزلی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست ، رضا پور شعبان ،شهردار بندر انزلی با اعلام این خبر گفت:گیاه لاله تالابی یک گونه منحصر به فرد در خاور میانه است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

او هدف از برگزاری جشنواره فرهنگی لاله تالابی در انزلی را مقابله با جنگ نرم برشمرد و افزود: ناهنجاری های اخلاقی و تهاجم فرهنگی جوانان جامعه را تهدید می کند و شهرداری انزلی به منظور مقابله با ناهنجاری ها، اقدام به فعالیت در عرصه فرهنگی را در اولویت خود قرار داده است که برگزاری جشنواره های متعدد به همین منظور در شهر انزلی برگزار می شود.

شهردار انزلی افزود: جشنواره لاله های تالابی اقدامی فرهنگی با رویکردی زیست محیطی و گردشگری است و ما معتقد هستیم اینگونه مخارج که در راستای اعتلای فرهنگ بوده هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای شهر است.

پورشعبان با اشاره به میزان اعتبار برگزاری این جشنواره گفت: در برآورد اولیه حدود 300 میلیون تومان ردیف بودجه برای برگزاری این جشواره اختصاص داده شد اما با حضور بخش خصوصی بیش از 70 درصد هزینه ها توسط حامیان مالی تامین شده و بخش دیگر نیز با همت و همکاری همشهریان موجب صرفه جوبی و کاهش هزینه ها شده است.

وی درباره استقبال شهروندان و سرمایه گذاران از این جشنواره بیان کرد: در سال گذشته حدود 20 غرفه فعال در جشنواره لاله های تالابی دایر شد که امسال این تعداد به 80 غرفه افزایش یافته است و این امر نشاندهنده استقبال مردم و سرمایه گذاران از جشنواره لاله های تالابی انزلی است.دومین جشنواره لاله های تالابی شهرستان بندر انزلی از 18 تا 22 مرداد به مدت پنج روز در این شهر برگزار می شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش