اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052080965735

اعلام نتایج کنکور سراسری 95

کد: 1395052080965735

http://goo.gl/a36o6y

، تهران , (اخبار رسمی): نتایج کنکور سراسری در سایت سازمان سنجش منتشر شد.

اعلام نتایج کنکور سراسری ا95

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، ابراهیم خدایی،رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بااعلام این خبر به اعمال سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 95 شاره کرد و گفت: تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 95 مثبت بود. تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 96 منوط به نظرات کارشناسی و بررسی‌های فنی است.

خدایی با بیان این که به طور کلی 860 هزار و 437 نفر در آزمون سراسری سال 95 ثبت‌نام کردند، افزود: از این تعداد 772 هزار و 982 نفر در جلسه آزمون حاضر بودند. ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری سال 95 حدود 750 هزار نفر است و شانس قبولی در رشته‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی بیشتر است. با توجه به اینکه 65 درصد داوطلبان کنکور در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت کردند شانس قبولی در این گروه آزمایشی کمتر از گروه‌های آزمایشی دیگر است. در حالی که داوطلبان گروه آزمایشی علوم انسانی بیش از 200 درصد شانس قبولی دارند.

وی در مورد رشته‌های پرطرفدار گروه آزمایشی علوم تجربی گفت: ظرفیت رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی 9200 نفر است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است. سازمان سنجش منتظر اعلام ظرفیت از سوی دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی است و زمانی که این دو دانشگاه ظرفیت‌های خود را اعلام کنند، ظرفیت پذیرش آزمون سراسری سال 95 به صورت قطعی اعلام می‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه در مورد راهنمای ویژه انتخاب رشته گفت: راهنمای ویژه انتخاب رشته از روز گذشته دوشنبه 18 مردادماه در دکه‌های روزنامه‌فروشی و در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفته است. توزیع فیزیکی راهنمای انتخاب رشته همزمان با دفترچه انتخاب‌رشته‌های تحصیلی از روز شنبه 23 مرداد لغایت پنجشنبه 28 مردادماه منتشر می‌شود.

خدایی از وجود نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته مجازی خبر داد و گفت: این نرم‌افزار به داوطلبان این امکان را می‌دهد که با توجه به وضعیت علمی و نمره خود که در آزمون سراسری سال 95 کسب کرده‌اند، خود را با داوطلب مشابه در آزمون سراسری سال 94 مقایسه و امکان قبولی خود را مشاهده کنند. این نرم‌افزار از بعدازظهر فردا برای هر یک از گروه‌های مختلف آزمایشی به تدریج از طریق سایت سازمان در دسترس داوطلبان قرار می‌گیرد.

وی از تشکیل کارگروه آموزشی برای مشاوران وزارت آموزش و پرورش سراسر کشور در مورد راهنمایی آزمون سراسری سال 95 خبر داد و افزود: به داوطلبان توصیه می‌شود برای انتخاب رشته از مشاوره این کارشناسان بهره بگیرند و توجه داشته باشند که طبق ضوابط و قوانین هیچ کدام از کارشناسان و مدیران  سازمان سنجش حق همکاری با هیچ موسسه‌ای را ندارد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه از انتشار کلید سوالات و پاسخنامه داوطلبان در کنار یکدیگر خبر داد و گفت: مهمترین منبع برای انتخاب رشته داوطلبان دفترچه راهنما است. داوطلبان باید توجه داشته باشند که نمرات رتبه در سهمیه و رتبه کشوری ملاک اصلی انتخاب رشته است.

خدایی با بیان اینکه در انتخاب رشته‌های دانشگاه پیام نور بیشترین خطا از سوی داوطلبان رخ می‌دهد، افزود: داوطلبان هنگام انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور توجه داشته باشند که باید در محدوده جغرافیایی زندگی خود انتخاب واحد دانشگاهی داشته باشند. همچنین هر داوطلب می‌تواند 150 کدرشته محل انتخاب کند و همه داوطلبان توجه داشته باشند که باید تا تاریخ 31 شهریور 95 فارغ‌التحصیل شوند و چنانچه داوطلبی در دوره‌های روزانه پذیرش شود اما تا تاریخ مذکور فارغ‌التحصیل نشود اجازه شرکت در کنکور سال آینده را ندارد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به قانون سنجش و پذیرش دانشجو اظهار کرد: طبق قانون سنجش و پذیرش دانشجو، طی 5 سال باید 85 درصد کل ظرفیت‌های آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی پذیرش شود اما اینکه در 15 درصد باقی‌مانده سوابق تحصیلی تاثیر داشته باشد یا خیر بحث دیگری است.

خدایی ادامه داد: امسال با در نظر گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی 82 درصد ظرفیت آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی تکمیل می‌شود  که این میزان سال آینده به 85 درصد خواهد رسید و ما تکلیف قانونی خود را انجام داده‌ایم. در حال حاضر نیز بیش از 95 درصد پذیرش در دانشگاه آزاد براساس سوابق تحصیلی است و فقط در رشته‌های پزشکی این دانشگاه با آزمون دانشجو پذیرش می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: ظرفیت‌های پذیرش در دانشگاه آزاد در دفترچه این دانشگاه و توسط خود دانشگاه اعلام می‌شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | شهر و جامعه