اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052687695596

تأثیر گرانی ذرت بر مرغ تخم‌گذار، کمتر از مرغ گوشتی

40 درصد بازارهای صادراتی تخم‌مرغ از دست رفت

کد: 1395052687695596

https://goo.gl/R1c5cc

، تهران , (اخبار رسمی): آمارهای صادراتی موجود از اوایل سال تاکنون نشان می‌دهد که 40 درصد بازارهای صادراتی از دست ایرانی‌ها خارج شده است.

40 درصد بازارهای صادراتی تخم‌مرغ از دست رفت

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از کانون صنایع انجمن های صنایع غذایی ایران، فرزاد طلاکش دبیر انجمن صنفی تخم‌مرغ شناسنامه‌دار ایران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با اعلام این خبر افزود: مقایسه آمارهای صادراتی سال جاری با همین مدت در سال گذشته نشان می‌دهد که 40 درصد بازارهای صادراتی منطقه را از دست داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت تخم‌مرغ در بازار داخلی تقریباً مطلوب است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش صادرات، همین افزایش قیمت داخل است که به سه‌هزار و 800 تومان در هر کیلوگرم رسیده، البته نرخی که مرغدار را راضی می‌کند، بین سه‌هزار و 800 تا چهارهزار تومان برآورد می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت نفت در بازارهای جهانی کاهش یافته، قدرت خرید عراقی‌ها پایین آمده و ترکیه همچنان در این کشور یکه‌تازی می‌کند. افغانستان نیز به‌دلیل ارزان‌تر بودن تخم‌مرغ در هند و پاکستان، ایران را از فهرست فروشندگان خود خارج کرده است، این در حالی است که قیمت این محصول در داخل کشور، سیر صعودی داشته است.

به گفته طلاکش، نمی‌توان برای کل کشور یک نسخه پیچید، اما با توجه به قیمتی که هم‌اکنون برای تخم‌مرغ در نظر گرفته شده، به طور میانگین مرغدارها کمتر ضرر می‌کنند.

دبیر انجمن صنفی تخم‌مرغ شناسنامه‌دار ایران در پاسخ به پرسش ایانا مبنی بر تأثیر افزایش قیمت ذرت در بازارهای جهانی روی تخم‌مرغ، تصریح کرد: تأثیر این گرانی روی مرغ تخم‌گذار بسیار کمتر از مرغ گوشتی است، زیرا در نوع تخم‌گذار، می‌توان ذرت را با خوراک‌های دیگری مانند گندم جایگزین کرد؛ بنابراین اگر این افزایش نرخ، تأثیر 30 درصدی روی قیمت گوشت داشته باشد، تنها 15 درصد بر قیمت تخم‌مرغ تأثیرگذار خواهد بود./

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کانون انجمن های صنایع غذایی ایران

کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در سال 1382 با مشارکت انجمن‌های فعال در صنایع غذایی کشور تشکیل شده است. هدف از تشکیل کانون، ایجاد هماهنگی بین تشکل‌های موجود جهت برقراری و حفظ ارتباط منظم با مراجع ذیصلاح و پیگیری مسائل و مشکلات اعضاء به صورت گروهی، برنامه‌ریزی برای ارائه الگوها و طرح‌های کارشناسی و موثر جهت توسعه بهره‌وری و بهبود صنایع غذایی کشور می‌باشد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]