، تهران , (اخبار رسمی): یکی از مطالعات جدید نشان میدهد که شغل افراد در دهه 20 و 30 سالگی میتواند بر روی سلامت عمومی آنان از دهه 40 سالگی به بعد تاثیر بگذارد.
افراد دارای رضایت شغلی کم و مداوم، بعد از 40 سالگی دچار سطح بالاتری ازافسردگی نسبت به دیگران، اختلال در خواب، نگرانی مضاعف می شوند
به گزارش سلامتیسم محققان دانشگاه ایالتی اوهایو در این مطالعه از اطلاعات مربوط به 6 هزار و 432 نفر از مردم آمریکا استفاده کردند تا میزان رضایت شغلی را از سال 1979 میلادی به بعد در میان آنان بررسی کنند. محققان از این افراد درخواست کردند تا به سطح رضایت شغلی خودشان از 1 (بدترین) تا 4 (بهترین) نمره بدهند. سن این افراد در زمان شروع مطالعه بین 14 تا 22 سال بود.
نتایج به چهار دسته تقسیم شدند: رضایت شغلی کم و مداوم (45 درصد)، رضایت شغلی بالا و مداوم (15 درصد)، در آغاز با رضایت شغلی بالا و روند نزولی در ادامه (23 درصد) و شروع با رضایت شغلی پایین و روند صعودی (17 درصد).
محققان در ادامه، وضعیت سلامتی این افراد را بعد از 40 سالگی بررسی کردند و به نتایج تازهای دست پیدا کردند.
نتایج نهایی نشان دادند که افراد دارای رضایت شغلی کم و مداوم، بعد از 40 سالگی با این مشکلات مواجه میشوند: سطح بالاتری از افسردگی نسبت به دیگران، اختلال در خواب، نگرانی مضاعف و کسب نمرات ضعیفتر در آزمونهای سنجش سلامت روان.
### پایان خبر رسمی