اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060498665735

به عنوان سومین دانشگاه جهان رشته تحصیلی شد

صلح جهانی در پیام نور

کد: 1395060498665735

http://goo.gl/JNvAgA

، تهران , (اخبار رسمی): رشته «صلح جهانی» در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور به عنوان اولین دانشگاه در ایران و سومین دانشگاه در جهان ارائه خواهد شد.

صلح جهانی در پیام نور

به گزارش اخبار رسمی به نقل  از روابط عمومی وزارت علوم، رستمی ابوسعیدی، رئیس دانشگاه پیام نور که در مراسم افتتاح چندین پروژه به مناسبت هفته دولت سخن می گفت به دستاوردهای این دانشگاه  در حوزه عمرانی اشاره  کرد و افزود: در دانشگاه پیام نور400 پروژه نیمه تمام وجود داشت که  57 پروژه در دهه فجر سال گذشته به پایان رسید و 60 پروژه هم امروز افتتاح می شود و امیدواریم که 100 پروژه هم تا دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
رستمی ابوسعیدی، افتتاح مرکز زبان فارسی برای دانشجویان خارجی را گام بزرگی در جهت جذب دانشجویان خارجی ارزیابی کرد و گفت:‌ دانشگاه پیام نور در 64 کشور شعبه دارد  وما می توانیم دوره های کوتاه مدت مکالمه و دوره های بلند مدت آموزش زبان فارسی را به صورت «برخط» گسترش دهم و با انعقاد تفاهم نامه با فرهگستان زبان و ادب فارسی، گامی در جهت عملیاتی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص گسترش زبان فارسی داشته ایم.
وی از آماده بهربرداری شدن 500 محتوای الکترونیکی بارگذاری شده در حال حاضر 1531 محتوا تا اول مهر ماه خبر داد و گفت: وزارت علوم مجوز مجازی شدن اکثر رشته ها را به این دانشگاه داده است و ما در راستای رسالت این دانشگاه قصد داریم به صورت کمّی و کیفی محتوای آموزش های مجازی را ارتقا دهیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استفاده از منابع تصویری و تلویزیون تعاملی IPTV را گامی در جهت ارتقای کیفیت آموزش مجازی ارزیابی کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین از برگزاری همایش بین المللی مقابله با افراط گرایی در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: برای برگزاری این همایش بین المللی با جامعه المصطفی و دانشگاه ادیان و مذاهب همکاری خواهیم کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش