اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950607101515735

در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

اولین سمینار HSE دهم شهریور برگزار می شود

کد: 13950607101515735

http://goo.gl/hc3o6X

، تهران , (اخبار رسمی): اولین سمینار استقرار نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE برگزار می شود.

اولین سمینار HSE دهم شهریور برگزار می شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم،با هدف تبیین برنامه های استقرار نظام HSE در آزمایشگاه و کارگاه، اولین سمینار استقرار نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE در آزمایشگاه های مرکزی و کارگاه‌های دانشگاه ها، پژوهشگاه ها ، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری دهم شهریورماه در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار می شود.

  وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  و روسای آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارکهای علم و فناوری  در این سمینار حضور خواهند یافت.

 سخنرانی وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، امید خواه رئیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و چند سخنرانی تخصصی توسط استادان متخصص و صاحب نظر در موضوعات فرآیند اخذ گواهی ایزو 17025 توسط دانشگاه ها، پزوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری، نحوه مدیریت پسماند های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ارائه تجربه دانشگاه تبریز در استقرار نظام HSE، بررسی الگوهای استاندارد برای ساخت آزمایشگاه‌های مرکزی و مجتمع های علمی و تحقیقاتی، بیان اثرات زیست محیطی احتراق و کاهش هزینه های انرژی، نحوه استقرار سیستم های مدیریتی ایمنی و بهداشت حرفه ای در آزمایشگاه ها و پژوهشگاه ها از جمله برنامه های این نشست خواهد بود.

همچنین رونمایی از کتاب اصول ایمنی آزمایشگاهی و کارگاهی و رونمایی از نرم افزار رتبه بندی آزمایشگاه ها و کارگاه های عضو شبکه شاعا، و آغاز فرابند تهیه برنامه راهبردی 5 ساله آزمایشگاه ها و کارگاه های عضو شبکه شاعا ، بیان اثرات زیست محیطی احتراق و کاهش هزینه های انرژی، اهمیت استقرار سیستم های مدیریتی و بهداشت کار و اجرای عملیات آتش‌نشانی و اطفای حریق در آزمایشگاه ها و کارگاه ها از جمله  دیگر برنامه این نشست تخصصی است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]