، نیشابور , (اخبار رسمی): فراهم نمودن شرایطی برای دزدیده شدن :فضاهای شلوغی مانند اتوبوسها، مترو و قطارهای شهری برای جیببرها بسیار مناسب است تا در شلوغی و سر و صدای محیط، کار خود را انجام داده و میان جمعیت ناپدید شوند
به گزارش سامانه همیاب 24، 7 اشتباه در تامین امنیت گوشی های همراه وجود دارد که باید آنها را جدی گرفت. این اشتباهات شامل موارد زیر می شود:
• فراهم کردن شرایطی برای دزدیده شدن
فضاهای شلوغی مانند اتوبوسها، مترو و قطارهای شهری برای جیببرها بسیار مناسب است تا در شلوغی و سر و صدای محیط، کار خود را انجام داده و میان جمعیت ناپدید شوند. در این گونه فضاها از وسایلتان مراقبت بیشتری انجام دهید. به هر گونه تنه زدن حساس باشید. متاسفانه تجربه ثابت کرده است که در بسیاری از موارد وقتی در جاهای شلوغ و پرازدحام هستیم متوجه تنه زدن دیگران نمیشویم. این شگرد قدیمی هنوز اصلیترین راه برای رسیدن انگشتان جیببرها به کیف پول شماست.
• ترک کردن گوشی بدون قفل
اگرهنوز قفل گوشی خود را فعال نکرده اید در اولین فرصت آن را راه اندازی کنید تا اولین خط دفاعی را در برابر سارقین قرار دهید. در گوشی های اندروید با قرار دادن پین کد4 رقمی یا یک رمز با بیشتر از 4 کاراکتر احتمال سرقت اطلاعات را کمتر می کنید. در گوشی های اپل از آیفون 5s به بعد می توانید از تاچ آیدی یا قفل اثر انگشت استفاده کنید که بسیاری از گوشی های جدید اندروید هم دارای این سیستم قفل گذاری هستند که راهی امن و مطمئن است.
• ردیابی نکردن بعد از سرقت و فعال نکردن این قابلیت
در پست های قبل درباره نرم افزارها و معرفی و آموزش این قابلیت برای گوشی های مختلف توضیح داده شد.
• استفاده نکردن از آنتی ویروس
بخصوص اگر سیستم عامل تلفن همراه تان اندرویدی است باید از آنتی ویروس برای جلوگیری از حملات بدافزارها و تروجان ها استفاده کنید. گوشی های اپل از امنیت بالاتری نسبت به اندروید برخوردارند.
• استفاده از Wi-Fi های رایگان
یکی از معضلات و خطرات استفاده از وای فای همگانی، دستیابی هکرها به اطلاعات و داده های انتقال داده شده توسط سیستم کامپیوتر و یا گوشی همراه است. به گفته “دیوید میمن” مدیر ارشد دپارتمان جرم شناسی فضای مجازی دانشگاه مریلند، هکرها با استفاده از نام کاربری و رمزعبور یکسان در سیستم وای فای قادرند در زمان نقل و انتقال داده ها، این ارتباط را قطع کرده و اطلاعاتی از قبیل نام کاربری، رمز ورود به سیستم کامپیوتری و یا گوشی همراه شما را در کسری از زمان به سرقت ببرند.
• وارد شدن به لینک های ناشناس
فیشینگ که شاید درباره آن شنیده باشید با ترفند هایی شما رامجبور به وارد کردن اطلاعات شخصی می کند تا با نرم افزار های مخرب به حریم شما دستیابند. با کلیک بر روی لینکی که از شخصی ناشناس برای شما ارسال شده است می توانید کنترل گوشی خود را به دست هکر ها بسپارید. از ورود به آدرس های ناشناس و مشکوک جلوگیری کنید.
• اپدیت نکردن گوشی و نرم افزار ها
یکی از راه های محافظت از گوشی بررسی تاریخ بروزرسانی سیستم عامل و نرم افزار های موجود در گوشی است. هکر ها با دستکاری و بهره برداری از نرم افزارهای از رده خارج یا بروز نشده می توانند به شما آسیب وارد کنند.
### پایان خبر رسمی