کد: 13950610108965820

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران خبر داد

طرح ضربتی افزایش پایداری انتقال گاز شمال

کد: 13950610108965820

http://goo.gl/QQ3U9M

، (اخبار رسمی): مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: توسعه زیرساختهای گازرسانی استانهای گیلان و مازندران با هدف افزایش بیش از پیش پایداری انتقال گاز این استانها کلید خورد.

طرح ضربتی افزایش پایداری انتقال گاز شمال

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی شرکت ملی گازایران، حسن منتظر تربتی،  در بازدید معاون وزیر نفت در امور گاز از زیرساختهای گازرسانی این استان گفت: در سالهای گذشته، شبکه گازرسانی کشور براساس انتقال گاز پارس جنوبی به نقاط مصرف و افزایش پایداری شبکه گاز، توسعه یافت.
 
وی با بیان این که پس از سال 86، نقاط ضعف شبکه گاز کشور شناسایی شد و برنامه ریزی برای برطرف کردن این نقاط ضعف در دستور کار قرار گرفت، افزود: یکی از نقاط ضعف، شبکه گازرسانی به استانهای گیلان و مازندران بود که براین اساس طی چند سال گذشته خط لوله سوم سراسری تا رشت اجرا و در ادامه، خط لوله رشت_ سنگر نیز با هدف تقویت گازرسانی به این استانها تعریف شد.
 
منتظر تربتی با بیان این که این خط لوله همسو با سیاست گذاری برای افزایش پایداری انتقال گاز شمال و شمال شرق کشور تعریف شده است، اعلام کرد: از طرفی، خط لوله میامی_ دشت اجرا شد و خط لوله دامغان_نکا نیز تا پایان سال آینده احداث و شبکه گاز شمال کشور از محورهای مختلف تقویت می شود.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به جزئیات خط لوله رشت_ سنگر گفت:  این خط لوله 9.5 کیلومتری با توجه به شرایط منطقه و زمان اجرا در نوع خود بی نظیر است و براساس یک برنامه فشرده احداث می شود.
 
تربتی با اشاره به این که خط لوله 40 اینچ رشت_ سنگر براساس برنامه تا پایان آبانماه به بهره برداری می رسد، تاکید کرد: با توجه به فعالیت پیمانکار پروژه در چند نقطه و با چند تیم عملیاتی مجهز، پیش بینی می کنیم اجرای این خط لوله زودتر از برنامه تعریف شده به پایان برسد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت ملی گاز ایران

کاربرد گاز طبیعی به عنوان سوخت حرارتی تنها قسمتی از موارد متنوع کارآیی این ماده گرانقدر به شمار می رود. اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت صنعت و پتروشیمی ظاهر می شود.

منتشر شده در سرویس:

نفت، انرژی و صنایع وابسته