اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950611109165735

وزارت علوم خبر داد

نرم افزار جامع شبکه شاعا آماده است

کد: 13950611109165735

http://goo.gl/KH8cr6

، تهران , (اخبار رسمی): مدیرکل پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم ازآماده شدن نرم افزار جامع شبکه شاعا خبر داد.

نرم افزار جامع شبکه شاعا آماده است

به گزارش اخبار رسمی به  نقل از روابط عمومی وزارت علوم، جلال بختیاری ،مدیرکل پشتیبانی و حمایت امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نرم افزار جامع شبکه علمی آزمایشگاه های کشور (شاعا) در حال تدوین است و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
 بختیاری در اولین  سمینار استقرار نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست آزمایشگاه ها HSCکه در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در حال برگزاری است گفت: شبکه شاعا  روز به روز بهتر شده و خدمات رسانی به جامعه علمی کشور را تسریع کرده است.
وی افزود: برای تقویت این شبکه برنامه های مختلفی را درنظر گرفته ایم که سامان دهی مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله آنهاست که کاری بسیار مهم و اساسی است.
مدیرکل پشتیبانی  و حمایت امور پژوهشی وزارت علوم در ادامه گفت: سامان دهی دفع پساماندهای آزمایشگاهی به روش علمی، اقدام دیگری است که برای بهبود شبکه شاعا در حال انجام هستیم.
مدیرکل پشتیبانی و حمایت امور پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: در ایجاد آزمایشگاه‌های جدید نظارت می کنیم تا موارد ایمنی سازه  و مقاومت در برابر زلزله و حوادث در آنها رعایت شود و مطابق استانداردها تاسیس شوند.
بختیاری گفت: استقرار نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست آزمایشگاه‌ها یک اقدام کارشناسی شده و ضروری است و باید با قدرت ادامه یابد.
در همایش از پیش نویس کتاب نظام ایمنی ، سلامت و محیط زیست آزمایشگاه ها نیز رونمایی شد و مقرر شد با کسب نظرات کارشناسان، به زودی نسخه نهایی آن تدوین می شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی