اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950614111905735

تمدید مهلت ثبت وارسال اثردر جشنواره فارابی

کد: 13950614111905735

http://goo.gl/nfSQe0

، تهران , (اخبار رسمی): مهلت ثبت و ارسال اثر در بخش خارجی این جشنواره تا پایان شهریور ماه تمدید شد.

تمدید مهلت ثبت وارسال اثردر جشنواره فارابی

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، حسین میرزایی رئیس دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره بین المللی فارابی  با اعلام این خبر تاکید کرد: با وجود اینکه در بخش داخلی تنها یک هفته مهلت ارسال اثر را به دلیل تماس های علاقه مندان تمدید کردیم اما در بخش خارجی برای سهولت دریافت آثار خارجی 20 روز این مهلت را تمدید کرده ایم.
وی افزود: به این ترتیب علاقه مندان برای ارسال آثار در سامانه الکترونیک این جشنواره در بخش خارجی مهلت دارند و در دو بخش ایران شناسی و اسلام شناسی می توانند آثار خود را در این مدت زمان ثبت کنند.
وی افزود: تمامی پژوهشـگران خارجی دو حوزه اسلام شناسی و ایران شناسی تا پایان روز چهارشنبه 31  شهریورماه سال جاری فرصت دارند، آثار خود را شامل گـزارش نهایی پژوهش، پایان نامه و کتاب که در چهار سال گذشته (از ابتدای فروردین 1391 تا پایان اسفند 1394) انجام شده است، در سایت این جشنواره ثبت کنند.
گفتنی است این دبیرخانه در بخش داخلی بیش از 3700 اثر از نویسندگان، مولفان، مترجمان و پژوهشگران و همچنین دانشگاه ها، موسسات و انجمن های علمی دریافت کرده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]