اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950615113675735

در دیدار دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو درایران با دبیرکل دفتر سازمان ملل آفریقای جنوبی تاکید شد

تقویت ارتباطات فرهنگی ایران و افریقای جنوبی

کد: 13950615113675735

http://goo.gl/cEbvAH

، تهران , (اخبار رسمی): دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو درایران با دبیرکل دفتر سازمان ملل آفریقای جنوبی دیدار کرد.

تقویت ارتباطات فرهنگی ایران و افریقای جنوبی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، سعدالله نصیری قیداری دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو درایران با کیایی دبیرکل ایرانی تبار دفتر سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی در محل این کمیسیون  دیدار و گفتگو کرد.در این دیدار که به پیشنهاد مرکزهمکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم برگزار شد، به موضوعات مختلفی درخصوص همکاری های مشترک میان کشور آفریقای جنوبی، دفتر سازمان ملل در این کشور و کمیسیون ملی یونسکو-ایران اشاره شد.

 نصیری قیداری در این نشست با تاکید بر حوزه فرهنگ و تاثیرگذاری برنامه های فرهنگی در کشورهایی همچون آفریقای جنوبی که اگرچه از نظر اقتصادی در جایگاه مطلوبی قرار دارند اما از نظر فرهنگی و اجتماعی با چالش های بسیاری مواجه می باشند تاکید و پیشنهاد کرد که برنامه های فرهنگی مشترک همچون معرفی مشاهیر و میراث معنوی ایران همراه با جشنواره های فرهنگی برای تقویت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دو کشور برگزار شود.

همچنین در این دیدار کیایی دبیرکل ایرانی تبار دفتر سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی با ابراز خرسندی از پیشنهادات مطرح شده با اشاره به چالش های اجتماعی در آفریقای جنوبی ، به اهمیت موضوع توانمندسازی و آموزش زنان و دختران در این کشور پرداخت.

سپس شیدا مهنام رئیس اداره علوم اجتماعی و انسانی کمیسیون ملی یونسکودر ایران در سخنانی با تاکید بر اهمیت عضویت شهر رشت در شبکه شهرهای خلاق یونسکو از منظر خوراک شناسی و شهر اصفهان از منظر صنایع دستی به معرفی ظرفیت های این دو شهر و همچنین سایر شهرهای دارای ظرفیت های فرهنگی پرداخت و گفت : این امر می تواند موجبات همکاری و توسعه اقتصادی و فرهنگی میان دو کشور را فراهم آورد. 

وی همچنین با تاکید بر اهمیت موضوع اخلاق در علم و فناوری در سازمان جهانی یونسکو ، به جایزه اخلاق ابن سینا که تنها جایزه بین المللی حوزه اخلاق می باشد، اشاره کرد و افزود : می توان در خصوص موضوع اخلاق در حوزه های مختلف علوم و فناوری از قبیل پزشکی، نانو، اخلاق رباتیک، اخلاق آب و اخلاق در تغییرات اقلیم نیز دوره های آموزشی و یا کارگاه های مشترکی را با حضور برندگان این جایزه در کشور آفریقای جنوبی برگزار کرد. 

مهنام در ادامه به ظرفیت های مطلوب علمی و کارشناسی ایران در حوزه ژنتیک پرداخت و با معرفی پتانسیل پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و پژوهشگاه رویان، تاکید کرد که می توان تعاملات علمی و پژوهشی را در این حوزه ها نیز اعمال کرد. 

وی همچنین در خصوص امکان همکاری و اجرای پروژه های مشترک در حوزه آموزش زنان و دختران با عنوان توانمندسازی معلولان با تاکید بر زنان با نیازهای ویژه و همچنین آموزش های مهارتی به جوانان اشاره کرد.

در ادامه این نشست  مستکین رئیس اداره فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو درایران با تاکید بر اهمیت برگزاری هفته فرهنگی که می تواند حوزه های مختلفی را همچون معرفی میراث فرهنگی، میراث ملموس و ناملموس، میراث ثبت شده در حافظه جهانی، توسعه زبان فارسی و آموزش آن به کودکان ایرانی مقیم آفریقای جنوبی را شامل شود، پرداخت. 

وی با تاکید بر اهمیت دهه تقارب فرهنگ ها در یونسکو بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی در تاثیرگذاری تعاملات و مناسبات بین المللی اشاره کرد.در پایان این دیدار مقرر شد مواردمصوب جلسه به طور رسمی میان کمیسیون ملی یونسکو در ایران و دفتر سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی مکاتبه شده و طی سفر وزیر علوم کشور آفریقای جنوبی به ایران و یا به گونه مستقل از جانب این کمیسیون و دفتر سازمان ملل آفریقای جنوبی مورد بررسی، موافقت و اجرا قرار گیرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی