اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950617116865648

قرارداد میان شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتور ایتال تله‌کام اسپارکل کشور ایتالیا منعقد شد

ایجاد مرکز تبادل اطلاعات خاورمیانه در ایران

کد: 13950617116865648

http://goo.gl/FqjsM6

، تهران , (اخبار رسمی): در پی امضای قرارداد میان شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتور ایتال تله‌کام اسپارکل کشور ایتالیا، مرکز تبادل اطلاعات خاورمیانه در ایران راه‌اندازی می‌شود.

ایجاد مرکز تبادل اطلاعات خاورمیانه در ایران

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛  قرارداد راه اندازی مرکز تبادل اطلاعات (POP) امروز بعد از ظهر در حاشیه اجلاس بین المللی «ایران‌ کانکت 2016» میان محمدجواد آذری جهرمی معاون وزیر ارتباطات، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و الساندرو تالوتا مدیر شرکت تله کام ایتالیا اسپارکل به امضاء رسید.

با امضاء این قرارداد، مقرر شد شرکت ایتال تله کام، مرکز تبادل اطلاعات را برای استفاده توزیع‌کنندگان و سرویس‌ دهندگان محتوا (CDN) در منطقه خاورمیانه در تهران راه اندازی کند. این چهارمین مرکز تبادل اطلاعات خاورمیانه پس از مراکز (POP) امارات، عمان و استانبول خواهد بود.

محمدجواد آذری جهرمی در این مراسم با اشاره به اینکه این قرارداد نتیجه توافق صورت گرفته در سفر رئیس جمهور و وزیر ارتباطات به ایتالیا است و پس از مذاکرات چندین ماهه این قرارداد امروز به امضاء رسید.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: راه اندازی (POP) بین المللی در تهران، ایران را به عنوان مرکز بین المللی سرویس دهی منطقه‌ای معرفی می کند و به جای آنکه مسیر ترانزیت ارتباطی کشورهای منطقه به اروپا برود، مستقیم در تهران مدیریت می شود و این موضوع افزایش کیفیت و کاهش قیمت سرویس اینترنت را برای خدمات‌دهندگان اینترنت بین الملل به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه تا پیش از این کشورهای منطقه برای دریافت ارتباطات مجبور به استفاده از مسیر اروپا بوده اند، تاکید کرد: راه اندازی مرکز تبادل اطلاعات در ایران اولین گام به سمت برنامه ایران برای ایجاد هاب بین المللی منطقه خواهد بود.

وی با بیان اینکه این قرارداد موضوع عملیاتی شدن این پروژه را تضمین می کند، تاکید کرد: تا پیش از این کشورهای جنوب ایران برای ترانزیت ارتباطی نیازمند استفاده از (POP) عمان و امارات بودند که به دلیل هزینه های بسیار بالای اتصال مجبور بودند عمده تبادل اطلاعات خود را در اروپا انجام دهند که این موضوع باعث کاهش سهم محتوای موجود در منطقه و کیفیت پایین آن شده بود، اما با راه اندازی مرکز تبادل اطلاعات بین‌المللی در تهران این مسیر می تواند باعث کاهش هزینه های سرویس‌دهی و افزایش کیفیت آن شود که بیشترین تمرکز بر روی سرویس‌های ویدئویی خواهد بود و امیدواریم زمینه رشد سرویس‌های ویدئویی با قرار گرفتن (CDN)های منطقه ای در منطقه خاورمیانه افزایش یابد.

آذری جهرمی با بیان اینکه با راه اندازی (POP) بین المللی در ایران در قراردادهای بعدی درصدد جذب (CDN)های بین المللی برای استقرار در این مرکز خواهیم بود، گفت: پیش بینی می شود در دومین روز این همایش با دو شرکت سرویس دهنده سطح اول جهان در این زمینه وارد مذاکره شویم.

معاون وزیر ارتباطات در مورد آخرین وضعیت قرارداد چهار جانبه ترانزیت ایران- اروپا که در سال 90 میان عمان، روسیه، انگلستان و ایران به امضاء رسید اما عملیاتی نشد، گفت: این قرارداد در هر چهار کشور اجرا شد، اما به دلیل تحریم‌های مالی بین المللی قابلیت بهره برداری از این مسیر فراهم نشد. هم اکنون نیز یکی از موضوعاتی که در حاشیه حضور شرکت های بزرگ مخابراتی دنیا در برنامه داریم، رایزنی برای استفاده از این مسیر با بازاریابی های انجام‌شده است.

وی تاکید کرد: ایجاد مسیرهای ترانزیتی از ایران، کیفیت ارتباطات دنیا را تا 40 میلی ثانیه بهبود خواهد بخشید که تاکنون به دلیل وجود موانع، دنیا خود را از این مسیر محدود کرده بود. هم اکنون با رفع موانع کشورهای شرقی آسیا مانند چین و هند تمایل خود را به استفاده از مسیر ترانزیت ایران- اروپا با محوریت ایران اعلام کرده اند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: هم اکنون 100 ترابیت ظرفیت از کانال سوئز مدیریت می شود که معادل 10 درصد این فضا می تواند از مسیر ترانزیت ایران- اروپا مدیریت شود.

در این مراسم، الساندرو تالوتا با اشاره به اینکه شرکت تله کام ایتالیا اسپارکل در بیش از صد نقطه در دنیا مرکز تبادل اطلاعات راه‌اندازی کرده است، خاطرنشان کرد: چهارمین حضور این شرکت در منطقه خاورمیانه و آسیا در ایران است و امید می رود با این همکاری حجم ترافیک ارتباطی و کیفیت سرویس‌دهی افزایش یابد.

مدیرعامل تله‌کام ایتالیا، در مورد شبکه ملی اطلاعات ایران نیز افزود: شبکه ملی اطلاعات می تواند یکی از برنامه های دولت ها برای توسعه باند پهن باشد و برای مردم منافع بسیاری به همراه خواهد داشت، اما مهم این است که در راه اندازی این شبکه و ارائه خدمات آن، دولت ها سیاست باز و ایجاد رقابت آزاد همراه با مقررات را در پیش گیرند. در نهایت ارائه خدمات مناسب و صرفه اقتصادی برای کاربران به همراه داشته باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]