اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950706141155638

قاچاق سوخت در کردستان به صفر رسید

کد: 13950706141155638

https://goo.gl/KF2RvH

، تهران , (اخبار رسمی): معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان از کنترل کامل قاچاق سوخت در مرزهای استان خبر داد و گفت: قاچاق سوخت در کامیون‌های ترانزیتی تقریبا به صفر رسیده است.

قاچاق سوخت در کردستان به صفر رسید

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، علیرضا آشناگر در هفتمین جلسه شورای مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: در راستای کنترل قاچاق سوخت اقدامات بسیار اساسی در استان انجام شده و  در همین رابطه یک طرح به صورت پایلوت اجرا شد که خوشبختانه خروجی آن را به صورت کاملا محسوس شاهد هستیم.
وی از کنترل کامل قاچاق سوخت به وسیله ترانزیت در مرزهای استان خبر داد و گفت: قاچاق سوخت در کامیون‌های ترانزیتی تقریبا به صورت کامل قطع شده و اگر مواردی وجود داشته باشد انگشت شمار است.
به گفته معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان، کار دیب‌زنی به صورت الکترونیکی در استان انجام شد که هر چند در ابتدا با تنش‌هایی از سوی ترانزیت‌های کشور مقابل مواجه بودیم، اما در حال حاضر بدون هیچ مشکلی این مهم انجام می‌شود.
آشناگر به اختصاص سهم سوخت به روستائیانی که در شعاع 20 کیلومتری مرز هستند اشاره کرد و گفت: استان کردستان نیز مشمول این طرح قرار گرفته و تاکنون از این محل سود خوبی نصیب مردم روستایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در طول یک ماه گذشته در این حوزه 8 میلیون و 300 هزار لیتر سوخت فروخته شده است که این مهم می‌تواند نقش قابل توجهی در ارتقای سطح اقتصاد مردم روستا داشته باشد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان سهم مرزنشینان از فروش نفت در قالب این طرح را حدود 400 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: به منظور حمایت از مناطق محروم اعلام کرده‌ایم که روستائیان بخش سرشیو مریوان و سقز نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند که این کار به صورت ماهیانه تکرار خواهد شد.
آشناگر با تاکید بر فعال‌سازی تعاونی‌های مرزنشین، گفت: یک ریال از سودآوری این بخش نباید جایی دیگری بجز برای مرزنشینان هزینه شود.
وی به برخی تخلفات در تعاونی‌های مرزنشین در سنوات گذشته اشاره کرد و افزود: مراجع نظارت و اطلاعاتی کار را بررسی می‌کنند و به محض هرگونه تخلف با متخلفین برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بر برخورد جدی با قاچاق کالا و ارز به ویژه قاچاق کالاهای بهداشتی و غذایی تاکید کرد و بیان داشت: در جاهایی که تراکم اینگونه کالاها زیاد است باید با حساسیت و برنامه‌ریزی درست حرکت شود که موجب بروز تنش و مشکلات جدی نگردد.
آشناگر خاطرنشان کرد: اولویت اصلی در برخورد با قاچاق کالا نیز باید برخورد و مقابله با کالاهای قاچاق تقلبی باشد چرا که اینگونه کالاها سلامت انسان را نیز به مخاطره می‌اندازند.
وی اظهار کرد: در اجرای طرح ملی مبارزه با قاچاق کالا باید اصل را بر صحت گذاشت و این مهم باید از سوی گشت‌های نظارت به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان به برخورد قاطع با اماکن ورزشی که اقدام به توزیع مکمل‌های قاچاق می‌کنند تاکید کرد و افزود: نباید اجازه دهیم این اماکن ورزشی با توزیع این داروها به جوانان که سرمایه‌های انسانی این استان هستند آسیب برسانند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون