اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950711145905735

امضای پیمان خواهر خواندگی دانشگاه اصفهان و سئول

کد: 13950711145905735

https://goo.gl/uezZg9

، تهران , (اخبار رسمی): در سفر وزیر علوم و هیئت همراه به کره جنوبی ، دانشگاه اصفهان و دانشگاه سئول به عنوان یکی از دانشگاه های برتر کره جنوبی ضمن امضای یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

امضای پیمان خواهر خواندگی دانشگاه اصفهان و سئول

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، با امضای این تفاهم نامه، فعالیت های مشترک این دو مرکز علمی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، تحقیقات، تبادل استاد و دانشجو از این پس شتاب و رشد بیشتری به خود می گیرد.
 در مراسم امضای این یادداشت تفاهم که به امضای هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان و سونگ نوک این رئیس دانشگاه سئول رسید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکترحسن طاهریان سفیر ایران در کره جنوبی،حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و دکتریوسف حجت رایزن علمی وزارت علوم در شرق آسیا نیز حضور داشتند.
بر اساس این تفاهمنامه دو مرکز دانشگاهی توافق کردند که همکاری های خود را در زمینه تبادل دانشجو و استاد افزایش دهند و نسبت به برگزاری کنفرانس ها، همایش ها و نیز انجام طرح های تحقیقاتی مشترک مبادرت ورزند.
اعطای بورسیه تحصیلی، ایجاد کرسی زبان و ادبیات در دانشگاه های یکدیگر، ایجاد فرصت های مطالعاتی، برگزاری نمایشگاه های مشترک علمی، تحقیقاتی و فناوری، از دیگر موارد مورد تاکید طرفین در توافقنامه یاد شده است.
همچنین پس از امضای این یادداشت تفاهم، دو طرف دیدگاه های خود را در خصوص چگونگی گسترش همکاری های علمی و پژوهشی بویژه در زمینه تحقیقاتی اعلام کردند و با تاکید بر تقویت هر چه بیشتر تعاملات فی مابین، خواستار تبادل تجربیات دو کشور در خصوص طرح های پژوهشی و فناوری شدند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]