اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950711145915735

فرهادی خبر داد:

جهش مناسبات درانتظار مراکز علمی ایران و کره جنوبی

کد: 13950711145915735

https://goo.gl/BzVo7S

، تهران , (اخبار رسمی): زمینه های فراوانی برای همکاری میان نهادهای علمی و آموزشی ایران و کره جنوبی وجود دارد و دو کشور از این پس شاهد جهش مناسبات در حوزه های مختلف دانشگاهی خواهند بود.

جهش مناسبات درانتظار مراکز علمی ایران و کره جنوبی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ،محمد فرهادی، وزیر علوم  که در راس هیئتی و به دعوت لی جون سیک وزیر آموزش کره جنوبی سفری دو روزه به این کشور داشت،دبا اعلام این خبر گفت:  علاقه مندی کره ای ها برای افزایش مناسبات آموزشی با کشورمان قابل توجه است و به واسطه روابط خوبی که همواره میان دو کشور برقرار بوده و در حال حاضر نیز این روابط به عالی ترین سطح رسیده؛ شرایط مناسبی هم اکنون برای گسترش همکاری با مراکز علمی کره جنوبی بویژه در زمینه فناوری های پیشرفته فراهم است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان با بیان اینکه این سفر به دعوت همتای کره ای و در راستای اجرایی شدن تفاهمنامه علمی و آموزشی دو کشور در جریان سفر اردیبهشت ماه سالجاری رئیس جمهوری کره جنوبی صورت گرفته است، گفت: در نشست با «لی جون سیک» وزیر آموزش کره جنوبی تمامی محورهای مورد اشاره در تفاهمنامه بررسی و بر اجرایی شدن هر چه سریع تر آن تاکید شد.
فرهادی در ادامه افزود: کمیته ای ویژه از سوی دو طرف برای پیگیری مفاد این نشست تشکیل شده و علاوه بر معرفی نمایندگان وزارت علوم و وزارت آموزش کره جنوبی برای این منظور، قرار است دو طرف به زودی نشست های تخصصی با یکدیگر داشته باشند.
 ایجاد زمینه گسترش همکاری در حوزه های تولید دانش و فناوری، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، همکاری های همایشی و کارگاه های آموزشی، انجام تحقیقات مشترک و فعالیت شرکت های دانش بنیان دو کشور در پارک های علم و فناوری از جمله مواردی بود که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان اعلام کرد در خصوص تحقق و اجرایی شدن آن با همتای کره ای توافقات لازم صورت گرفته است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]