، مشهد , (اخبار رسمی): مشاور عالی شهردار مشهد گفت: پایتخت فرهنگی جهان اسلام در مشهد 2017 فرصتی است برای برگشت به هویت منسجم جهان اسلام و مشهد که میتواند در این خصوص مرکز تعاملات جهان اسلام باشد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، علی صغر عنابستانی در دیدار با جمعی از بانوان فعال رسانهای از کشورهای لبنان و سوریه با اشاره به سابقه برگزاری رویداد پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سالهای گذشته اظهار کرد: مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده و تلاش ما بر این است تا در این سال مشهدالرضا(ع) همه شاخصهایی که در خور شان مضجع منور رضوی را دارا باشد.
وی با اشاره به لزوم ایجاد وحدت در جهان اسلام بیان کرد: حب اهل بیت(ع) در قلوب تمام مسلمین وجود دارد و این علاقه میتواند نقطه وحدت جهان اسلام باشد و رویداد مشهد 2017 میتواند فرصتی مناسب برای شروع این حرکت باشد.
مشاور عالی و جانشین شهردار در ستاد مشهد 2017 تصریح کرد: مشهد 2017 فرصتی برگشت به هویت منسجم جهان اسلام است ودر این بین مشهدالرضا(ع) با دارا بودن زیرساختهای لازم هم از حیث امنیتی و هم از لحاظ موقعیت جغرافیایی و سایر مولفهها؛ میتواند نقش مرکز تعاملات بینالمللی را در جهان اسلام ایفا کند.
وی با اشاره به برخی اقدامات پیشبینی شده برای 2017 یادآور شد: برگزاری همایش بینالمللی جوانان کشورهای اسلامی، اجلاس شهرداران کشورهای اسلامی، همایش اندیشمندان جهان اسلام، اجلاس جهانی جامعه ایمن، مسابقات بینالمللی قرآن کریم دانشجویان کشورهای اسلامی و اجلاس بینالمللی برنامهریزی شهر اسلامی از جمله برنامههایی است که توسط شهرداری مشهد برای 2017 تدارک دیده شده است.
عنابستانی در پاسخ به سوال خبرنگار المنار مبنی بر اقدامات اجرایی شاخص شهری برای استقبال از رویداد مشهد 2017 گفت: آموزش زبان عربی و انگلیسی به تاکسیرانان، سه زبانه کردن تابلوهای راهنما، نورپردازی و فضاسازی خیابانهای منتهی به حرم مطهر رضوی، اجرای طرح ویژه ترافیک در هسته مرکزی شهر، افتتاح خط 2 قطار شهری از جمله پروژههای اجرایی برای سال 2017 است.
وی ادامه داد: تشرف پیاده به حرم امام هشتم(ع) یکی از علاقهمندیهای زائران است که در این راستا ایجاد باغ راه زیارت را از ورودی شهر تا حرم مطهر در دستور کار قرار دادهایم.
غرب عامل تضعیف تعاملات رسانههای جهان اسلام
مشاور عالی شهردار مشهد تلاش امپراتوری رسانهای غرب را عامل تضعیف تعاملات رسانههای جهان اسلام دانست و اظهار کرد: وظیفه ماست تا سعی نماییم با افزایش تعامل و حفظ ارتباطات فیمابین و تبادل مستمر اطلاعات نسبت به معرفی کشورهای اسلامی به مسلمانان جهان اقدام و با اطلاعرسانی گسترده تبلیغات منفی علیه کشورهای جهان اسلام را خنثی نماییم.
جایگاه ممتاز بانوان در مشهد
فاطمه رحمانی، مشاور شهردار مشهد در امور بانوان نیز در این نشست گفت: اسلام همواره نگاه ویژهای به بانوان داشته و حفظ کرامت زنان یکی از شاخصهای این دین میباشد.
وی با اشاره به جایگاه بانوان در ایران افزود: ایران اسلامی تلاش کرده تا همه بسترهای لازم برای شکوفایی استعدادها و توانمندیهای بانوان فراهم نماید و در مشهد مقدس نیز همانند دیگر شهرهای کشور زنان از جایگاهی همانند مردان برخوردارند.
رحمانی تصریح کرد: شهرداری مشهد با عنایت به لزوم ارایه خدمات ویژه زنان امکانات و فضاهایی را همانند بوستانهای بانوان، فرهنگسراهای تخصصی و مراکز ورزشی اختصاصی برای بانوان مشهدی ایجاد کرده است.
مشاور شهردار مشهد در امور بانوان درپاسخ به سوال خبرنگار سوری در خصوص علل موفقیت ایران در دوران تحریم یادآور شد: ایران پیشرفتهای خود را مرهون انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است که باعث شد ما با اتکا به ظرفیتهای داخلی بتوانیم روی پای خود بایستیم.
رحمانی در پاسخ به خبرنگار المیادین تاکید کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب وجود امنیت در کشور است که این امنیت در مشهد نیز در سطح بالایی وجود دارد و به عنوان مثال بانوان در این هر ساعت از شبانهروز بدون ترس و نگرانی و در کمال امنیت میتوانند در شهر حضور یافته و به حرم مطهر رضوی مشرف شوند.
فعالان رسانهای لبنان وسوریه حاضر در این نشست نیز آمادگی خود را به منظور افزایش تعاملات رسانهای با مشهد اعلام کرده و ضمن اعلام رضایت از این سفر، از میزبانی شایسته شهرداری مشهد تشکر کردند.
در این نشست معاون ارتباطات رسانهای حزب الله لبنان، مدیران و مجریان از شبکه المنار، او تی وی، المیادین و شبکه الجدید حضور داشتند.
### پایان خبر رسمی