اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950717154235638

برگزاری همایش مشترک مرزبانان ومرزنشینان هرمزگان

کد: 13950717154235638

https://goo.gl/SYL1kD

، تهران , (اخبار رسمی): همایش مشترک مرزبانان و مرزنشینان استان هرمزگان باهدف تبادل اطلاعات و همفکری بین مرزبانان و مرزنشینان جهت ارتقاء همکاری و خدمات رسانی بهتر برگزار شد.

برگزاری همایش مشترک مرزبانان ومرزنشینان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، همایش مشترک مرزبانان و مرزنشینان استان هرمزگان با حضور مدیرکل امنیتی و انتظامی و دبیرکمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت برمبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، فرمانده دریابانی استان، جانشین فرمانده دریابانی استان، مسئول دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، معاونین و روسای پایگاه ها و پاسگاه های ساحلی دریابانی و روسایی تعاونی‌های مرزنشینان و صیادان و مالکین و تجاران شناورهای صیادی و تجاری با هدف تبادل اطلاعات و همفکری بین مرزبانان و مرزنشینان جهت ارتقاء همکاری و خدمات رسانی بهتر برگزار شد.
در این همایش پس از طرح مسائل و مشکلات  از طرف روسای تعاونی‌ها، تجار، صیادان و ملوانان و ارائه راهکارها و پیشنهاد برون رفت از این مشکلات، کناری مدیرکل امنیتی و انتظامی و دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: قطعا مشارکت مرزنشینان و مرزبانان تامین کننده امنیت و آرامش مرزهای استان خواهد بود.
وی افزود:استان هرمزگان در بین چهار استان ساحلی بدلیل هم‌جواری با خلیج فارس، دریایی عمان و تنگه هرمز از موقعیت ویژه و مهمی برخوردار است که ایجاد کننده وضعیتی خوب برای اشتغال ساحل نشینان و موقعیت مناسبی برای ارتقاء معیشت مردم خواهد بود.
دبیرکمیسیون استان هرمزگان ادامه داد: اخذ مجوز صادرات دام، توسعه و ارتقاء گمرکات ازجمله گمرک بندر شیوء در غرب و کوهستک در شرق استان نمونه بارز تلاش و پیگیری مسئولین استانی و حمایت مسئولان کشوری است.
کناری افزود: در خصوص انحصار واردات گوشی تلفن همراه، پس از پیگیری‌های زیاد4 گمرک هرمزگان مجوز واردات گوشی را اخذ کردند.
در ادامه میرشمسی، فرمانده دریابانی استان هرمزگان گفت: بنده پس از 30 سال خدمت صادقانه به این نتیجه رسیدم  که اگر تقوا ، نظم و انضباط، اطاعت پذیری و بهرمندی از امکانات و ظرفیت‌های موجود در بین مردم و مسئولین رعایت شود، قطعا ارتقاء معیشت مردم و اشتغال زایی گسترش خواهد یافت.
وی ضمن اعلام نحوه پلاک‌گذاری شناورها، از تمامی مالکین شناوری دعوت به همکاری و اخذ پلاک گذاری نمود.
در همین رابطه از کارت  شناسایی شناور رونمایی و به‌صورت نمادین یک فروند قایق پلاک‌گذاری شد.
 در پایان ضمن طرح موضوعاتی مسئولان ضمن استماع مشکلات صاحبان شناورها، تجار و صیادان از چندین ملوان و تاجر برتر طی مراسمی قدردانی شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]