اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950718155595995

چرا با وجود ضدتعریق‌ها، بازهم بدن‌ بو می‌گیرد

کد: 13950718155595995

https://goo.gl/MFxFgX

، تهران , (اخبار رسمی): بیشتر افراد معتقدند که در صورت استفاده از دئودورانت‌ها، بهداشت مناسب را رعایت کرده‌اند،‌ اما باز هم با بوی بد ناشی از تعریق یا خارش آزاردهنده مواجه می‌شوند. در این حالت، مشکل معمولا به اشتباهات فردی برمی‌گردد.

چرا با وجود ضدتعریق‌ها، بازهم بدن‌مان بو می‌گیرد؟

به گزارش سلامتیسم بیشتر افراد معتقدند که در صورت استفاده از دئودورانت‌ها، بهداشت مناسب را رعایت کرده‌اند،‌ اما باز هم با بوی بد ناشی از تعریق یا خارش آزاردهنده مواجه می‌شوند. در این حالت، مشکل معمولا به اشتباهات فردی برمی‌گردد. اولین اشتباه برخی افراد این است که محصول نامناسبی را انتخاب می‌کنند. پیش از هر چیزی باید بدانیم که دئودورانت و ضدعرق،دو نوع محصول متفاوت هستند. پس اگر مشکل شما فقط به بوی بد محدود می‌شود،‌ بهتر است که از دئودورانت استفاده کنید.

تفاوت بارز بین دئودورانت و ضدعرق، این است که ضدعرق‌ها حاوی عنصری به‌نام کلرید آلومینیوم هستند که جلوی عرق کردن را می‌گیرد. بنابراین اگر خیلی زیاد عرق می‌کنید، استفاده از ضدعرق‌ها برای شما مناسب است. اشتباه بعدی به زمان‌بندی اشتباه برمی‌گردد. دئودورانت‌ها می‌توانند در هر زمانی از روز مورد استفاده قرار بگیرند، ‌اما غروب معمولا برای استفاده از ضدعرق‌ها بهترین موقع است، چون میزان تعریق در این زمان کاهش می‌یابد. این نکته را نمی‌توان به‌عنوان قاعده قطعی مطرح کرد، اما ضدعرق‌ها معمولا در این شرایط خیلی بهتر به پوست می‌چسبند.

میزان استفاده از این محصولات نیز در کارکرد مطلوب‌شان تاثیرگذار است. پس با توجه به شرایط و موقعیت، باید میزان استفاده از ضدعرق‌ها را افزایش دهید. برای مثال، ‌اگر یک جلسه کاری مهم دارید، تمام زیربغل خودتان را با استفاده از ضدعرق پوشش دهید تا کانال‌های تعریق کاملا با آن تماس پیدا کنند. پوشش دادن غدد تعریق به‌طور کامل، برای جلوگیری از تعریق شدید ضروری است.
 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سلامتیسم

«سلامتیسم» یک سایت مرجع در حوزه سلامت است که هدفش آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی به روز و کارآمد، ترویج سبک زندگی سالم و افزایش توان خودمراقبتی مخاطبان از طریق ارائه مشاوره‌های پزشکی است. «سلامتیسم» بر این باور است که آگاهی، پیش‌شرط سلامت است؛ برای اصلاح سبک زندگی و روی آوردن به زندگی سالم، نخست باید مؤلفه‌های سلامت را شناخت و دانست که زندگی سالم چه اجزایی دارد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

سلامت و زیبایی