اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950724157705435

تمهیدات جدید برای سفردریایی زائران اربعین به عراق

کد: 13950724157705435

https://goo.gl/IN2jl3

، تهران , (اخبار رسمی): فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان گفت: در اربعین امسال، علاوه بر مرز دریایی خرمشهر، زائران اربعین حسینی می توانند از طریق بندرگاه آبادان و اروندرود راهی بندر بصره شوند و از آنجا عازم عتبات عالیات شوند.

تمهیدات جدید برای سفردریایی زائران اربعین به عراق

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی ، فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان گفته است به منظور رفاه حال زائران اربعین حسینی، مرز دریایی آبادان برای تردد زائران تعیین شده است.

سردارسرتیپ عبدالله نظرپور خبر داده است که در اربعین امسال، علاوه بر مرز دریایی خرمشهر، زائران اربعین حسینی می توانند از طریق بندرگاه آبادان و اروندرود راهی بندر بصره شوند و از آنجا عازم عتبات عالیات شوند.

وی گفت: امسال زائران اربعین حسینی علاوه بر مرزهای زمینی چذابه و شلمچه، از طریق دو مرزدریایی خرمشهر و آبادان راهی عتبات عالیات خواهند شد.

فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان افزود:با هماهنگی انجام شده زائران حسینی از طریق کشتی های مسافری متعلق به جمهوری اسلامی ایران و عراق عازم کربلا و نجف اشرف می شوند.

سردار نظرپور با بیان اینکه در هفته گذشته نخستین کشتی عراقی برای انتقال زائران اربعین حسینی وارد آب های ایران در اروندرود شده است ابراز امیدواری کرد با هماهنگی مقامات مرزبانی عراق، بتوانیم تعدادی بیشتری از زائران را از طریق دریایی به عراق اعزام کنیم.

وی سفر دریایی زائران به عراق را از هر نظر ایمن دانست و گفت: امکانات عراقی ها نیز در این زمینه فراهم شده است وامیدوارهستیم زائران را از طریق بندرگاه آبادان رهسپار بنادر جنوبی عراق کنیم.

پارسال حدود 37هزار زائر اربعین حسینی توسط کشتیرانی والفجر از طریق بندرگاه خرمشهر به بندر بصره انتقال داده شدند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان بنادر و دریانوردی

آئین نامه های معاملات مالی در تاریخ 24 خرداد ماه 1349 و آئین نامه استخدامی سازمان بنادر و کشتیرانی در تاریخ 6 مرداد 1349 مورد تصویب شورای عالی سازمان قرارگرفت و این سازمان در سال 1353 مجددا از وزارت دارایی منتزع و به وزارت راه وترابری انتقال یافت. به موجب مصوبه مورخ 10/2/1387 مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان که طی نامه شماره 79/12223 مورخ 29/02/1387 به مجلس شورای اسلامی واصل گردید. نام سازمان بنادر و کشتیرانی به سازمان بنادر و دریانوردی تغییر یافت و کلیه قوانین و مقررات حاکم بر سازمان بنادر و کشتیرانی عیناً در سازمان بنادر و دریانوردی حاکم و جاری گردید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان