اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950725158725735

6 استاد ایرانی در فهرست برترین های دنیا

کد: 13950725158725735

https://goo.gl/eymMi1

، تهران , (اخبار رسمی): شش استاد ایرانی در فهرست یک صدم درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

6 استاد ایرانی در فهرست برترین های دنیا

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری بااعلام این خبر گزارشی از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت وب آو ساینس ارائه کرد و گفت: با توجه به بروز رسانی سایت آی اس آی تعداد دانشمندان یک صدم درصد جهان مشخص شدند و نام شش نفر از ایران هم در فهرست  یک صدم  درصد برتر جهان به چشم می خورد.
وزیر علوم افزود: تا سال قبل تعداد دانشمندان کشورمان در این فهرست 5 نفر بود که امسال به شش نفر افزایش یافته است.
دهقان از دانشگاه  صنعتی امیر کبیر ، گنجی از دانشگاه صنعتی بابل ، شیخ الاسلامی از دانشگاه صنعتی بابل ، رضا پور از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ، عباسبندی از دانشگاه  بین المللی امام خمینی و نیکنام از دانشگاه صنعتی شیراز شش استاد برتر ایرانی از فهرست دانشمندان پر استناد جهان هستند.
فهرست یک صدم درصد دانشمندان برتر جهان توسط پایگاه استنادی وب آوساینس استخراج می شود و این در حالی است که فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) استخراج شده و تعداد دانشمندان ایرانی یک درصد برتر جهان را 229 نفر اعلام کرده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش