اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950727161655735

وزیر علوم تاکید کرد

ضرورت صرفه جویی در وزارت علوم

کد: 13950727161655735

https://goo.gl/XB3oRD

، تهران , (اخبار رسمی): وزارت علوم در راستای کاهش هزینه ها برگزاری همایش و سمینارها محدود و از فناوری اطلاعات برای ارتباطات و همفکری استفاده خواهد کرد.

ضرورت صرفه جویی در وزارت علوم

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی ،وزیر علوم در شورای مدیران این وزارت با  تاکید بر این امر گفت: همه واحدها و دانشگاهها بایددر هزینه های خود صرفه جویی کنند.

وی با اشاره به برنامه های در دست اقدام 150 دانشگاه و موسسه آموزش عالی برای تبدیل شدن به دانشگاه سبز ، حفظ محیط زیست و کاهش مصرف انر‍ژی گفت: ضرورت دارد در بخش های ستادی نیز این رویه ادامه یابد.

فرهادی در ادامه سخنان خود گفت: ارتقای کیفيّت در همه فرآیندهای جاری در آموزش عالی از اهداف ما است لذا ضرورت دارد ماموریت ها و وظایف همه بخش ها روشن و مورد نظارت مستمر قرار بگیرد.

وزیر علوم با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و جلب رضایت آنان گفت: تمامی مدیران باید پس از بررسی های کارشناسی درخواست های ارباب رجوع، به شکل شفاف و روشن پاسخ لازم را ارائه کنند و ارائه پاسخ مشمول مرور زمان نشود.

در ادامه این نشست شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر با اشاره به دستور جلسه این نشست در خصوص نقش مدیران میانی در تصمیم گیری ها گفت: مدیران میانی نقش هدایتگر را در اخذ تصمیمات دارند و باید با استفاده از نظرات کارشناسان و مشارکت جمعی آنان، موضوعات را بررسی کرده و پیشنهادات خودرا به مدیران عالی ارائه کنند.

باقری رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت ممیزه مرکزی نیز در این نشست گفت: مسئولیت اصلی جلب رضایت ارباب رجوع و پاسخگویی مطلوب به آنان بر عهده مدیران میانی است که با بسیج امکانات و استفاده از ظرفیت های قانونی و کارشناسی باید در اسرع وقت به متقاضیان پاسخ دهند.

محمد سعید تسلیمی قائم مقام وزیر علوم در جمع بندی نهایی این نشست گفت: هدف اصلی از برگزاری شورای مدیران ، ایجاد همدلی ، اشتراک مساعی ، تبادل نظر و هم افزایی و هم راستایی انگیزش ها و نگرش های مدیران حوزه های مختلف است .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش