اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950728162815735

برگزاری دومین همایش"صنعت سیمان و افق پیش رو “

کد: 13950728162815735

https://goo.gl/LThJmv

، تهران , (اخبار رسمی): دومین همایش ملی و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو با مدیریت علمی دانشگاه حکیم سبزواری امروز و فردا در سالن همایش های رازی تهران برگزارمی شود.

برگزاری دومین همایش"صنعت سیمان و افق پیش رو “

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم،امیری راد،دبیرعلمی دومین همایش ملی  و نمایشگاه  بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه فراخوان ارسال مقالات این همایش توسط  دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان حامی و مدیر اجرایی بخش علمی در خردادماه اعلام شده بود، گفت: پس از پایان مهلت فراخوان بالغ بر 100 مقاله از محققان و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه دراین بخش با رشد دونیم برابری ارسال مقالات نسبت به اولین دوره همایش مواجه  بودیم، افزود: این میزان رشد، نشان از موفقیت دانشگاه حکیم سبزواری در برگزاری بخش علمی همایش دارد. این مقام مسئول ادامه داد: پس از بررسی هیئت داوران 25 مقاله از این تعداد در قالب سخنرانی و پوستر در همایش ارائه خواهد شد.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت با اشاره به اینکه در این دوره نیز همچون اولین دوره همایش، نمایشگاه جانبی با گستره بین المللی برگزارمی شود تصریح کرد: خوشبختانه حضور پررنگ شرکت های معتبر بین المللی و داخلی صنعت سیمان  در نمایشگاه جانبی سبب ارتقای سطح کیفی و کمی همایش شده است.
وی با اشاره به اینکه  همایش سیمان و افق  پیش رو معتبرترین همایش تخصصی در زمینه صنعت سیمان در کشور می باشد، افزود: دانشگاه حکیم سبزواری، شرکت سیمان لار سبزوار و ماهنامه علمی-فنی-اقتصادی سیمان  در چند سال گذشته همکاری ثمربخشی را آغاز کرده‌اند و توانسته‌اند همکاری صنعت و دانشگاه را در قالب این همایش به  مفهوم واقعی کلمه تا حد زیادی محقق سازند.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری  یادآور شد: با توجه به رسالت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و براساس  بحث‌های انجام یافته و برآورد نیازهای صنعت و توانائی‌های دانشگاه، این جمع‌بندی حاصل شد که  این همایش می تواند برخی مسائل و مشکلات مغفول صنعت سیمان را مورد بحث و بررسی قرار داده و از این راه گامی به سوی حل مسائل و مشکلات برداشته شود.
این استاد دانشگاه محورهای دومین همایش صنعت سیمان و افق پیش رو را  انرژی و محیط زیست، اقتصاد محیط زیست و انرژی و توسعه پایدار، ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE)، کنترل کیفیت و استانداردها، بهینه سازی و ارتقای فناوری های تولید، بهینه سازی مصرف انرزی و سوخت های جایگزی، مدیریت اقتصادی و مهندسی فروش و حمل و نقل، کاربردها و عملکردهای نوین، استراتژی و راهبردهای تعمیر و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات عنوان کرد.
امیری راد همچنین از برگزاری پنج کارگاه آموزشی در حاشیه برگزاری این همایش خبر داد و گفت:  در دو روز اول برگزاری این همایش پنج کارگاه آموزشی  توسط شرکت های خارجی و داخلی فعال در حوزه صنعت سیمان برگزار می شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش