اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950805169485735

وزارت علوم تاکید کرد

پذیرش دانشجو فقط از طریق سازمان سنجش

کد: 13950805169485735

https://goo.gl/NthQ7a

، تهران , (اخبار رسمی): پذیرش دانشجو در موسسات غیرانتفاعی در مقاطع تحصیلات تکمیلی صرفا از طریق سازمان سنجش صورت می گیرد .

پذیرش دانشجو فقط از طریق سازمان سنجش

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ،چندی است که در رسانه ها شبهاتی درباره وجود تبعیض بین دانشگاه آزاد اسلامی و سایر موسسات آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی زیر مجموعه وزارت علوم مطرح شده که به منظورتنویر افکارعمومی توضیحات زیر اعلام می شود. وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با توجه به مصاحبه ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر نحوه پذیرش غیر قانونی دانشجو به صورت بدون آزمون در موسسات غیر انتفاعی در مقاطع تحصیلی مختلف از جمله کارشناسی ارشد ، اعلام کرد:

1-    پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد اعم از دولتی، پیام نور و غیرانتفاعی همانند سنوات گذشته مخصوص داوطلبان حاضر در جلسه آزمون بوده و داوطلبان از تاریخ 13/7/95 لغایت 17/7/95 نسبت به انتخاب رشته صرفاً از طریق سایت این سازمان اقدام کرده اند. لذا بدیهی است که اولاً: فقط داوطلبان آزمون مذکور که حاضردرجلسه بوده اند اجازه انتخاب رشته داشته اند و این پذیرش صرفاً از طریق سازمان صورت پذیرفته و نتایج آن اوایل هفته آینده اعلام می شود و هیچ گونه پذیرش بدون آزمونی انجام نشده است. ثانیاً: این پذیرش صرفاً در کد رشته محل های مصوب دفتر گسترش که ظرفیت آنها در مرحله پذیرش شهریور ماه تکمیل نشده صورت پذیرفته و همگی آنها دارای مجوز قانونی پذیرش دانشجو توسط دفتر مذکور می باشند. ثالثاً: طی بخشنامه شماره 42249/س مورخ 8/7/95 نیز به تمامی موسسات غیر انتفاعی ابلاغ شده است که پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صرفاً از طریق سازمان سنجش آموزش کشور صورت می پذیرد و امکان جذب دانشجو از طریق سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع مذکور امکان پذیر نیست. لذا بحث در خصوص پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد منطبق بر واقعیات عینی نیست.

2-    پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی موسسات غیر دولتی -غیر انتفاعی در رشته محل های مصوب دفتر گسترش که در شهریور ماه ظرفیت آنها تکمیل نشده است، مطابق قانون سنجش و پذیرش دانشجو بر اساس صرفاً سوابق تحصیلی صورت می گیرد که این امر شامل کلیه موسسات غیر انتفاعی ،دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه پیام نورو سایر موسسات مشمول می شود.

شایان ذکر است در سال جاری بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو حدود 83 در صد کلیه ظرفیت های آموزش عالی در مقطع کاردانی و کارشناسی بر اساس صرفا سوابق تحصیلی صورت گرفته است و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال حاضر در بیش از 95 در صد ظرفیت های خود با همین شیوه در حال پذیرش دانشجو است .

3- دانشگاه مذکور نیز در سنوات گذشته و در سال جاری در چندین مرحله نسبت به پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف با عنوان تکمیل ظرفیت اقدام کرده است ،به طوری که اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکترای آن دانشگاه در هفته گذشته انجام شده است و ثبت نام دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه مذکور در حال حاضر در سایت آن دانشگاه در حال انجام است .

با توجه به موارد مذکور جای تعجب است که رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی روالی را زیر سوال می برد و ادعای غیر قانونی بودن آن را می کند که خود ، در حال پذیرش دانشجو بر اساس همان روال است .

و نکته آخر اینکه کلیه فرایندهای پذیرش دانشجو مطابق با ضوابط و قوانین و بر اساس روال سال های گذشته انجام می شود . به نظر می رسد اطلاعات منتقل شده به رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی در مورد روند پذیرش دانشجو در موسسات آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی ، عینی و صحیح نبوده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی