اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950805169505811

ضرورت آمادگی عمومی از نگاه هلال احمر

چرا باید آماده باشیم؟

کد: 13950805169505811

https://goo.gl/OjLLPE

، تهران , (اخبار رسمی): گر درجامعه حادثه‌ یا بلایی ‌روی بدهد، دولت و سازمان‌های امدادرسان اقدام به ارایه کمک خواهند کرد اما شهروندان نیز خود باید آماده باشند. امدادرسانان بلافاصله درمحل وقوع سانحه حضور پیدا نخواهند کرد و گاهی ممکن است درجایی دیگر سرگرم امدادرسانی باشند.

چرا باید آماده باشیم؟

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر،آمادگی ‌عمومی ‌در برابر حوادث و بلایا  ‌2 فایده ‌مهم دارد،موجب کاهش ترس و اضطراب و نیز کاهش خسارات ناشی از سوانح می‌شود. جامعه‌، خانواده و شهروندان باید بدانند که به هنگام وقوع آتش‌سوزی چه باید بکنند و به هنگام وقوع طوفان، زلزله یا سیل به کجا پناه ببرند. مردم باید آماده باشند تا به هنگام ضرورت خانه‌های خود را ترک کنند و درپناهگاه‌های عمومی استقرار یابند. درچنین اوضاعی شهروندان باید بدانند که چگونه نیازهای اولیه پزشکی خود را تأمین کنند.

مردم با انجام اقداماتی می‌توانند دامنه خسارات ناشی از سوانح را کاهش داده‌ (‌ازجمله ساخت سیل‌بند‌، ارتفاع‌دادن به خانه‌های مسکونی یا جا‌به‌جایی محل سکونت از مسیر خطر و محکم‌کردن وسایلی که درجریان زمین‌لرزه احتمال سقوط آنها می‌رود) یا به طورکلی خود را از گزند خطر دور نگه دارند.

 چرا آمادگی ضرورت دارد؟

حوادث و بلایا سالیانه جان صدها‌ هزارنفر را می‌گیرند. هریک از حوادث و بلایا ‌برای شهروندان و امکانات جامعه می‌تواند عواقب طولانی‌مدتی به همراه داشته باشد.

اگر درجامعه حادثه‌ یا بلایی ‌روی بدهد، دولت و سازمان‌های امدادرسان اقدام به ارایه کمک خواهند کرد اما شهروندان نیز خود باید آماده باشند. امدادرسانان بلافاصله درمحل وقوع سانحه حضور پیدا نخواهند کرد و گاهی ممکن است درجایی دیگر سرگرم امدادرسانی باشند.

 تیم‌های آمادگی

بعد از وقوع حوادث و بلایا مردم ممکن است به‌ دلیل وسعت ناحیه آسیب‌دید‌ه‌، نبود ارتباطات و مسدودشدن راه‌های دسترسی، برای مدت معینی صرفا به امکانات خود متکی باشند. برای آمادگی دربرابر چنین شرایطی می‌توان در هر منطقه‌ای تعدادی از شهروندان داوطلب را ‌در قالب تیم‌های مردمی آموزش داد تا به هنگام وقوع حوادث و بلایا بتوانند علاوه برمحافظت از خود و اطرافیانشان، به سایر آسیب‌دید‌گان نیز کمک فوری بدهند. این تیم‌ها اطلاعات مربوط به حادثه را به هنگام رسیدن نیروهای کمکی نیز دراختیار آنان قرار می‌دهند.

اعضای این تیم‌ها ‌درمورد شناخت ‌حوادث احتمالی و روش‌های آمادگی در برابر آنها ‌و نیز مهارت‌های اساسی سازماندهی، آموزش می‌بینند، به‌طوری که بتوانند تا زمان رسیدن نیروهای کمکی به خود، سایر اعضای خانواده، دوستان و همسایگان کمک برسانند.  به این افراد، آموزش‌هایی در مورد آمادگی در برابر حوادث، ایمنی دربرابر حریق، ارایه کمک‌های اولیه پزشکی، انجام عملیات جست‌وجو و نجات اولیه‌، سازماندهی تیمی و آشنایی با حمایت روانی آسیب‌دیدگان به هنگام ‌وقوع حوادث و بلایا ارایه می‌شود.  بعد از اتمام این دوره، به اعضای گروه ‌توصیه می‌شود تا رابطه خود را کماکان حفظ کرده و با شرکت درمانورهای محلی و سایر برنامه‌های مخصوص داوطلبان، آمادگی جامعه را دربرابر حوادث و بلایا تقویت کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

جمعیت هلال احمر

پس از پیروزی انقلاب‌‌اسلامی و در سال 1359 دولت ایران با ارسال نامه‌ای به دولت سوئیس به عنوان امین و نگاهدارنده قراردادهای چهارگانه ژنو، اعلام کرد که استفاده از شیر و خورشید سرخ را به حالت تعلیق درآورده و به جای آن از نشان هلال‌احمر استفاده خواهد کرد. از آن پس جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران به جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران تغییر نام یافت.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]