اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950806170475811

رئیس جمعیت هلال احمر:

در ارائه خدمات سلامت جلوتر از میزان مشخص‌شده ایم

کد: 13950806170475811

https://goo.gl/gwI8QG

، تهران , (اخبار رسمی): جمعیت هلال احمر در مقایسه با سایر دستگاه‌ها در خدمت‌رسانی به مردم در بخش سلامت از نُرم خود نیز جلوتر است.

در ارائه خدمات سلامت جلوتر از میزان مشخص‌شده ایم

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط جمعیت هلال‌احمر، امیرمحسن ضیائی ،رئیس جمعیت هلال احمر با اعلام این خبر گفت: زنجیره مغفول حوزه سلامت در کشور، توانبخشی است که اهمیت آن بیش از درمان بوده و خوشبختانه امروز با تشکیل شورای راهبردی توانبخشی از سوی وزیر بهداشت،این مهم مورد توجه وزارت بهداشت قرار گرفته و امیدواریم از این طریق، شاهد شکل‌گیری زنجیره توانبخشی در کشور، که بخش مهمی از آن تحت مدیریت هلال‌احمر است،باشیم.
وی که در مراسم تکریم رضا رئیس‌کرمی، معاون سابق و معارفه حسن صفاریه، سرپرست معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر سخن می گفت، ادامه داد:رئیس‌کرمی در مدت مدیریت خود در هلال‌احمر به عنوان کارشناسی متعهد و معتقد بر ارزش‌های جمعیت به فعالیت پرداختند و همه همکاران وی می‌توانند بر این مهم شهادت داده و صحه بگذارند، اما از آنجا که وی از مدت‌ها قبل،بارها برای حضور در فعالیت‌های دانشگاهی خود درخواست داشت تا سنگر خدمت خود را تغییر دهد و ما هر بار این موضوع را به امید تغییر رای وی به تعویق انداخته بودیم، با آغاز سال تحصیلی جدید و درخواست دوباره رئیس‌کرمی ناچار با این درخواست موافقت کردیم.

خدمت در هلال‌احمر در جان و روح افراد ریشه می‌کند
ضیائی با بیان این که در هلال‌احمر، مناسباتی چون تودیع، معنایی ندارد، گفت: هر کس در این جمعیت خدمت کرده دیگر نمی‌تواند از این جمعیت جدا شود؛ چراکه خدمت در هلال‌احمر در جان و روح افراد ریشه می‌کند ودیگر جدایی از این نهاد ممکن نخواهد بود لذا امروز با دادن پست مشاور به دکتر رئیس‌کرمی، قصد داریم از مشاوره‌های ارزشمند وی بهره ببریمو دکتر رئیس‌کرمی هم به‌گونه‌ای ارتباط خود با این نهاد مردمی و عام‌المنفعه را حفظ کند.
وی با اشاره به اینکه انتخاب  صفاریه به عنوان فردی از درون جمعیت برای سرپرستی معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی، بسیار حائز اهمیت بوده است، عنوان کرد:اساسا یکی از اصول مدیریتی، توانمند کردن نیروهای انسانی درون مجموعه و به‌کارگیری آنها در پست‌های مختلف آن نهاد است و لذا از آنجا که اخبار مثبتی از سوابق تحصیلی، اجرایی و مدیریتی دکتر صفاریه به خصوص فعالیت 18 ساله‌شان در جمعیت هلال‌احمر رسیده بودیم، او را انتخاب کردیم.

ضرورت پررنگ‌تر کردن نقش جمعیت در حوزه سلامت
رئیس جمعیت هلال‌احمربا یادآوری اینکه از وظایف جمعیت‌های ملی کمک به سلامت انسان‌ها است،گفت: هلال‌احمر ایران در عمر 94 ساله خود، فعالیت‌های بسیاری با فراز و نشیب‌های متفاوت داشته و در دوره‌ای شبکه بزرگی از درمان را در کشور به شکلی کارآمد اداره می‌کرده و متناسب با شرایط و تغییر در شرح وظایف،نقش جمعیت هلال‌احمر به علت نبود سازمان رسمی و پاسخگو در سوانح و حوادث، به حوزه امداد و نجات شیب بیشتری پیدا کرد،با این وجود هنوز هلال‌احمر ایران در حوزه سلامت فعالیت‌های بسیاری را بر عهده داشته و در میان سایر جمعیت های ملی در این زمینه بسیار مشهور است.
وی با تاکید بر ضرورت پررنگ‌تر کردن نقش جمعیت در حوزه سلامت، خاطرنشان کرد:از اولویت‌های هلال‌احمر در حوزه سلامت، کمک به تامین سلامت آسیب‌دیده‌ترین بخش جامعه است؛ چراکه هدف هلال‌احمر برداشتن باری از دوش دولت در حوزه سلامت و فعالیت در حوزه‌هایی است که سایر نهادها و بخش‌های خصوصی حاضر به پذیرش مسئولیت این بخش نیستند و علاوه بر ان باید همه تلاش خود را به کار بندیم تا در زمینه آمادگی در شرایط اضطرار برجسته باشیم.
توانبخشی، زنجیره مغفول حوزه سلامت کشور
 ضیائی با یادآوری اینکه توجه به ارزش‌های سازمانی نیز باید از اولویت‌های مدیران جمعیت باشد، گفت:از سویی، خدمات هلال‌احمر به مردم باید شایسته و بایسته ارائه شود و لذا باید به رعایت استاندارها در ارائه خدمات توجه جدی داشت و در ارائه خدمات سلامت به نیازهای اساسی مردم توجه داشت.
پتانسیل بالای هلال‌احمر برای کمک به دولت در حوزه توانبخشی
رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه این جمعیت توانمندی‌های بسیاری در حوزه توانبخشی از جمله فعالیت مجتمع‌های توانبخشی در بیشتر استان‌ها، بیمارستان جامع توانبخشی و تجربه سازمانی بسیار قوی در معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی دارد، تصریح کرد: قطعا با این امکانات می‌توان خدمت خوبی به دولت در این زمینه ارائه کرد، ضمن آنکه ما ادعایی برای ارائه همه خدمات توانبخشی در کشور، نداشته و معتقدیم در کنار وزارت بهداشت کمک بسیاری به حوزه درمان مردم در بخش توانبخشی، خواهیم کرد.
وی همچنین به تدوین برنامه پنج‌ساله جمعیت هلال‌حمر اشاره کرد و افزود: طبیعی است که برشی از این برنامه سازمانی باشد و در این برش سازمانی، هر مجموعه باید متناسب با اهداف کلان، راهبردهای سازمانی و برنامه‌ها، باید نقش خود را در اجرای این برنامه پنج‌ساله تعیین کنند.
ضرورت فعالیت منسجم واحدهای درمانی جمعیت و ارائه خدمات در قالب «بسته درمان»
رضا رئیس‌کرمی، معاون سابق بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر هم در این مراسم ضمن تشکر از ضیائی به پاس اعتماد و اطمینانی به به وی درانتخاب و مدت زمان خدمت در جمعیت و علاوه بر آن انتخاب وی به عنوان مشاور رئیس جمعیت هلال‌احمر داشته است،گفت: خدمت در این سمت برای من، بسیار ارزشمند بود و دریافتم که مدیریت در هلال‌احمر در مقایسه با سایر نهادهای اجرایی، عرصه خدمت کم‌نظیری است و در هیچ نهادی، حتی بیمارستان‌ها نمی‌توان این میزان از انسان‌دوستی و اخلاق را مشاهده کرد و لذا جا دارد از همکاری و همراهی صمیمانه همکاران خود در 3 سال گذشته تقدیر و تشکر کنم.
وی با تاکید بر اینکه قطعا همراهی با هلال‌احمر را از دست نخواهد داد،افزود: به عنوان داوطلب با دیدی جدی فعالیت خود را در هلال‌احمر ادامه خواهم داد و بسیار خرسندم که دکتر صفاریه به عنوان فردی با سوابق ارزشمند خود در دانشگاه و هم در مسئولیت‌های درمانی و همچنین سابقه خدمت در معاونت توانبخشی برای این جانشینی انتخاب شده‌اند.
رئیس‌کرمی با اشاره به اینکه فعالیت واحدهای درمانی جمعیت به شکلی منسجم و ارائه خدمات در قالب بسته درمان، بازخورد بسیار خوبی خواهد داشت،عنوان کرد: ارائه منسجم این خدمات در قالب بسته درمانی، در داخل و خارج از کشور موجب همپوشانی و بهبود ارائه خدمات خواهد شد.
وی با بیان اینکه موفقیت در حوزه توانبخشی کشور با کمک هلال‌احمر میسر خواهد بود، اظهار کرد: اگر تجربه و تخصص هلال‌احمر با سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه مراکز درمانی همراه شود، موجب تحول حوزه توانبخشی در کشور خواهد شد.
تاکید بر جانمایی صحیح از توانبخشی هلال‌احمر در کشور
حسن صفاریه؛ سرپرست جدید معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هم با اشاره به اینکه هیچگاه ارتباط خود را با جمعیت قطع نکرده است، گفت: حفظ کرامت و ارزش نیروهای انسانی در جمعیت از هر امری واجب‌تر بوده و علاوه بر آن توجه به معیشت و سطح علمی و ارتقای مهارت‌های فنی کارکنان از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با بیان اینکه بازنشستگان، گنجینه‌های گرانبهای جمعیت بوده و باید به استفاده از تجربیات و تخصص آنها توجه جدی داشت، افزود: به علاوه توجه به اصل تعهد، تخصص، مشورت، برنامه‌ریزی، استانداردسازی و انضباط مبتنی بر دانش و پژوهش، تعامل درون‌بخشی، تعامل با وزارت بهداشت، فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و سازمان‌های مردم‌نهاد و برنامه‌ریزی کارشناسی نیز از نکاتی است که باید سرلوحه کارها قرار گیرد.
سرپرست جدید معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی با اشاره به هلال‌احمر در حوزه توانبخشی بسیار ریشه‌دار عمل کرده است، گفت: لذا باید همه توان خود را به‌کار بندیم تا جانمایی صحیحی از توانبخشی هلال‌احمر در کشور داشت و از فعالیت‌های موازی پرهیز کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

جمعیت هلال احمر

پس از پیروزی انقلاب‌‌اسلامی و در سال 1359 دولت ایران با ارسال نامه‌ای به دولت سوئیس به عنوان امین و نگاهدارنده قراردادهای چهارگانه ژنو، اعلام کرد که استفاده از شیر و خورشید سرخ را به حالت تعلیق درآورده و به جای آن از نشان هلال‌احمر استفاده خواهد کرد. از آن پس جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران به جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران تغییر نام یافت.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]