اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950813175485735

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم:

عزم همه مسئولان کشور افزایش رشد علمی کشوراست

کد: 13950813175485735

https://goo.gl/97L7RE

، تهران , (اخبار رسمی): عزم همه مسئولان کشور، افزایش رشد علمی و قرارگرفتن کشور و حفظ آن در جایگاه نخست منطقه و جایگاه مطلوب در دنیاست.

عزم همه مسئولان کشور افزایش رشد علمی کشوراست

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وحید احمدی،معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در جلسه شورای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با اعالام این خبر گفت: لازمه رسیدن به رشد علمی، فراهم کردن بسترهای لازم است که داشتن آزمایشگاه های علمی، دسترسی به پایگاه های نشریات علمی بین المللی و بودجه های کافی برای پژوهش اعضای هیئت علمی و دانشجویان از جمله این بسترهاست.
او  با تاکید بر اینکه باید پژوهش و فناوری به قدری در زندگی مردم موثر باشد که جامعه به دانشگاه و پژوهشگر احساس نیاز جدی بکند و مطالبه گر از آنان باشد،ادامه داد : تاثیرگذاری دانشگاه در جامعه منوط به پیگیری همزمان تعدادی از اقدامات به هم پیوسته است که در مجموع، رشد علمی کشور را می سازد.
وی  با بیان اینکه تولید مقالات با کیفیت بالا ، ارتباط با صنعت و کشاورزی، ایجاد اشتغال در جامعه و تربیت نیروی کار آمد برای اداره جامعه از عناصر این مجموعه هستند، گفت : فعالیت پژوهشگران دانشگاهی در شرایط امروز جامعه یک فعالیت جهادی است زیرا گرنت های پژوهشی و حمایت های مالی از پژوهش در حداقل و امکانات نیز کم است.
احمدی افزود: مطالبه امروز اعضای هیئت علمی و محققان دانشگاه ها ومراکزآموزش عالی افزایش حقوق ماهانه نیست بلکه تقویت زیرساخت های پژوهشی نظیر آزمایشگاه و امکانات پژوهشی است.همچنین باید به دانشجویان دوره کارشناسی توجه بیشتری شود و برای افزایش مهارت کارآفرینی و حل مسائل جامعه در این دوره برنامه ریزی شود.
وی تاکید کرد: هر دانشگاهی باید مدل خاص تربیت دانشجویان خلاق را در دانشگاه خود طراحی و اجرا کند زیرا هر دانشگاهی امکانات و شرایط متفاوتی دارد در همین راستا هم  در دولت یازدهم تا حد امکان آئین نامه ها و قوانین لازم برای تقویت پژوهش در دانشگاه ها ومراکزآموزش عالی تدوین شده و نشاط و اشتیاق انجام فعالیت علمی افزایش پیدا کرده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی