اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950819178886416

اجرای برنامه مطالعاتی و عملیاتی در پنج محور گردشگری مرکز شهر

تحقق تبریز گردشگری 2018 با برنامه های ویژه

کد: 13950819178886416

https://goo.gl/9Slvzb

، تبریز , (اخبار رسمی): شهردار تبریز از اجرای برنامه مطالعاتی و عملیاتی مسیرهای گردشگری شهر تبریز خبر داد و افزود: با اجرای این برنامه، جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و تفریحی شهر، در قالب پنج مسیر عملیاتی، سامان‌دهی می‌شود.

تحقق تبریز گردشگری 2018 با برنامه های ویژه

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از شهرداری تبریز شهریار، دکتر صادق نجفی با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: پراکندگی مسیرهای گردشگری و نبود اطلاعات و راهنمایی‌های متمرکز، از نارسایی‌های قدیمی بحث‌های گردشگری شهر تبریز است؛ از این رو برنامه مطالعاتی و عملیاتی پنج محور گردشگری شهر، مورد توجه شهرداری تبریز قرار گرفته‌است.

دکتر نجفی تصریح کرد: با اجرای این طرح، جاذبه های فرهنگی، تاریخی و تفریحی شهر، در قالب پنج مسیر، مشخص شده و برای هر مسیر، برنامه‌های متناسب و محتوایی تعریف اجرا می‌شود.

شهردار تبریز با اشاره به این‌که پنج مسیر مطالعاتی، با محوریت بازار تبریز،  تعریف شده است، تصریح کرد: نخستین محور این پروژه گردشگری عبارت است از «چهار‌راه‌شهید‌بهشتی، موزه‌عصرسنگی، رهلی‌بازار،درب‌خیابان،برج‌یانقین، میدان‌دانشسرا، درب‌باغمیشه، کوچه‌حرم‌خانه، بازار کفاشان و بازار‌بزرگ‌تبریز» که در مجاورت محور دوم «درب‌گجیل، باغ‌گلستان، خانه‌کمپانی‌ها، مغازه‌های‌سنگی، درب‌مهادمهین، ارگ‌علیشاه، مصلای‌تبریز، خیابان‌فرودسی، مسجد‌استادشاگرد، بازار تربیت، مسجد‌قزلی، بازار گرجی‌لر و بازار بزرگ‌تربیت» واقع شده است.

دکتر نجفی اضافه کرد: محور سوم شامل «کلیسای‌ارامنه، سرکیس، آوانجلیکا، ارگ‌علیشاه، مصلا، درب‌نوبر، عمارت‌شهرداری، بازار‌کره‌نی‌خانه، مسجدشهدا، بازار امیر و بازار تاریخی شهر» است که بخش‌هایی از آن با محور سوم، شامل «بنای‌اسناد‌ملی، میراث‌فرهنگی‌و‌گردشگری، خانه‌صدر، خانه‌ختایی‌ها، خانه‌علی‌مسیو، خانه‌شهردار، دانشکده‌هنر و معماری، خانه‌نیکدل، خانه‌سلمانی، خانه‌حیدرزاده، عمارت‌شهرداری، درب‌نوبر، حمام‌نوبر، بازار تربیت، بازار شیشه‌گرخانه، میدان‌نماز، خانه‌مشروطه، خانه‌کلکته‌چی، مسجدجامع‌تبریز و بازار بزرگ » مرتبط است.

وی ادامه داد: پنجمین مسیر گردشگری نیز شامل «خانه‌پروین‌اعتصامی، موزه‌قاجار، مجموعه‌مقبره‌الشعرا، پارک‌قائم‌مقام، خانه‌شربت‌اوغلی، درب‌باغمیشه، کارگاه‌سفال‌استاد‌قابچی، خانه‌ثقه‌الاسلام، مسجد‌صاحب‌‌الامر، مجموعه میدان‌صاحب‌آباد، بازارشتربان، درب‌شتربان و بازار بزرگ‌تبریز» است.

شهردار تبریز متذکر شد: طبق ارزیابی‌ها و مطالعات صورت گرفته، بازدید از هر یک از این پنج مسیر، به طور متوسط سه الی پنج روز به طول می‌انجامد، از این رو، سامان‌‌دهی هر یک از این مسیرها، زمینه بازدید دست‌کم 15 روز گردشگری مفید و خاطرانگیز را در شهر تبریز فراهم خواهد کرد؛ این در حالی است که تنها با در نظر داشتن وسعت مساحت 27 هکتاری، به جرات می‌توان گفت بازدید از این مرکز تاریخی، حتی برای شهروندان آشنا با این مرکز، در کمتر از یک هفته میسر نیست.

دکتر نجفی ادامه داد: سامان‌دهی محورهای پنج‌گانه شامل برنامه‌های کف‌سازی، زیباسازی، حذف زواید، اجرای فضاهای زینتی، فضاسازی محیطی و نصب تابلوها و نشان‌های تبلیغاتی، از تمهیداتی است که مراحل عملیاتی‌ آن آغاز شده‌است.

وی مشارکت شهروندان را ضرورت مهم این طرح خواند و افزود: بخش مهم محتوای گردشگری شهر تبریز، شامل همین پنج محور مرکزی است، بنابراین از شهروندان انتظار می‌رود با نقش‌آفرینی در برنامه‌های سامان‌دهی، زیباسازی، توسعه فضای‌سبز در آراستگی و جذابیت این چنج محور سهیم باشند.

شهردار تبریز ابراز امیدواری کرد، اجرای این برنامه، گام موثر در تبیین برنامه‌ها و اهداف گردشگری تبریز 2018 باشد

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری تبریز

تَبْریزْ یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. این شهر بزرگ‌ترین شهر منطقه شمال غرب کشور و قطب اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود. براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال 1390 صورت گرفته، شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر 1494998 نفر چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان محسوب می‌شود. این شهر به‌دلیل جای‌دادن بسیاری از کارخانجات مادر و بزرگ صنعتی در خود و نیز وجود بیش از 600 شرکت قطعه‌ساز در آن، دومین شهر آلوده و نیز دومین شهر صنعتی کشور پس از تهران به‌شمار می‌رود و به‌دلیل صنعتی‌بودن، یکی از مهم‌ترین شهرهای مهاجرپذیر ایران محسوب می‌شود. پس از بهره‌برداری از آزادراه نبی‌اکرم، میزان مسافرپذیری تبریز روبه افزایش نهاد و این شهر پس از مشهد به‌عنوان دومین شهر مسافرپذیر کشور مطرح شد. به‌جهت ریشه‌کنی تکدی‌گری از تبریز، این شهر به‌عنوان شهر بدون گدا شناخته می‌شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

شهر و جامعه