، تهران , (اخبار رسمی): در بسیاری موارد انسان ها مرتکب اشتباهی می شوند یا عاداتی ناپسند دارند و توجیه شان نیز این است که دست خودشان نیست. چه بسا فرصت های زیادی به این فرد داده اید تا رفتارهایش را اصلاح کند ولی او به همان طریق ادامه داده است تا جایی که کاسه صبر شما لبریز شده است.و در زندگی یا محیط کار شما تاثیر گذاشته است.
به گزارش اخباررسمی به نقل از انتشارات درسا، کتاب روان شناسی با عنوان « آدم های سمی » به نگارش لیلیان گلاس و با ترجمه نهضت صالحیان«فرنودی» و مینا فتحی«عرفانیان» توسط شرکت انتشارات درسا به بازار نشر عرضه شده است.
در ادامه گزیدهای از این کتاب به اختصار آورده شده است:
اگر دائم به خود بگویید: « من از عهده ی این کار بر نمی آیم» یا: « من توانایی انجام این کار را ندارم» این تکرارها باعث می شود از انجام آن کار منصرف شوید. مثلاً اگر در مرور افکارتان دائم به خود بگویید: « من نمی توانم این توپ را در حلقه بیندازم»، « من هیچ وقت نمی توانم وزن کم کنم»، « من هیچ وقت نمی توانم روابط سالمی با دیگران داشته باشم»، « من هیچ وقت نمی توانم ثروتمند شوم»، « من هیچ وقت نمی توانم شغلی مناسب پیدا کنم»، من هم ضمانت می کنم که خیر، شما نخواهید توانست! باید متوجه باشید که گفتگوهای ذهنی شما همواره به سوی شما بازمی گردد تا شما را در دام پیش گویی خودتان بیندازد. اگر شما به تکرار باورهای منفی و نامطلوب درباره ی خودتان ادامه دهید دیگران نیز همان چیزها را در مورد شما باور می کنند چراکه می گویند هر آدمی خودش را بهتر از هرکس دیگر می شناسد؛
محتوای این کتاب در دو بخش کلی دسته بندی شده است. قسمت اول شامل آزمون تشخیص و شناسایی افراد سمی و دسته بندی افراد سمی به سی نوع متفاوت است، که شما را قادر به تشخیص افراد سمی اطرافتان می کند. و تا حدی در می یابید که چرا این افراد این گونه اند.
در بخش دوم، به شما ده فن آموخته می شود تا با به کارگیری آنها قادر باشید به شکل مؤثر با یک فرد سمی مقابله کنید و دیگر ناچار به درون ریزی احساسات منفی خود نباشید. همچنین شما بعد از مطالعه و به کارگیری این کتاب قادر خواهید بود روابط خود را با یک فرد سمی بهبود بخشید یا برای همیشه او را از دایره ی معاشران خود کنار بگذارید.
زمانی دختر جوانی به دلیل درمان مشکل سوء تغذیه به من مراجعه کرد و در طی جلسات درمان معلوم شد در دوران مدرسه دوستی داشته که همواره او را « گاو چاق » صدا می کرده و نهادینه شدن ناخودآگاهانه ی چنین باوری در او، وی را به سوی بیماری « انورکسیا، anorexia ، کم خوری یا بی اشتهایی عصبی » سوق داده است.
### پایان خبر رسمی