اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950823181436385

اجرای طرح کارت پارک هوشمند در شهر بندرعباس

کد: 13950823181436385

https://goo.gl/zm3lnD

، بندر عباس , (اخبار رسمی): مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس از آغاز طرح«کارت پارک هوشمند» در شهر بندرعباس خبر داد.

اجرای طرح کارت پارک هوشمند در شهر بندرعباس

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، محمدرضا کهوری با اعلام این خبر اظهار کرد: پروژه کارت پارک هوشمند یکی از طرح‌های ترافیکی موفق در جهت مدیریت فضاهای پارک شهری است.

وی با بیان اینکه این پروژه با استفاده از تجهیزات خاص مبتنی بر تکنولوژی و فناوری کارت هوشمند اجرا می‌شود، گفت: با اجرایی شدن این طرح، امکان کنترل وضعیت پارک خودروها در معابر شهری و پارکینگ‌ها میسر می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: به دلیل تقاضای زیاد برای پارک خودرو در بافت مرکزی شهر و مکان‌های پرتردد و اشغال طولانی مدت فضای پارک حاشیه‌ای، این طرح می‌تواند در ساماندهی پارکینگ‌های سطح معابر تأثیر قابل لمسی داشته باشد.

کهوری با بیان اینکه مدیریت پارکینگ‌های حاشیه‌ای ضرورتی اجتناب ناپذیر است، گفت: برخی از افراد حاشیه خیابان را پارکینگ اختصاصی خود می‌دانند که نوع رفتار در این مسئله سبب می‌شد شهروندانی که قصد پارک در معابر را دارند، با مشکل روبرو شوند.

وی افزود: یکی از عواملی که اجرایی شدن مدیریت پارکینگ حاشیه‌ای را ضروری می‌کند، این است که در اکثر شهرها تا پیش از اجرای طرح کارت پارک هوشمند برخی از رانندگان، خودروهای خود را از ابتدای ساعت کاری تا پایان وقت و بعضاً تا آخرشب در نزدیکی محل کار خود پارک می‌کردند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: این رویه قطعاً سبب می‌شد تا سایر افرادی که قصد توقف در حاشیه معابر را داشتند، برای یافتن جای پارک موقت، مدت‌ها در خیابان‌ها معطل شده و بعضاً مجبور به پارک دوبله شوند.

کهوری گفت: با اجرای این طرح، افرادی که به صورت طولانی مدت اقدام به پارک خودرو در حاشیه معابر می‌کردند، از توقف زیاد اجتناب کرده و از فضای پارک معابر فقط در مواقع ضروری استفاده می‌کنند و بدین ترتیب فضای بیشتری برای پارک خودرو سایر شهروندان فراهم می‌شود.

وی از روان‌سازی و کاهش ترافیک شهری و نیز کاهش پارک دوبله به عنوان یکی از اثرات مثبت اجرای این طرح یاد کرد و ادامه داد: از دیگر مزایای اجرایی شدن این طرح می‌توان به رعایت حقوق شهروندی، مدیریت پارک‌های حاشیه‌ای معابر، سهولت کنترل برای پلیس راهنمایی و رانندگی،گسترش استفاده از پرداخت الکترونیکی در حمل و نقل و ارایه خدمات مطلوب در حوزه حمل و نقل اشاره کرد.

کهوری با بیان اینکه استفاده از تجهیزات این کار در چندین شهرستان و مرکز استان از جمله تهران، شیراز، قزوین، یزد، سیرجان و شهر بابک با موفقیت‌های قابل توجهی همراه بوده است، ادامه داد: قطعاً اجرای این طرح رضایتمندی شهروندان در پرداخت هزینه پارک خودرو در حاشیه خیابان و مسئولان شهری را در مدیریت حاشیه‌ای خیابان‌های پر تردد شهر بدنبال دارد.

وی تصریح کرد: این طرح در 12 معبر از سطح شهر بندرعباس شامل خیابان‌های امام موسی صدر شمالی و جنوبی، شریعتی، سید جمال‌الدین اسد آبادی، داماهی، سه راه سازمان و بلوارهای امام‌خمینی(ره)، شهید مطهری شمالی، شهید بهشتی، حقانی، دانشگاه و بلوار پردیس در حال اجرا است.

این مقام مسئول در خصوص نحوه اجرای این پروژه اظهار کرد: نیم ساعت اول برای صاحب خودرو رایگان است و نیم ساعت بعد 5000 ریال، یک ساعت(بعد از یک ساعت اول) 7000 ریال، ساعت سوم به بعد 8000 دریافت می‌شود.

کهوری ادامه داد: همچنین در این طرح شناسه‌های الکترونیک روی هر خودرو نصب می‌شود که شارژ شناسه نیز امکانپذیر است و در صورت عدم شارژ، توسط پلیس راهنمایی و رانندگی اعمال قانون خواهند شد.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: از آنجایی که موفقیت هر طرح به رضایت و همکاری شهروندان آن شهر بستگی دارد و با توجه به این‌که هدف از اجرای طرح مذکور تسهیل در حرکت خودروها و تقسیم عادلانه محل توقف کوتاه مدت و جلوگیری از توقف‌های طولانی مدت است، از شهروندان انتظار داریم مانند سایر پروژه‌هایی که همکاری بسیار خوبی با حوزه حمل و نقل و ترافیک داشته‌اند، در اجرای این طرح نیز ما را یاری کنند و هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را به شماره تلفن 1837 اطلاع دهند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری بندرعباس

تا قبل ازقرن چهارم هجری در حوالی بندرعباس فعلی بندر و روستای کوچکی بنام سورو وجود داشت. در سال 1514 پرتغالی ها این دهکده کوچک را برای پیاده شدن و بارگیری اجناس از خشکی انتخاب کردند. به‌دلیل خرچنگ زیادی که در سواحل این بندر وجود داشت نام آن را بندر کامارااو یا گامارایو یعنی بندر خرچنگ گذاشتند. نام متداول بعدی یعنی گامبرون به احتمال زیاد از لغت پرتغالی گامارائو اقتباس شده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

شهر و جامعه