اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950906190106416

بامشارکت سازمان پارکها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام می شود

ساخت نخستین مرکز زیست گیاهی ویژه کودکان

کد: 13950906190106416

https://goo.gl/cemdWC

، تبریز , (اخبار رسمی): عملیات اجرایی احداث نخستین مرکز تخصصی زیست گیاهی ویژه کودکان و نوجوانان با حضور مدیر عامل سازمان‌ پارک‌ها و فضای سبز شهرداری و مدیر کل کانون فرهنگی هنری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی در تبریز آغاز شد .

ساخت نخستین مرکز زیست گیاهی ویژه کودکان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، در این مرکز زیست گیاهی، کودکان و نوجوانان ضمن کاشت و مراقبت از انواع گیاهان با اهمیت آن در محیط زیست آشنا می شوند.

در مراسم آغاز مراحل اجرایی احداث اولین مرکز تخصصی زیست گیاهی در مرکز شماره 3 کانون تبریز، هادی یوسف‌زاده و حسن‌زاده مدیر عامل سازمان‌ پارک‌ها و فضای سبز تبریز ضمن تاکید بر تسریع در آغاز به کار این مرکز تخصصی نسبت به اجرای فعالیت‌های مشترک در زمینه‌های فرهنگی هنری در راستای توسعه فرهنگ شهروندی و در حوزه‌ فضای سبز و نیز برگزاری جشنواره‌های هنری ویژه کودکان و نوجوانان در ابعاد بین‌المللی اعلام آمادگی کردند. 

ایجاد فرصت‌های بهتر و بیشتر برای ارتباط کودکان و نوجوانان با خود و محیط پیرامون، تقویت حس مسئولیت و نیز نگرش مثبت به طبیعت از اهداف ایجاد اولین مرکز تخصصی زیست گیاهی ویژه کودکان و نوجوانان است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری تبریز

تَبْریزْ یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. این شهر بزرگ‌ترین شهر منطقه شمال غرب کشور و قطب اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود. براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال 1390 صورت گرفته، شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر 1494998 نفر چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان محسوب می‌شود. این شهر به‌دلیل جای‌دادن بسیاری از کارخانجات مادر و بزرگ صنعتی در خود و نیز وجود بیش از 600 شرکت قطعه‌ساز در آن، دومین شهر آلوده و نیز دومین شهر صنعتی کشور پس از تهران به‌شمار می‌رود و به‌دلیل صنعتی‌بودن، یکی از مهم‌ترین شهرهای مهاجرپذیر ایران محسوب می‌شود. پس از بهره‌برداری از آزادراه نبی‌اکرم، میزان مسافرپذیری تبریز روبه افزایش نهاد و این شهر پس از مشهد به‌عنوان دومین شهر مسافرپذیر کشور مطرح شد. به‌جهت ریشه‌کنی تکدی‌گری از تبریز، این شهر به‌عنوان شهر بدون گدا شناخته می‌شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست