اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950914194085700

استارت آپ چیست؟

کد: 13950914194085700

https://goo.gl/fhG9td

، تهران , (اخبار رسمی): هر شرکت نوپا نمی تواند به تنهایی به عنوان استارت آپ در نظر گرفته شود. یکی از مهمترین مشخصات استارت آپ ها طرح ریزی، نوآوری و ایجاد خلاقیت با استفاده از کمترین هزینه ها است.

استارت آپ چیست؟

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان محیط زیست،ثمانه محمودآبادی،دبیر رویداد استارت آپ کسب و کار سبز با ایجاد رسانه های محیط زیستی، گفت:اساس کار و تشکیل کارآفرینی در استارت آپ ها بر اساس نوآوری و ایده پردازی در زمینه هایی بنا شده است که ضمن درآمد زا بودن می توانند، در رشد و ارتقاء کیفی زندگی آحاد جامعه مفید واقع شوند. استارت آپ ها می توانند به عنوان بخشی از یک کسب کار از پیش طراحی شده به فعالیت نموده و یا به عنوان یک کسب و کار تازه تاسیس مجزا با هدفی مشخص کار خود را آغاز کند.
 به گفته او اما مسئله ای که در این مورد هیچ تغییری نخواهد کرد اصل نوآوری، خلاقیت و طرح ریزی بر اساس کم هزینه بودن است.
وی افزود:یک کسب کار زمانی می تواند به عنوان استارت آپ در نظر گرفته شود که بتواند با کم ترین هزینه و وقت، مشتریان خود را پیدا کرده و نیاز آنان را بر طرف کند. موقعیت سنجی، ریسک پذیری و نحوه پیش بینی رفتار مشتریان تنها یکی از مهارت هایی است که علاقه مندان به راه اندازی کسب و کارهای نوین بایستی بدان توجه کنند.
محمود آبادی ادامه داد:نکته بعدی در این مورد، برنامه ریزی و نه گفتن به مواردی است که می تواند در طولانی مدت ضمن صرف وقت، کارآفرینان را از هدف خود دور کند لذا بایستی ضمن برنامه ریزی دقیق در مورد اهداف یک پروژه از صرف وقت و هزینه در موارد موازی که می تواند، شما را از رسیدن به موفقیت دور کند جدا بپرهیزید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تبلیغات و روابط عمومی