اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950916195885735

ایران و نیوزلند تفاهم نامه علمی امضا کردند

کد: 13950916195885735

https://goo.gl/Ar067a

، تهران , (اخبار رسمی): در دیدار محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با “تاد مک‌ کلی” وزیر تجارت نیوزلند، تفاهم‌نامه گسترش همکاری‌های علمی و فناوری به امضای طرفین رسید.

ایران و نیوزلند تفاهم نامه علمی امضا کردند

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، هدف از امضای این  تفاهم نامه تقویت ، ارتقا و توسعه همکاری آموزشی و همکاری بر اساس روابط متقابل و منفعت دو طرف ذکر شده است.
تشکیل کارگروه مشترک برای نظارت و پیشبرد امور مشخص شده در مفاد تفاهم نامه و همچنین ایجاد دوره های مشترک علمی و تبادل استاد و دانشجو به عنوان کلیدی ترین بخش این تفاهم نامه محسوب می شود .
این یادداشت تفاهم از زمان امضا قابل اجرا خواهد بود و برای پنج سال از زمان امضا قابلیت اجرا خواهد داشت .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش