اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950921198535735

برای حمایت از مالکیت فکری و معنوی

«سامانه همانندجو» رونمایی شد

کد: 13950921198535735

https://goo.gl/DeSnyU

، تهران , (اخبار رسمی): در اولین سمپوزیوم علمی ارتقای سلامت اداری و با حضور محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری«سامانه همانندجو» رونمایی شد.

«سامانه همانندجو» رونمایی شد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، «سامانه همانندجو» توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک) در اجرای سیاست‌های کلی علم و فناوری و در پاسخ به خواست جامعه علمی کشور برای گسترش اخلاق علمی و حمایت از مالکیت فکری و معنوی راه اندازی شده است.
این سامانه، همچنین در جهت پیشگیری از بدرفتاری علمی بویژه سایه نویسی و دستبرد علمی در تدوین پایان نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی با پشتوانه متن کامل و در حال افزایش بیش از 200 هزار عنوان پایان‌نامه و رساله در آدرس الکترونیکی www.tik.irandoc.ac.ir راه‌اندازی و در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی، استادان و پژوهشگران قرار گرفته است.
نرم افزار همانندجو در تدوین پایان نامه‌ها و رساله‌ها، گامی مهم در جهت نگهداشت حقوق پدیدآوران و گسترش علم و فناوری و زمینه‌سازی برای دسترسی آزاد همگان به اطلاعات محسوب می شود.
استادان و دانشگاه‌ها می توانند با کمک سامانه همانند جو با جست‌وجوی خودکار در متن کامل پایان نامه‌ها و رساله‌های موجود در ایرانداک، نوشته‌های همانند را بازیابی و اندازه همانندی و منبع اطلاعات همانند را تشخیص دهند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش