اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951014213605735

در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد

همایش کارگروههای نظارتی مناطق عمرانی دانشگاهها

کد: 13951014213605735

https://goo.gl/rczqb7

، تهران , (اخبار رسمی): دومین همایش تخصصی کارگروههای نظارتی مناطق عمرانی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به منظور تبادل نظر و هم افزایی تجربیات و ارتقای سطح دانش فنی دبیران و کارشناسان تیمهای نظارت و ارزیابی مناطق عمرانی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

همایش کارگروههای نظارتی مناطق عمرانی دانشگاهها

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در این همایش  رخشانی مهر مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم گزارشی از عملکرد و اهداف کارگروههای نظارت ارایه کرد.
وی افزود: همایش دانشگاه سبز روزهای 4 و 5 اسفندماه سال جاری با حضور مدیران عمرانی و و معاونین اداری و مالی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه بوشهر برگزار می شود.
مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی گفت: بحث کیفی کردن طرحهای عمرانی دردو زمینه معماری طرحهای عمرانی و اجرای طرحهای عمرانی دانشگاهها ضروری است و براساس تجربیات حاصله، هر جایی که نظارت بر این دو بخش کاهش یافته، کیفیت طرح های عمرانی هم پایین آمده است.
دکتر رخشانی مهر بر کیفی کردن گزارش های کمیته های نظارتی و دفاتر طرحهای عمرانی دانشگاهها  و مراکز آموزش عالی تاکید و ابراز امیدواری  کرد  با کیفی شدن این گزارش ها، کیفی شدن طرحهای عمرانی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را شاهد باشیم. 
 در ادامه این همایش  مهندس شفیعی معاون امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور به تبین  سیاست های این سازمان در اجرای طرح های عمرانی دانشگاهها پرداخت.
براساس این گزارش ،برگزاری سه پنل تخصصی«بیان اهمیت و جایگاه کیفیت، زمان و هزینه در نحوه نظارت موثر بر پروژه های عمرانی کشور»، «بررسی مشکلات نظارت موثر بر پروژه های عمرانی دانشگاهها با محوریت هدر رفت زمان، هزینه وکاهش کیفیت در ساخت» و «جمع بندی مسایل مربوط به نظارت پروژه های عمرانی دانشگاهها» بخش دیگر این همایش یک روزه  بود.
 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]