اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951015214696385

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری بندرعباس:

قیمت اتوبوس گران می شود

کد: 13951015214696385

https://goo.gl/UeG8o2

، بندر عباس , (اخبار رسمی): مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری بندرعباس و حومه گفت: در سال جاری 25 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اضافه شده و تا پایان سال نیز 15 دستگاه دیگر به این ناوگان افزوده می‌شود.

قیمت اتوبوس گران می شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، امید کاردانی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: شهرداری بندرعباس از مدت ها قبل پی گیر اجرایی کردن این اقدام مهم در حوزه حمل و نقل مسافر درون شهری بود.

وی ادامه داد: قیمت هر دستگاه اتوبوس اتوبوس تندرو حدود 850 میلیون تومان بوده که در مجموع برای خرید آنها نزدیک به 17 میلیارد تومان از محل درآمدهای شهرداری بندرعباس هزینه می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری بندرعباس و حومه اضافه کرد: اتوبوس‌های تندروی یاد شده در مسیر شهری شهید باهنر تا میدان دفاع مقدس را زیر پوشش قرار می‌دهند.

به گفته این مسئول، با اضافه شدن اتوبوس تندرو به شهر بندرعباس 30 دستگاه اتوبوس آزاد می‌شوند که از وجود آنها می‌توان برای جبران بخش بسیار کوچکی از کمبودهای حوزه حمل و نقل شهری این شهر استفاده کرد.

کاردانی بیان کرد: طبق استانداردها، به ازای هر یک هزار نفر، یک اتوبوس مسافری درون شهری باید به مردم خدمات ارائه کند ولی در حال حاضر بندرعباس با جمعیتی نزدیک به 600 هزار نفر با کمبود 460 دستگاه اتوبوس درون شهری رو به رو است.

وی یادآور شد: با جبران این تعداد اتوبوس می‌توان برای افزایش تعداد مسیرها به تعداد20 تا 25 خط علاوه بر 16 مسیر درون شهری و 16 مسیر حومه شهر که اکنون وجود دارد برنامه ریزی کرده و به مردم ارائه خدمات داشت.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری بندرعباس و حومه ابراز کرد: در حال حاضر 122 دستگاه اتوبوس فعال در 32 مسیر یاد شده به مردم خدمات رسانی می کنند که این تعداد با توجه به نیاز اندک است.

کاردانی افزود: قمیت هر دستگاه اتوبوس نیز در سال‌های گذشته با 5 برابری از یک میلیارد ریال به 5 میلیارد ریال افزایش یافته و دولت نیز یارانه‌های این بخش را در دوسال گذشته پرداخت نکرده به گونه ای که اکنون سازمان اتوبوسرانی بندرعباس با کسری 35 میلیارد ریالی در سال روبه رو است.

وی ادامه داد: با توجه به این کسری، سازمان اتوبوسرانی بازسازی اتوبوس‌های قابل بازسازی را در دستور کار قرار داده و توانسته 25 دستگاه را بازسازی و در خطوط بکار گیرد و 15 دستگاه اتوبوس قابل بازسازی دیگر را نیز تا پایان سالجاری مورد بازسازی قرار خواهد داد که برای بازسازی هر دستگاه اتوبوس بین 800 تا یک میلیارد ریال هزینه می شود.

به گفته مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی بندرعباس وحومه، کرایه اتوبوس های مسافری درون شهری تغییر نیافته به گونه ای که از سه سال قبل تا کنون بر اساس نرخ مصوب کرایه هر دستگاه اتوبوسی که به دانشجویان دانشگاه هرمزگان خدمات ارائه می کند 7 هزار و 500 ریال و کرایه اتوبوس هایی که به مردم در سطح شهر بندرعباس خدمات می دهند 3 هزار و 500 ریال باقی مانده است.

کاردان یادآور شد: دولت برای جبران یارانه های پرداخت نشده خود وعده بازسازی اتوبوس های قابل بازسازی را داده که امیدواریم تا بهمن اجرایی و محقق شود.

 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری بندرعباس

تا قبل ازقرن چهارم هجری در حوالی بندرعباس فعلی بندر و روستای کوچکی بنام سورو وجود داشت. در سال 1514 پرتغالی ها این دهکده کوچک را برای پیاده شدن و بارگیری اجناس از خشکی انتخاب کردند. به‌دلیل خرچنگ زیادی که در سواحل این بندر وجود داشت نام آن را بندر کامارااو یا گامارایو یعنی بندر خرچنگ گذاشتند. نام متداول بعدی یعنی گامبرون به احتمال زیاد از لغت پرتغالی گامارائو اقتباس شده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

شهر و جامعه