اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951104225484750

ایزدی اعلام کرد

پرداخت سالانه ۲۰۰ هزار وام نوسازی با سود ۱۲ درصد

کد: 13951104225484750

https://goo.gl/Dh5G9T

، تهران , (اخبار رسمی): معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت یارانه سود تسهیلات نوسازی مسکن خبر داد و گفت: با اجرای این طرح بدون شک تحرک جدی در بازار مسکن اتفاق افتاده و شاهد رونق خوبی در این بخش خواهیم بود.

پرداخت سالانه ۲۰۰ هزار وام نوسازی با سود ۱۲ درصد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی ، محمدسعید ایزدی  از انجام اقدامات لازم جهت اختصاص یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات نوسازی در کشور خبر داد و گفت: طی برگزاری جلسه‌ای با حضور معاون اول ریاست جمهوری و همچنین وزیر راه و شهرسازی تصمیم بر آن شد تا از محل منابع در اختیار بانک مسکن مبلغ یک‌هزار میلیارد تومان برای ارائه وام نوسازی مسکن در مناطق ناکارآمد پرداخت شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه افزود: براین اساس، تصمیم ذکر شده ضمن قرارگیری در بند الف قانون بودجه سال ۹۶ در حال حاضر در مراحل نهایی تصویب است.

ایزدی همچنین اعلام کرد: به دنبال این تصمیم، بانک مسکن نیر متعهد به پرداخت سالانه ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات نوسازی در چارچوب قوانین بانک مرکزی شده است.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با بیان این مطلب که تسهیلات مورد نظر با سود ۱۲ درصد به متقاضیان پرداخت خواهد شد گفت: با اجرای این طرح بدون شک تحرک جدی در بازار مسکن اتفاق افتاده و شاهد رونق خوبی در این بخش خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به نابرابری دو بخش عرضه و تقاضا در بخش مسکن کشور گفت: درحال حاضر عرضه مسکن در مناطقی که تقاضای کمی وجود دارد زیاد است به همین دلیل علی‌رغم وجود میزان بسیاری تقاضا ولی همچنان بیش از ۳۰۰ هزار واحد خالی در کشور وجود دارد.

ایزدی ادامه داد: به همین دلیل قصدداریم عرضه را در مناطقی که تقاضای زیادی داریم فراهم کرده تا شاهد رونق چشمگیری در این حوزه نیز باشیم.

این مقام مسئول پیش از این از ارائه ۷ مدل تامین مسکن متقاضیان از طریق بهسازی شهری نیز خبر داده و گفته بود: در اجرای این ۷ مدل تمام تلاش دولت این است که به سمت حداقل دخالت در بازار برود.

وی همچنین مطرح کرده بود که اولین مدل، خود مالکی است که در این روش دولت از طریق فراهم کردن شرایط و تسهیلات برای مردم و ساکنان بافت فرسوده برای ساخت و ساز مشارکت می‌کند.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی دومین مدل تامین مسکن در بافت‌های فرسوده، مشارکت در ساخت و ساز است که در این مدل دولت اراضی املاک را در اختیار مردم قرار داده و در فرایند طراحی و صدور مجوز ساخت اقدامات حمایتی انجام می‌دهد و انبوه‌سازان نقش ساخت و سازی را بر عهده می‌گیرند.

ایزدی با بیان این که مدل سوم تامین مسکن، مدل توسعه‌گر است، گفته بود: دولت تاکید بیشتری روی مدل توسعه‌گر دارد و  در این مدل تنها تسهیلات و امکانات در اختیار متقاضیان قرار می دهیم و مشارکتی با توسعه گر نخواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با بیان اینکه چهارمین مدل تامین مسکن، تقویت نهادهای خیریه و نیکوکار است، اعلام کرده بود: پنجمین مدل تامین مسکن از طریق بهسازی شهری،  تقویت تعاونی خودیار محلی است که در این مدل دولت از طریق ترغیب و تشویق تعاونی‌هایی که در محل فعال هستند می تواند پروژه‌های ساخت و ساز را فعال کند.

به گفته ایزدی به‌طور قطع در بین این مدل‌ها، مدل‌هایی که حداکثر سهم حضور با بخش خصوصی و مردم  است، برای ارائه مشوق‌ها در اولویت دولت قرار می‌گیرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت راه و شهرسازی

در تاریخ 31 خرداد 1390 وزارت راه و شهرسازی با رای مجلس شورای اسلامی وسپس تایید شورای نگهبان از ادغام دو وزارتخانه راه وترابری و مسکن و شهرسازی تشکیل و مقرر گردید همه امکانات، تعهدات، اعتبارات، نیروی انسانی و اموال منقول و غیر منقول دو وزارتخانه یاد شده به وزارت راه وشهرسازی منتقل گردد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان