، تهران , (اخبار رسمی): کارگاه آموزشی «لذت شبیهسازی با CST»، از نرمافزارهای شبیه ساز مطرح در رشته مهندسی برق، در روز جمعه 8 اردیبهشت ماه در تهران برگزار شد و طی 3 ساعت کار عملی، شرکت کنندگان با اصول کاربری این نرمافزار آشنا شدند.
نرم افزار CST Studio Suite یک پلتفرم قدرتمند برای انواع مسائل الکترومغناطیس و کاربردهای مرتبط آن در مهندسی برق است.
به گزارش روابط عمومی سایت RFplus، نرم افزار CST Studio Suite یک پلتفرم قدرتمند برای انواع مسائل الکترومغناطیس و کاربردهای مرتبط آن در مهندسی برق است. این برنامه محیطی کاربرپسند، برای مدیریت و کنترل چند پروژه در یکزمان دارد، که هریک ممکن است دارای ماژولهای مختلفی باشد. بهاینترتیب طیف وسیعی از مسایل الکترومغناطیس از نور و مایکروویو تا فرکانسهای پایین، بردهای مدار چاپی، EMC و غیره را پوشش میدهد.
کارگاه «لذت شبیهسازی با CST» ساعت ۱۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۱:۳۰ که بخش اول کارگاه به اتمام رسید، مبحث آشنایی اولیه با نرمافزار CST، معرفی ماژولهای ۷ گانه و کاربرد هریک از آنها، ایجاد یک پروژه جدید با استفاده از Template Project، بررسی تنظیمات اولیه، رسم یک ساختار آنتنی و شبیهسازی اولیه آموزش داده شد و در زمان استراحت به سوالات و مشکلاتشان در استفاده از ابزارهای CST پاسخ داده شد.
نیمه دوم کارگاه، با ادامه شبیهسازی آنتن طراحی شده و بررسی نتایج آن شروع شد. نکات دیگری از جمله معرفی انواع Solver ها و نحوه انتخاب آنها با توجه به نوع مساله، آشنایی با انواع مشبندی در نرمافزار CST، سوییپ پارامتری و نحوه استفاده از آن در شبیهسازی در این بخش مطرح شدند و در آخر نیز روشهای مختلف ایجاد آرایه بررسی و آنتن شبیهسازی شده بهصورت آرایه تحلیل شد.
این کارگاه آموزشی نیم روزه در ساعت 13 به اتمام رسید و در انتها به سوالات شرکتکنندگان پاسخ دادهشد.
در این کارگاه، علاوه بر کارآموزان تهرانی، کارآموزان و دانشجویانی از شهرستانهای مختلف از جمله گرگان و رشت نیز حضور داشتند.
گفتنی است علاقهمندان به حضور در سایر کارگاههای آموزشی RFplus در زمینه نرمافزارهای آموزشی و شبیهساز مهندسی برق، میتوانند به سایت http://rfplus.ir مراجعه کنند.
### پایان خبر رسمی