اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960311250775491

راهنمای جامع خرید هاست و دامنه مناسب برای وب‌سایت

کد: 13960311250775491

https://goo.gl/HabuoE

، شاهین شهر , (اخبار رسمی): اگر شما نیز تصمیم گرفته‌اید برای خود یک وب‌سایت راه‌اندازی کنید، اولین قدم خرید هاست و دامنه مناسب است و در این مقاله آموزشی ما در ابتدا شما را با مفهوم هاست و دامین آشنا می‌کنیم، سپس اصطلاحات متداول میزبانی وب را برای شما شرح می‌دهیم، پس از آن نحوه انتخاب هاست و دامنه مناسب را به شما آموزش می‌دهیم.

راهنمای خرید هاست و دامنه مناسب برای وب سایت

به گزارش روابط عمومی شرکت میزبان فا، خرید هاست و دامنه مناسب اولین قدم جهت راه‌اندازی وب‌سایت محسوب می‌شود. تمام وب‌سایت‌هایی که در اینترنت مشاهده می‌کنید توسط یکسرویس‌هاست و دامنه فعال در حال ارائه خدمات به کابران خود هستند، این بدین معناست که اساس تشکیل دهنده وب‌سایت های اینترنتی هاست و دامنه است.

 

هاست چیست ؟

هاست یا host یک کامپیوتر همیشه روشن است که به صورت 24 ساعته به شبکه جهانی اینترنت متصل است، وظیفه هاست نگهداری از اطلاعات برنامه نویسی شده وب‌سایت ها است، همانطور که می دانید هر وب‌سایت توسط یک نرم افزار یا سیستم مدیریت محتوا ساخته می‌شود و بدهیست که برای، فعال شدن یک وب‌سایت در اینترنت، نرم افزار آن وب‌سایت میبایست بر روی یک کامپیوتر راه اندازی شود، هاست در واقع کامپیوتری است که طراحان وب‌سایت را قادر می سازد اطلاعات وب‌سایت خود را بر روی آن قرار دهند و باتوجه به این که هاست به صورت همیشگی و 24 ساعته در دسترس است، اطلاعات تمام وب‌سایت هایی که بر روی هاست قرار داده می‌شود تا زمانی که هاست فعال باشد در معرض بازدید تمام کاربران اینترنت است.

خرید هاست مناسب یکی از مهم ترین قدم ها جهت راه اندازی وب‌سایت است و ما در ادامه مقاله نحوه انتخاب و خرید هاست مناسب را به شما آموزش می دهیم اما اگر خواندن این مقاله طولانی از حوصله شما خارج است، پیشنهاد می‌کنیم ویدیو آموزشی زیر را جهت انتخاب و خرید هاست مناسب مشاهده بفرمایید.

 

آشنایی با اصطلاحات مهم خرید هاست

قبل از اقدام به خرید هاست شما میبایست با یکسری از اصطلاحات هاستینگ آشنا شوید، در موقع خرید هاست در وب‌سایت شرکت های هاستینگ شما حتما با این اصطلاحات برخورد می کنید که اگر با آن ها آشنایی کافی داشته باشید سبب می‌شود که قادر باشید، بهترین هاست را برای وب‌سایت خود خریداری کنید.

  • Bandwidth: یا پهنای باند که به آن ترافیک ماهانه نیز می گویند، به معنای میزان تراکنش اطلاعات بین هاست وب‌سایت و بازدیدکنندگان از وب‌سایت است و هرچقدر که تعداد بازدیدکنندگان یک وب‌سایت بیشتر باشد، پهنای باند ماهانه هاست آن وب‌سایت نیز میبایست بیشتر باشد.
  • Website space: که به آن فضا یا disk space نیز می گویند، میزان فضایی از هارد سرور است که در هر هاست در اختیار کاربر قرار می گیرد و کاربر فقط می تواند به اندازه حجم هاست، در آن اطلاعات آپلود کند.
  • Parked domain: یا پارک دامنه، به معنای امکان پارک کردن سایر دامنه های فرعی بر روی دامنه اصلی هاست است، که امکان نمایش یک وب‌سایت با چندین آدرس دامنه را فراهم می‌کند.
  • Sub domain: ساب دامنه یا زیر دامنه، مشتقی از دامنه اصلی است که امکان راه اندازی وب‌سایت های متفاوت توسط آدرس زیر دامنه وب‌سایت را فراهم می‌کند و در هر هاست امکان ایجاد تعداد معینی ساب دامین وجود دارد.
  • Addon domain: ادان دامنه یا امکان اد کردن دامنه اضافی در هاست، قابلیتی است که به شما این امکان را می دهد که دامنه های دیگری را نیز به هاست خود متصل کنید و توسط هر دامنه یک وب‌سایت با محتوای کاملا متفاوت نسبت به سایت اصلی راه اندازی کنید.
  • Email account: تعداد اکانت ایمیل در هاست به این معناست که شما اجازه دارید تا چند اکانت ایمیل یا آدرس ایمیل اختصاصی در هاست ایجاد کنید و از آن ها استفاده کنید.
  • Database: دیتابیس یا پایگاه داده، محلی جهت نگهداری جداول بانک اطلاعاتی وب‌سایت ها است و نوع دیتابیس هاست های لینوکس mysql است و نوع دیتابیس هاست های ویندوزی sql server است، البته اگر در مقابل گزینه database در وب‌سایت شرکت های هاستینگ، عدد درج شده بود به معنای این است که در آن هاست قادر هستید تا چه تعداد اکانت دیتابیس ایجاد کنید.
  • Uptime: یا پایداری به معنای میزان در دسترس بودن سایت در طی یکسال است و در هر شرکت هاستینگ با یک درصد خاصی تعیین می گردد.
  • Web server: وب سرور نرم افزاری است که بر روی سرور شرکت های هاستینگ نصب می‌شود و وظیفه آن تبدیل کد های برنامه نویسی شده وب‌سایت ها به نسخه نمایشی برای کاربران آن وب‌سایت است و نوع وب سرور در هاست شرکت های مختلف، متفاوت است.
  • ftp: اف تی پی یا file transfer protocol یکی از پروتکل های شناخته شده جهت انتقال اطلاعات از کامپیوتر به هاست و بلعکس است و در هر هاست امکان ایجاد تعداد مشخصی اکانت ftp جهت انتقال اطلاعات از کامپیوتر به هاست وجود دارد.
  • datacenter: ساختمان های بسیار عظیمی هستند که کامپیوتر سرور شرکت های هاستینگ در آن نگهداری می‌شوند و سرور ها در دیتاسنتر به اینترنت پرسرعت و برق 24 ساعته مجهز می‌شوند، معمولا مکان دیتاسنتر هاست شرکت های هاستینگ با یکدیگر متفاوت است.
  • cpanel: یکی از محبوب ترین کنترل پنل ها یا رابط های گرافیکی هاست است که طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارد، جهت مشاهده دمو این کنترل پنل می توانید به وب‌سایت cpanel.net مراجعه کنید.
  • Directadmin: یکی دیگر از کنترل پنل های مدیریت هاست است که به اندازه سی پنل شهرت ندارد، اما دایرکت ادمین نیز یک کنترل پنل ساده و شناخته شده در سطح وب محسوب می‌شود، جهت مشاهده کنترل پنل هاست دایرکت ادمین می توانید به وب‌سایت directadmin.com مراجعه کنید.
  • ssd: اس اس دی، نسل جدید هارد های کامپیوتری محسوب می‌شود که بر روی سرور برخی از شرکت های هاستینگ نیز نصب می‌شود، مزیت استفاده از این نوع هارد ها، افزایش سه برابری سرعت وب‌سایت ها و کاهش خطراتی چون از دست رفتن اطلاعات هارد در فشار بالا است، بنابراین هاست های که هارد ssd در اختیار دارند، کیفیت و سرعت مطلوب تری دارند.
  • cms: یا سیستم مدیریت محتوا، نرم افزار هایی هستند که بر روی هاست نصب می‌شوند و امکان مدیریت وب‌سایت و بروزرسانی سایت را به صورت آنلاین فراهم می کنند، cms ها انواع مختلفی دارند مانند: جوملا، وردپرس، دروپال و ... و اکثر سیستم مدیریت محتوا های محبوب از زبان فارسی پشتیبانی می کنند.

 

10 مرحله تا انتخاب و خرید هاست مناسب

1- میزان فضا و پهنای باند مورد نیاز خود را تعیین کنید

قبل از خرید هاست موردنظر خود درمورد حجم اطلاعات و میزان بازدیدی که در آینده ای نزدیک قرار است در وب‌سایت خود داشته باشید تحقیق کنید، اغلب در این زمینه با افرادی مواجه می‌شویم که به دنبال هاست با فضای 50 مگابایتی، 200 مگابایتی و یا 500 مگابایتی هستند، اما نکته اساسی که توجه شما را به آن جلب می‌کنیم این است که اگر شما یک استارت آپ باشید و تصمیم داشته باشید پس از خرید هاست و راه اندازی وب‌سایت، نسبت به تولید محتوای متنی و چندرسانه ای در وب‌سایت خود اقدام کنید، هاست های 500 مگابایتی و یا حتی 1 گیگابایتی برای شما کافی نیستند و اگر هاست را با فضای اندک خریداری کنید در مواقعی چون بکاپ گیری و یا محتوا گزاری بر روی وب‌سایت حتما با مشکلات اساسی مواجه خواهید شد، بنابراین توصیه ما این است که به دنبال هاست هایی باشید که میزان فضایی بیش از 2 گیگابایت در اختیار شما قرار دهند، پهنای باند هاست نیز در ابتدای کار بهتر است بیش از 30 گیگابایت ماهانه باشد.

 

2- نوع سیستم مدیریت محتوای وب‌سایت خود را تعیین کنید

انتخاب نوع سیستم مدیریت محتوا علاوه بر این که به انتخاب نوع هاست مورد نظر شما که لینوکسی یا ویندوزی باشد کمک می‌کند، به شما کمک می‌کند که مناسب ترین سرویس میزبانی را که با اصول برنامه نویسی سیستم مدیریت محتوای شما سازگاری داشته باشد را انتخاب کنید، بنابراین قبل از خرید هاست، نوع سیستم مدیریت محتوا یا فروشگاه ساز وب‌سایت خود را تعیین کنید و در هنگام خرید هاست از شرکت های هاستینگ بپرسید، که آیا سرویس مورد نظر با سیستم مدیریت محتوای وب‌سایت شما سازگاری کامل دارد یا خیر ؟، ذکر این نکته حائز اهمیت است کهسرویس‌های هاست اشتراکی ممکن است با برخی از سیستم مدیریت محتوا ها و یا افزونه های خاص سازگاری نداشته باشند.

 

3- تعداد وب‌سایت مورد نظر خود را قبل از خرید هاست تعیین کنید

قبل از خرید هاست تعیین کنید که قرار است که تا چندین وب‌سایت بر روی این هاست راه اندازی کنید؟ همواره با مشتریان بسیار زیادی مواجه می‌شویم که پس از خرید یک هاست با قابلیت راه اندازی فقط یک وب‌سایت، تصمیم می گیرند که چندین وب‌سایت دیگر نیز بر روی هاست خود راه اندازی کنند و در آن زمان اگر هاست وب‌سایت شما قابلیت ادان دامین نداشته باشد با مشکل مواجه خواهید شد، ادان دامین نام قابلیتی در هاست است که به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به خرید هاست جدید، تا چندین وب‌سایت را بر روی فقط یک هاست راه اندازی کنید، بنابراین اگر تعداد ادان دامین یک هاست به عنوان مثال 2 عدد باشد، شما قادر هستید که به غیر از وب‌سایت اصلی خود، 2 وب‌سایت دیگر نیز بر روی آن هاست راه اندازی کنید، بنابراین توصیه ما به شما این است که اگر در ابتدای راه هستید و هنوز از تعداد وب‌سایت های مورد نیاز خود اطلاع ندارید، حتما یک هاست خریداری کنید که از قابلیت ادان دامین پشتیبانی کند.

 

4- کنترل پنل هاست مورد نیاز خود را تعیین کنید

بعضا مشاهده می‌شود که برخی از مشتریان پس از خرید هاست متوجه می‌شوند که رابط گرافیکی یا همان کنترل پنل هاست، دقیقا چیزی نیست که آن ها نیاز داشته اند و یا این که به آن کنترل پنل تسلط کافی ندارند، بنابراین توصیه ما این است که قبل از خرید هاست از شرکت های هاستینگ، از نوع کنترل پنل ارائه شده بر روی سرویس مطلع شوید و با مراجعه به وب‌سایت رسمی ارائه دهنده کنترل پنل، دمو یا نسخه نمایشی آن کنترل پنل را قبل از خرید هاست مشاهده کنید، درصورتی که در ابتدای راه هستید و برای مرتبه اول است که تصمیم به خرید هاست و راه اندازی وب‌سایت دارید، توصیه ما به شما این است که کنترل پنل cpanel را انتخاب کنید، سی پنل یک کنترل پنل گرافیکی و آسان برای کار با هاست محسوب می‌شود و اگر شما از هاست سی پنل استفاده کنید و در هرکدام از مراحل راه اندازی وب‌سایت توسط سی پنل که با سوال یا مشکل مواجه شوید، به دلیل پرکاربرد بودن این کنترل پنل و این که آموزش های بسیار زیادی برای کار با سی پنل تالیف شده است، به راحتی با یک جستجوی کوچک در اینترنت قادر هستید مشکل خود را برطرف کنید.

 

5- میزان cpu و ram مصرفی وب‌سایت خود را تعیین کنید

اگر برای اولین مرتبه است که تصمیم به خرید هاست و دامنه و راه اندازی وب‌سایت دارید تخمین این مورد ممکن نیست، اما اگر هم اکنون صاحب یک وب‌سایت فعال هستید و تصمیم به تغییر هاست دارید، توصیه ما به شما این است که در ابتدا از شرکت هاستینگ فعلی خود بخواهید که میانگین مصرف ram و cpu وب‌سایت شما را در اختیارتان قرار دهد و سپس موقع خرید هاست جدید حتما سعی کنید از سرویس دهنده هایی، هاست خریداری کنید که قبل از خرید سرویس، میزان ram و cpu هر پکیج هاستینگ را در وب‌سایت خود اعلام نموده اند و شما میبایست مطابق با مصرف  وب‌سایت خود نسبت به خرید هاست جدید اقدام کنید.

 

6- تعداد درخواست همزمان وب‌سایت خود را تعیین کنید

اگر این برای اولین مرتبه است که تصمیم به خرید هاست و دامنه و راه اندازی وب‌سایت دارید ممکن است تخمین این مورد نیز کمی دشوار باشد، اما باتوجه به برنامه هایی که در آینده برای رشد و پیشرفت و تبلیغات آنلاین وب‌سایت خود دارید، تخمین بزنید که وب‌سایت شما قرار است در لحظه میزبان چند بازدیدکننده به صورت همزمان باشد ؟، تعیین این مورد از آنجا حائز اهمیت است که تقریبا تمام هاست ها در این زمینه دارای محدودیت هایی هستند، مثلا یک هاست اشتراکی معمولی در بهترین حالت ممکن، توانایی میزبانی بیش از 20 نفر به صورت همزمان را ندارد، و اگر هم اکنون تصمیم به تغییر هاست دارید نیز حتما از شرکت هاستینگ فعلی بپرسید که به صورت میانگین چند نفر در لحظه داخل وب‌سایت شما حضور دارند، در مرحله بعدی میبایست به دنبال شرکت های هاستینگ باشید که بر روی پلن های خود میزان تعداد بازدید درلحظه را درج کرده باشند، اگر بر روی پکیج هاست درج نشده است که تا چندین بازدید درلحظه را می تواند پشتیبانی کند، پس حتما قبل از خرید هاست با شرکت مورد نظر وارد ارتباط شوید و از این مورد بسیار مهم قبل از خرید هاست مطلع شوید.

 

7- قبل از خرید هاست به قیمت‌ها بیشتر توجه کنید

یکی از اصلی ترین مواردی که می تواند گویای کیفیت هاست باشد قیمت آن است، همه روزه افرادی را مشاهده می‌کنیم که به دنبال هاست های ارزان قیمتی هستند که قیمت آن کمتر از 30.000 تومان برای یک سال باشد، اگر به دنبال یک هاست با کیفیت هستید قبل از خرید هاست میبایست بیشتر به قیمت ها توجه کنید، عوامل بسیار زیادی در تعیین نهایی قیمت یک هاست موثر هستند که در زیر به برخی از آن ها اشاره می‌کنیم:

  • کیفیت سخت فزار سرور هاست
  • نوع دیتاسنتر میزبان سرور های هاست
  • امکانات ارائه شده بر رویسرویس‌هاست
  • تعداد کارمندان شرکت ارائه دهنده هاست
  • نوع کنترل پنل و لایسنس قانونیسرویس‌ها
  • تایم پشتیبانی شرکت ارائه دهنده سرویس
  • نرخ ارز، مالیات و ارزش افزودهسرویس‌ها

بنابراین مسئله قیمت، مسئله ای نیست که به راحتی بتوان توسط آن قضاوت کرد که این هاست گران است و آن هاست ارزان است، بلکه هر شرکت بسته به کیفیت خدمات خود، قیمت هاست را تعیین می‌کند، اما حتما توجه کنید که اگر یک شرکت هاستینگ بخواهد در عوض ارائه یک هاست با کیفیت فقط ماهانه مبلغ 6000 تومان (یعنی به اندازه قیمت یک کارت شارژ تلفن همراه) از شما دریافت کند، هزینه یک هاست با کیفیت همواره بیش از 70.000 تومان در یکسال خواهد بود، بنابراین در هنگام خرید هاست بیشتر به قیمت ها توجه کنید.

 

8- قبل از خرید هاست، دوره خرید خود را تعیین کنید

اگر تصمیم به خرید هاست و دامنه داشته باشید و سری به وب‌سایت شرکت های هاستینگ ارائه دهنده این خدمات بزنید، حتما متوجه خواهید شد که اکثر شرکت هاسرویس‌های هاست و دامنه خود را فقط در دوره های طولانی مدت مثلا یکساله و شش ماهه در اختیار شما قرار می دهند، سوال اینجاست که اگر هاست را به صورت سالانه خریداری کنید و پس از مدتی کوتاه متوجه شوید که این هاست کیفیت مطلوبی ندارد، یا پاسخگوی نیاز های وب‌سایت شما نیست، یا به هر دلیلی مناسب کار شما نیست، چه کار باید کرد ؟ در اینجا به یک نتیجه گیری کلی میرسیم که اگر برای اولین بار است که میخواهید از یک شرکت هاست خریداری کنید، حتما سعی کنید از شرکت های خرید کنید که قادر باشندسرویس‌های خود را در دوره های کوتاه مدت مانند ماهانه نیز به شما ارائه دهند، تجربه ثابت کرده است که شرکت هایی که حاضر هستندسرویس‌های خود را به صورت ماهانه ارائه دهند، همواره سعی در جلب رضایت مشترک خود دارند تا مشترک در ماه های بعدی همسرویس‌هاست خریداری شده را تمدید کند.

 

9- قبل از خرید هاست، از دوره بکاپ گیری مطلع شوید

بکاپ گیری از اطلاعات مشتریان یکی از اصلی ترین ارکان میزبانی وب محسوب می‌شود، باتوجه به این که شرکت های هاستینگ، بر روی سرور های خود از بیش از چند صد هاست فعال نگهداری می کنند و هموراه سرور های این شرکت به صورت 24 ساعته روشن و در حال استفاده هستند، ممکن است به صورت ناگهانی و خارج از کنترل، قطعات سخت افزار سرور شرکت های هاستینگ معیوب شود و تمام اطلاعات به هر دلیلی از دسترس خارج شوند، دراینجاست که اهمیت بکاپ گیری منظم از اطلاعات مشتریان به چشم می آید، یا این که اگر برای اولین بار باشد که شما هاست و دامنه خریداری می کنید و وب‌سایت خود را راه اندازی می کنید، هموراه ممکن است تا رسیدن به حالت مطلوب شما ظاهر وب‌سایت خود را بارها و بارها توسط افزونه های مختلف تغییر دهید تا به حالت نهایی نزدیک شوید، در این برهه ممکن است که به هر دلیل شما به دلیل اعمال تنظیمات اشتباه، وب‌سایت خود را با خطا هایی مواجه سازد که خود نیز قادر به رفع آن نباشد، در این زمان اگر شرکت هاستینگ بکاپ گیری منظم از اطلاعات هاست شما کرده باشد، می توانید درخواست دهید که وب‌سایت شما به وضعیت چند روز اخیر بازگردانی کند تا از نابودی تمام زحمات شما جلوگیری شود، بنابراین در هنگام خرید هاست حتما توجه داشته باشید که شرکت هاستینگ بکاپ گیری منظم ازسرویس‌ها را تضمین کرده باشد و حداقل حالت مطلوب بکاپ گیری ازسرویس‌ها، هر هفته یا همان بکاپ گیری هفتگی است، همچنین قبل از خرید هاست از شرکت هاستینگ بپرسید که بکاپ هاست شما را بر روی همان سرور خود هاست نگهداری می کنند یا این که بکاپ اطلاعات هاست شما را در یک سرور دیگر نگهداری می کنند؟ برخی از شرکت ها بکاپ اطلاعات هاست مشتریان خود را بر روی همان سرور نگهداری می کنند و اگر شرایطی رخ دهد که سرور به هر دلیلی به صورت کلی از دسترس خارج شود، امکان بازیابی اطلاعات در این مواقع وجود ندارد، بنابراین بهتر است که شرکت هاستینگ در یک سرور دیگر، از اطلاعات هاست شما بکاپ گیری کند.

 

10- قبل از خرید هاست، تیم پشتیبانی را ارزیابی کنید

مسئله پشتیبانی شرکت های هاستینگ یکی از اصلی ترین دلایل کاربران جهت انتقال هاست، یا مهاجرت از یک هاست به هاست دیگر است، اما این بدین معنا نیست که پشتیبانی برخی از شرکت های هاستینگ ضعیف است و پشتیبانی برخی دیگر قدرتمند تر است، این فقط بدین معناست که برخی از شرکت های هاستینگ از برخی از مشکلات مشتریان خود پشتیبانی نمی کنند و فقط در زمان های خاصی و در حدود مسائل خاص و تعیین شده ای از مشتریان خود پشتیبانی می کنند، بنابراین به عنوان مشترک خریدارسرویس‌های هاست و دامنه، این وظیفه شماست که قبل از خرید هاست؛ قوانین شرکت های هاستینگ درمورد پشتیبانی ازسرویس‌ها را مطالعه کنید و با تیم های پشتیبانی شرکت ها وارد ارتباط شوید و حدود انتظارات خود را درمورد پشتیبانی به عنوان پشتیبانی ایده آل خود به آن شرکت معرفی کنید و اگر آن شرکت قادر به رفع تمام نیاز های شما بودسرویس‌هاست خود را از آن شرکت خریداری کنید، بعضا مشاهده می‌شود که برخی از مشترکین هاست و دامین به اندازه ای به مسائل فنی آگاه هستند که تا یک سال هیچ درخواست پشتیبانی برای شرکت های هاستینگ ارسال نمی کنند و آن ها خود تمام مشکلات وب‌سایتشان را برطرف می کنند و برخی دیگر از مشتریان همواره انتظار دارند که شرکت هاستینگ در مرحله به مرحله از راه اندازی وب‌سایت با آن ها همراه باشد و تحقق این امر در برخی از شرکت ها ممکن نیست، بنابراین مسئله ارزیابی حدود اختیارات پشتیبانی را قبل از خرید هاست و دامنه جدی بگیرید.

 

آشنایی با انواع هاست

شرکت های هاستینگ با توجه به تنظیمات، نوع سیستم عامل، کیفیت میزبانی، سبک میزبانی و نوع کانفیگ های بر روی هر سرور،سرویس‌های خود را به انواع مختلف هاست دسته بندی می کنند، سپس مشترک طبق نیاز خود اقدام به خرید هاست مناسب می‌کند، در ادامه این مقاله انواع متداول هاست را به طور مختصر برای شما شرح می دهیم:

  • هاست اشتراکی

هاست اشتراکی یا shared host یکی از پرطرفدار ترین خدمات هاست محسوب می‌شود، شرکت های هاستینگ برای ارائه هاست اشتراکی در ابتدا یک سرور اختصاصی قدرتمند خریداری می کنند، پس از نصب سیستم عامل و کنترل پنل این سرور را به 200 الی 500 قسمت تقسیم می کنند و در نهایت هرکدام از این قسمت های استخراج شده را تحت عنوان هاست اشتراکی به کاربران خود ارائه می کنند، باتوجه به این که درسرویس‌های هاست اشتراکی، از بیش از چند صد وب‌سایت بر روی یک سرور میزبانی می‌شود، درنتیجه منابعسرویس‌های هاست اشتراکی پاسخگوی نیاز وب‌سایت های پربازدید نیست، درصورتی که در ابتدای راه هستید و این نسخه اول وب‌سایت شماست،سرویس‌های هاست اشتراکی با قیمت مقرون بصرفه برای شما مناسب هستند.

  • هاست نیمه اختصاصی

هاست نیمه اختصاصی یا vps hosting که از هاست اشتراکی منابع و قدرت بیشتری در اختیار دارد، همواره برای میزبانی وب‌سایت های با بازدید بالا استفاده می‌شود، شرکت های هاستینگ برای ارائهسرویس‌هاست نیمه اختصاصی در ابتدا یک سرور قدرتمند تهیه می کنند، سپس توسط مجازی ساز هایی مانند vmware یا kvm چندین سرور مجازی از سرور اصلی استخراج می کنند و پس از نصب سیستم عامل و کنترل پنل بر روی هر سرور مجازی، آن را در اختیار یک وب‌سایت قرار می دهند، به صورت کلی وب‌سایت ها بر روی هاست نیمه اختصاصی یا سرور مجازی، قدرت و امکانات و سرعت بیشتری نسبت به هاست اشتراکی در اختیار دارند، اگر شما نیز صاحب یک وب‌سایت پربادزید هستید و توانایی خرید یک سرور اختصاصی کامل را ندارید، استفاده از هاست نیمه اختصاصی برای شما بهترین انتخاب است.

  • هاست تمام اختصاصی

هاست تمام اختصاصی یا dedicated hosting که از هاست نیمه اختصاصی نیز قدرت و منابع بیشتری در اختیار دارد، همواره برای میزبانی از وب‌سایت های بسیار گسترده و پرترافیک مناسب است، شرکت های هاستینگ برای ارائهسرویس‌های هاست تمام اختصاصی، در ابتدا یک سرور اختصاصی قدرتمند تهیه می کنند و پس از نصب سیستم عامل و کنترل پنل، از این سرور فقط یک اکانت هاست استخراج می کنند و در اختیار یک وب‌سایت قرار می دهند،سرویس‌های هاست تمام اختصاصی، همواره از هاست نیمه اختصاصی و اشتراکی، قدرت و منابع بیشتری در اختیار دارد، اگر شما صاحب یک وب‌سایت بزرگ هستید و از محدودیت های میزبانی اشتراکی و مجازی، خسته شده اید،سرویس‌های هاست تمام اختصاصی بسیار برای شما مناسب هستند.

  • هاست ایران

هاست ایران یک سبک یا نوع میزبانی خاص نیست، اما اصطلاحی است که طی سال های اخیر داخل ایران بسیار پرکاربرد شده است، هاست ایران به این معناست که دیتاسنتر هاست مورد نظر در کشور ایران واقع شده است، یکی از اصلی ترین محاسن استفاده از هاست ایران این است که سرعت وب‌سایت ها بر روی هاست ایران، برای مخاطبین داخل ایران بسیار بالاست، و یکی از معایب استفاده از هاست ایران، عدم پینگ تایم مناسب وب‌سایت های بر روی هاست ایران برای افراد خارج از کشور است، درصورتی که شما صاحب یک وب‌سایت با منافع ملی هستید بهتر است از هاست ایران استفاده کنید، اما اگر اضطراری برای استفاده از هاست ایران ندارید،سرویس‌های هاست اروپا می توانند کیفیت میزبانی از وب‌سایت شما را دو چندان کنند.

  • هاست وردپرس

هاست وردپرس یا wordpress hosting یکی از محبوب ترینسرویس‌های هاست برای وب‌سایت های استفاده کننده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس محسوب می‌شود؛ با توجه به افزایش محبوبیت وردپرس و قدرت بالای این سیستم مدیریت محتوا در راه اندازی انواع وب‌سایت های اینترنتی همواره نیاز به هاست های مخصوص وردپرس افزایش یافته است، شرکت های هاستینگ برای ارائهسرویس‌های هاست وردپرس، سعی می کنند که تمام پیشنیاز های سیستم مدیریت محتوای وردپرس را به بهترین شکل ممکن بر روی سرور خود رعایت کنند تا وب‌سایت های وردپرسی بر روی هاست وردپرس همواره بالاترین سرعت و عملکرد را داشته باشند، به عنوان مثال وب سرور محبوب وردپرس، nginx می باشد و پایگاه داده محبوب وردپرس نیز mariaDB می باشد و در یک هاست کاملا مخصوص وردپرس همواره این پیش نیاز ها به بهترین شکل ممکن رعایت شده است.

 

شرکت میزبان فا با شعار خرید هاست مطمئن یعنی شروع یک تجارت مطمئن مدت زیادی است که فعالیت خود را در زمینهسرویس‌های شگفت انگیز میزبانی وب، با هدف ورود به بازار های جهانی در این عرصه آغاز نموده است، در میزبان فا شما حتی قادر هستید که کیفیتسرویس‌های هاست ارائه شده را تا 30 روز به صورت کاملا رایگان تست کنید، جهت مشاهده تمامسرویس‌های این شرکت وارد وب‌سایت به آدرس www.mizbanfa.net شوید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

میزبان فا

میزبان فا ارائه دهنده سرویس های هاست و دامنه و میزبانی وب می باشد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]