، مشهد , (اخبار رسمی): امروز کسب درآمد شبیه یک جنگ شده است و هر کسی با سلاحی متفاوت در این کشمکش حضور پیدا میکند. یک نفر کارمندی میکند، دیگری فروشگاه میزند، برخی به دنبال کار آفرینی و ایجاد یک استارتآپ هستند و در نهایت عدهای، دورکاری و سایر شیوهها را برای گذران زندگی انتخاب میکنند.
فریلنسینگ یا آزادکاری نه فقط مسیر شغلی، بلکه زندگی شما را هم میتواند تغییر دهد و به بهدست آوردن پول بیشتر، رئیس خود بودن، برنامه زمانی عالی و کارکردن در مکانی که دوست دارید منجر شود.
در بین همه روشهایی که برای کسب درآمد وجود دارد، روش فریلنسینگ که برخی آن را آزادکاری یا حقالزحمهای مینامند بیشتر از سایرین مورد توجه قرار گرفته است و روزبهروز بر تعداد کسانی که این شیوه کسب و کار را بر میگزینند اضافه میشود. این روش با دورکاری تفاوت بنیادین دارد و بر اساس آن، فرد بدون تعهد درازمدت قول انجام کاری مشخص را در قبال کارمزدی تعیینشده به یک متقاضی خدمات میدهد. انجام پروژههای عکاسی، برنامهنویسی، طراحی وبسایت، ویرایش چندرسانهای، تولید محتوا، طراحی گرافیک، شاوره، فیلمبرداری، معماری و مهندسی، آهنگسازی و صدها شغل دیگر را میتوان به صورت فریلنسینگ انجام داد.
چرا فریلنسینگ مهم است؟
نیاز به پشتکار بالا و سایر دشواریهای موجود بر سر راهِ کارآفرینی باعث شده است تا بسیاری از مردم در نهایت به کسب حقوق ماهیانه از شرکتهای مختلف راضی شوند اما در این میان برخی هم وجود دارند که نه میتوانند کار آفرین شوند و نه از زندگی کارمندی خوششان میآید! برای این اشخاص که امروزه بیشتر، دانشجویان و فارغالتحصیلان آنها را تشکیل میدهند فریلنسینگ واضحترین چاره است!
این نکته را هم نباید فراموش کنیم که برخی از افراد جامعه به دلایل مختلفی نمیتوانند در سیستم جا افتاده کنونی کسب و کار خود را بگنجانند. افرادی با بیماریهای روانی خاص، بسیاری از معلولان و نابینایان و… جزو کسانی هستند که همین زندگی کارمندی معمول هم برایشان گاه شبیه به یک غول بزرگ میشود.
آزادکاری، جادهای برای موفقیت
طبق گزارشی از نشریه Financial Times که در سال 2011 منتشر شد، تعداد فریلنسرهای موجود در بریتانیا از 2008 تا 2011، رشد 12 درصدی را تجربه کرده است. این رشد در سالهای اخیر بسیار بیشتر شده است و در ایالات متحده آمریکا در حال حاضر 35 درصد از نیروی کار (یعنی بیش از 53 میلیون نفر) را آزادکارها یا فریلنسرها به خود اختصاص دادهاند. جالبتر اینجاست که درصد بسیار بالایی از فریلنسرها از سبک زندگی و کاری خود ابراز رضایت کردهاند و بیش از نصف آنها تاثیر مشکلات اقتصادی بر کسب و کارشان را رد میکنند.
این حجم از رضایت فریلنسرها دلایلی دارد که به نوع و سیستم این سبک کاری مرتبط است:
1- فریلنسرها رئیس خودشان هستند. هرچند که همهشان با مشتریان حوزه تخصصی خود سروکار دارند اما چون تعهدی به سازمان خاصی ندارند در فعالیتهای خود احساس آزادی بیشتری میکنند. ضمن اینکه پیش از آنکه مشتری تعیین کند چه میخواهد، فریلسنرها هرکدام به طور شخصی اصول و ضوابطی تعیین میکنند تا با مشکلات و سختیهای کمتری مواجه شوند.
2- موفقیت به خود شخص مربوط است. در این حوزه، بد شانسی و شرایط اقتصادی نامناسب، کمتر از جاهای دیگر اثر خود را نشان میدهد و هر کس به میزان دانش و پشتکارش کسب درآمد میکند.
3- فریلنسرها برنــد میشوند. آزادکارهای موفق در رشته خود، خوش نام و مشهور میشوند و همین، زمینه رشد شغلی بیشتر را برایشان فراهم میکند. بسیاری از فریلنسرهای مشهور، از اینکه به دنبال کارآفرینی نرفتهاند و تقویت برند شخصی خودشان پرداختهاند، افتخار میکنند.
4- برای همه مناسب است. برخی با وجود توانایی بسیار مشکلاتی دارند که کار شرکتی و تمام وقت برایشان ممکن نیست. بعضی دچار ناراحتیهای روانی هستند یا معلولیتی دارند که کار به صورت معمول را برایشان ناممکن میکند. اصلا بعضیها دوست ندارند شش روز هفته را هشت ساعت برای یک شرکت کار کنند. ضمن اینکه برخی نیز با وجود اینکه به کار تماموقت مشغولند دوست دارند تا درآمدهای جانبی داشته باشند. برای همه این افراد، فریلنسینگ یک مسیر خوب است.
5- لم بدهید و کار کنید! درکنار همه مزایای حرفهای که فریلنسینگ دارد، امکان کار کردن در خانه با لباس راحت و اینکه خودتان روزهای کاریتان را مشخص میکنید از سایر مزایا بیشتر مورد توجه آزادکاران قرار میگیرد.
### پایان خبر رسمی