اطلاعات تماس
  • 021665*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 13970721321519755

تعمیر صفحه نمایش تلویزیون LED و LCD

کد: 13970721321519755

https://goo.gl/r9ZjFS

، تهران , (اخبار رسمی): در بخش تعمیر تلویزیون اصلی‌ترین قطعه و گران‌ترین بخش تلویزیون‌های LED و LCD پنل و یا همان صفحه نمایش تلویزیون است که بیشتر مواقع حدود 70% ارزش یک تلویزیون را شامل می‌شود و این مسئله باعث شده تلویزیون‌هایی که در این بخش مشکل پیدا می‌کنند برای تعویض پنل با مشکل هزینه تعمیرات تلویزیون مواجه شوند.

تعمیر پنل (صفحه نمایش) تلویزیونled و lcd
تعمیرات تخصصی انواع تلویزیون های led , lcd , plasma و انواع سینمای خانگی و dvd player

تعمیر پنل تلویزیون ال‌ای‌دی‌ و ال‌سی‌دی دارای شاخه‌های متعدد و عیوب ظاهری متفاوتی است که نمی‌توان به همه آنها پرداخت، در صورت نیاز می‌توان با بخش مشاوره تماس و اطلاعات کامل‌تری دریافت کرد

در این مطلب توضیحاتی درباره مراحل و شرایط تعمیر پنل تلویزیون ال ای دی و ال سی دی ارائه خواهد شد.

محدوده ایرادهایی که در پنل تلویزیون‌های LED و LCD ایجاد می‌شود بسیار گسترده است. شکستگی پنل (که در اثر ضربه، افتادن و موارد مشابه ایجاد می‌شود)، آبخوردگی پنل تلویزیون که به نفوذ مایعات رسانا به داخل تلویزیون و آسیب دیدگی فلت‌های انتقال دهنده تصویر گفته می‌شود و ایرادهایی مثل خطوط عمودی و یا پیکسل سوختگی که در اثر کار کرد و استهلاک دستگاه ایجاد می‌شود بخشی از ایرادهای مختلفی است که در پنل تلویزیون‌های LED و LCD ایجاد می‌شود.

بسیاری از عیوبی که تلویزیون‌ها در بخش پنل پیدا می کنند قابل تعمیر بوده و هزینه بسیار پایین‌تری را نسبت به تعویض پنل تلویزیون ایجاد می‌کند اما تعمیر پنل (صفحه نمایش) تلویزیون ال ای دی و ال سی دی شرایط و قواعد خاصی دارد که باعث می‌شود هر مورد تعمیراتی شرایط خاص خود را داشته باشد و نتوان یک قاعده را برای تعمیر همه آنها بیان کرد. با این وجود به بیان شرایط کلی در هر بخش پرداخته خواهد شد.

تعمیر پنل تلویزیون ال ای دی و ال سی دی

شکستگی پنل تلویزیون:

به طور کلی باید گفت که ایرادهایی که در اثر ضربه و عوامل مشابه (خراش یا ساییدگی) در پنل تلویزیون ایجاد می‌شود قابل تعمیر نبوده و تنها راه حل تعمیر تلویزیون در این حالت تعویض کامل پنل تلویزیون است. پنل تلویزیون یک مجموعه قطعه است که شامل سینی فلزی و بیس اصلی و لامپ‌های بک لایت و صفحات پولاریزه نور بک لایت و صفحه نمایش اصلی (لیکوئید) است. در صورت موجود بودن پنل برای صرفه جوئی در هزینه می‌توان بخش لیکوئید را تعویض کرد به شرطی که آسیب واره شدید نبوده و باعث آسیب‌دیدگی صفحات پولاریزه نشده باشد.

آب‌خوردگی پنل تلویزیون:

بسیاری از مراجعان از شنیدن این عبارت تعجب می‌کنند و فکر می‌کنند منظور  ریخته شدن یک لیوان آب روی تلویزیون است اما آب‌خوردگی پنل تلویزیونهای ال ای دی و ال سی دی عبارتی است که برای نفوذ مایعات پاک‌کننده مانند شیشه شوی از فاصله بسیار کم بین قاب و صفحه نمایش تلویزیون به کار برده می‌شود. معمولا هنگام بازی کودکان و یا موقع تمیز کردن تلویزیون به علت اسپری کردن مستقیم مایع پاک کننده روی صفحه، این مایعات که معمولا رسانا هم هستند از پایین پنل و فاصله بسیار کم بین قاب دستگاه و صفحه نمایش وارد دستگاه شده و به دلیل قرار گرفتن فلت‌های منتقل کننده اطلاعات تصویر در زیر پنل تلویزیون باعث اتصال پین‌های مختلف این فلت‌ها به هم می‌شوند که برخی از آنها ولتاژ و برخی دیگر اطلاعات تصویر هستند. 

رسیدن مایعات رسانا به فلت‌های انتقال تصویر باعث ایجاد جرقه، سولفاته مدار و سوختگی فیزیکی این مدارات ظریف و حساس می‌شود و عیوب ظاهری مختلفی را باعث می‌شود که خطوط رنگی عمودی، ایجاد نوارهای سفید و یا مشکی روی تصویر، تفاوت روشنایی در دو نیمه راست و چپ تلویزیون از معروف‌ترین آنها هستند. آسیب‌دیدگی فلت‌های پنل و برد آدرس گاها باعث انتقال آسیب به برد t con که راه انداز این قسمت و آخرین بخشی است که تصویر در آن پردازش می‌شود. به عنوان نمونه سری EX در سونی که آبخوردگی پنل باعث معیوب شدن برد T.CON می‌شود و با معیوب شدن این برد عیب یاب داخلی دستگاه روشن شده و تلویزیون پس از روشن شدن مجددا خاموش می‌شود. در تلویزیون‌های سونی در صورت آسیب دیدن برد t con تلویزیون خاموش می‌شود و چراغ استندبای شروع به چشمک زدن می‌کند. تعداد چشمک در این ایراد 5 چشمک است. 

تعمیر پنل تلویزیون ال ای دی و ال سی دی در اغلب موارد ایرادهایی مشابه و محدود ایجاد می‌کند اما در عمل باید گفت که به علت ظرافت بیش از حد و ارتباط‌های میکرومیلی‌متری شاید هیچ دو تعمیری را نمی‌توان پیدا کرد که کاملا مشابه هم انجام شود.

سیاه شدن و دو تایی شدن تصویر تلویزیون از یک طرف :

این ایراد بیشتر در تلویزیون‌های سامسونگ و یا پنل‌های تولید شده توسط سامسونگ که در برندهای دیگر استفاده شده دیده می‌شود و ابتدا یک سوم بالای تصویر در سمت راست یا چپ دچار این حالت می‌شود و پس از مدتی استفاده به تدریج نصف و سپس تمام تصویر تلویزیون دچار این حالت می‌شود. در روزهای ابتدایی ایجاد شدن این ایراد معمولا با کمی کار کردن تلویزیون عیب برطرف می‌شود که باعث می‌شود بیشتر مصرف‌کنندگان از تلویزیون به همین طریق استفاده کنند تا اینکه ایراد به حد زیادی پیش می‌رود و هزینه بیشتری باید برای تعمیر تلویزیون هزینه شود.

کند شدن تصویر تلویزیون:

این ایراد بیشتر در تلویزیون‌های سامسونگ و سونی دیده می‌شود و تصاویر به حالت اسلوموشن نمایش داده شده و هاله‌ای از تصویر قبلی در تصویر بعدی دیده می‌شود. در مواردی این ایراد در یک سوم بالایی تصویر و گاها در تمام بخش‌های تصویر دیده می‌شود. این کند شدن تصویر تلویزیون به علت عدم واکنش صحیح پنل به اطلاعات وارد شده و پاسخگویی پیکسل‌ها است.

معمولا در ابتدای شکل‌گیری ایراد پس از گذشت مدتی از کارکرد دستگاه ایراد برطرف می‌شود که به تدریج این زمان بیشتر و بیشتر و ایراد گسترش پیدا می‌کند. در اغلب موارد تعمیر پنل تلویزیون ال ای دی و ال سی دی قابل انجام بوده و نیاز به تعویض پنل نیست.

تعمیر پنل تلویزیون ال ای دی و ال سی دی دارای شاخه‌های متعدد و عیوب ظاهری متفاوتی است که نمی‌توان به همه آنها پرداخت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

گروه تخصصی رایان

خط مشی رایان ارائه خدمات تعمیر تلویزیون ( LED , LCD , Plasma ) ، تعمیر سینمای خانگی ، تعمیر دی وی دی پلیر و به طور کلی مجموعه لوازم صوتی و تصویری با تکیه بر متخصصین مجرب و متعهد و بالاترین کیفیت ممکن است. رایان نام و علامت تجاری ثبت شده این مجموعه و دارای مجوز فعالیت از اتحادیه فروشندگان و تعمیرکاران لوازم صوتی و تصویری استان تهران می باشد.

اطلاعات تماس
  • 021665*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

دکوراسیون و منزل