اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13980403379788118

نظر به ثبت و خنثی سازی 33 میلیون حمله سایبری

ضرورت ارتقای دانش منابع انسانی برای کمک به مهار و کاهش آسیب‌های سایبری

کد: 13980403379788118

http://bit.ly/2Ryg2Bz

، تهران , (اخبار رسمی): مدیر عامل پارس آوان در گفتگو با خبرگزاری فراست با اشاره به سخنان وزیر ارتباطات در خصوص ثبت و خنثی سازی 33 میلیون حمله سایبری بر ضرورت ارتقای دانش منابع انسانی برای کمک به مهار و کاهش آسیب‌های سایبری تاکید کرد.

ضرورت ارتقای دانش منابع انسانی برای کمک به مهار و کاهش آسیب های سایبری
ضرورت ارتقای دانش منابع انسانی برای کمک به مهار و کاهش آسیب‌های سایبری

محسن عزیزی‌پور، مدیر عامل شرکت پارس آوان، از شرکت‌های فعال در حوزه امنیت اطلاعات و شبکه با اشاره به سخنان وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در روز جهانی ارتباطات، با ابراز خرسندی نسبت به رشد و توسعه زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات و افزایش ۳۰ برابری توان دفاع سایبری کشور، ثبت ۳۳ میلیون حمله سایبری در سال ۹۷ را بسیار نگران کننده دانست.

عزیزی پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تجربه ۱۵ ساله فعالیت در حوزه امنیت سایبری در کشور و شناسایی حلقه‌های ضعیف و آسیب‌پذیر زنجیره امنیتی سازمان‌ها عنوان کرد: «با توجه به تامین و تجهیز سازمان‌ها و موسسات مختلف کشور به تجهیزات متنوع امنیتی، متاسفانه در اغلب سازمان‌ها صرفا به این تجهیزات بسنده شده و سایر لایه‌های امنیتی که اتفاقا راه ورود بخش عمده‌ای از تهدیدات سایبری هستند مغفول مانده و هیچ گونه راهکاری برای آن در نظر گرفته نشده است. بدیهی است که  بی توجهی به این موضوع مهم، می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیر مالی و اعتباری را برای سازمان‌ها و در نهایت کشور در بر داشته باشد.»

مدیر عامل شرکت پارس آوان معتقد است، راهکارهای موثری علاوه بر استفاده از تجهیزات امنیتی برای مدیریت و کاهش آسیب‌های سایبری در سازمان‌ها و مؤسسات باید در نظر گرفته شود. به نحوی که بتوان با تکیه بر آگاهی بخشی امنیت سایبری علاوه بر ایجاد یک لایه جدید امنیتی به لایه‌های امنیتی زمینه‌ساز ایجاد فرهنگ امنیت سایبری در خود سازمان، خانواده و در نهایت کشور شود.

عزیزی‌پور در خصوص مزایای پیاده سازی برنامه‌های آگاهی بخشی امنیت سایبری (فراست) خاطر نشان شد: «با توجه به تحقیقات گسترده، تجربیات و فعالیت‌های صورت گرفته جهت پیاده‌سازی برنامه آگاهی بخشی امنیت سایبری (فراست) در سازمان‌های مختلف کشور، به جرات می‌توان گفت که اجرای برنامه‌های جامع آگاهی بخشی امنیت سایبری (فراست)، ضمن بالابردن سطح مقاومت سایبری کسب و کارها، لایه‌ای موثر و اثربخش در امنیت سازمان‌ها خواهد بود که کاهش هزینه و آسیب‌های امنیتی را به طرز چشم‌گیری به دنبال خواهد داشت.

به عقیده ایشان، نبود آگاهی کافی در حوزه منابع انسانی سازمان‌ها جهت مواجهه با حملات هدفمند و نوین سایبری، نا‌آگاهی و عدم توجه مدیران سازمان‌ها به مقوله خطاهای انسانی و نیز فقدان یک واحد سازمانی متخصص و متمرکز، جهت اجرای برنامه‌های آگاهی بخشی امنیت سایبری (فراست) و پایش مستمر سازمان، از عمده دلایل تاثیر گذار و خطرناک در افزایش آسیب‌پذیری سازمان‌ها است.

عزیزی پور در پایان، با اشاره به افزایش حملات سایبری طبق آمارهای موجود، پیاده‌سازی برنامه‌های جامع آگاهی بخشی امنیت سایبری (فراست) را برای صنایع و کسب و کارهای مختلف، لازم دانسته و تمرکز بر برنامه‌ریزی جهت ارتقای دانش منابع انسانی را بسیار مهم عنوان کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

پارس آوان

ما در پارس آوان می‌کوشیم تا فضای اطلاعات کسب‌ و‌کار مشتریانمان را به عنوان شرکای تجاری خود، امنیت بخشیم. تجربه‌ی ما در زمینه‌‌ی راهکارهای جامع امنیت شبکه، سیستم‌های رمزنگاری و نحوه‌ی مقابله با بدافزارها، مسیر پیشرفت‌مان را هموار کرده است. در تعیین مزیت رقابتی، قضاوت بازار و مشتریان را ملاک قرار داده‌ایم و معتقدیم هر چه بیشتر از نگاه مشتری به مسائل بنگریم، به واقعیت بازار نزدیک‌تر می‌شویم.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]