اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13990812472745066

با انواع تجهیزات شبکه نوران ارتباطات پایدار آشنا شوید

معرفی انواع تجهیزات شبکه و ارتباطی

کد: 13990812472745066

https://bit.ly/3lv8eyR

، تهران , (اخبار رسمی): قصد داریم شما را به معرفی انواع تجهیزات شبکه آشنا کنیم که تجهیزات شبکه را به 2 صورت فعال (اکتیو) و غیر فعال ( پسیو) می‌توان دسته بندی کرد.

معرفی انواع تجهیزات شبکه و ارتباطی
معرفی انواع تجهیزات شبکه

به طور کلی تجهیزات شبکه به 2 دسته کلی تجهیزات فعال (اکتیو) و یا غیر فعال ( پسیو) تقسیم می شوند.

امروزه در تمامی جوامع در سراسر دنیا از شبکه های اینترنتی استفاده می شود و با توجه به گسترش روز افزون استفاده ها از شبکه در موارد بسیار بهتر است با انواع تجهیزات شبکه که برای راه اندازی آن مورد نیاز است، آشنا شوید. ما در ادامه این مطلب شما را با انواع تجهیزات شبکه، قیمت تجهیزات شبکه و همچنین چگونگی فروش تجهیزات شبکه آشنا خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

تجهیزات سخت افزاری شبکه، به دو دسته تجهیزات شبکه اکتیو و تجهیزات شبکه پسیو تقسیم می گردند که از میان تجهیزات اکتیو می توان به دستگاه هایی مانند سوئیچ شبکه، روتر و ذخیره ساز تحت شبکه NAS اشاره نمود و از تجهیزات پسیو می توان از رک و متعلقات آن، انواع کابل شبکه و کابل فیبر نوری نام برد.
 

- تجهیزات شبکه فعال (اکتیو):

تجهیزات فعال یا اکتیو شبکه به تجهیزاتی گفته می شود که برای انجام دادن فعالیت خود به جریان الکتریکی نیاز دارند. انواع تجهیزات اکتیو شبکه عبارت اند از: کارت شبکه، سوئیچ ها، پریینت سرور، تبدیل کننده فیبر نوری، دیواره ی آتش، مسیریاب.
 

- تجهیزات شبکه غیر فعال ( پسیو):

به بیان ساده تجهیزاتی که در دسته تجهیزات غیرفعال قرار گرفته می شوند برای داشتن عملکرد به توان الکتریکی نیازی ندارند و بدون احتیاج به جریان الکتریکی نقش خود را در شبکه به خوبی ایفا می کنند. تجهیزات غیر فعال شبکه عبارت اند از: کابل ها، کانکتورها و اتصال ها، داکت ها و رک ها.
 

انواع تجهیزات اکتیو شبکه کدام اند و چه ویژگی هایی دارند؟

1. کارت شبکه: از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی شبکه، کارت شبکه می باشد که در دسته ی تجهیزات فعال قرار داده می شود. برای اتصال یک کامپیوتر به شبکه ی اینترنتی چه از نوع سرویس دهنده چه از نوع سرویس گیرنده باید دارای کارت شبکه باشد. هر شبکه ای دارای یک محیط انتقال است که اطلاعات با استفاده از آن انتقال پیدا می کنند که در چنین حالتی کارت شبک هر کامپیوتری را در سطح شبکه به محیط انتقال اتصال می دهد. از مهم ترین ویژگی هایی که یک کارت شبکه باید داشته باشد داشتن آدرس مک است که توسط شرکت سازنده به آن اختصاص داده می شود. کارت های شبکه به دو دسته بی سیم و کابلی تقسیم شده که کارت شبکه های بی سیم نیز به دو دسته اینترنال و اکسترنال قابل تقسیم می باشند.

2. اکسس پوینت (Wireless Access Point): نقطه اتصال در شبکه ی های بی سیم همانند سوئیچ در شبکه های سیمی عمل می کند. در فروش تجهیزات شبکه نقطه دسترسی نیز وجود دارد و در شبکه های WLAN مورد استفاده قرار گرفته می شود.

3. سوئیچ شبکه (Network Switch): از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز در راه اندازی یک شبکه سوئیچ شبکه می باشد که برای اتصال دادن چندین دستگاه مختلف درشبکه مورد استفاده قرار گرفته می شود به عنوان مثال توانایی اتصال بین پرینتر و کلاینت و سرور را خواهد داشت. از مهم ترین مزایای سوئیچ شبکه صرفه جویی در زمان و هزینه است. سوئیچ های مورد استفاده در شبکه به دو دسته ی کلی سوئیچ های مدیریتی و سوئیچ های غیر مدیریتی تقسیم می شوند. سوئیچ ها در دسته تجهیزات پر سرعت در شبکه محسوب می شوند.

4. روتر (Router): یک دستگاه بسیار هوشمند است که در شبکه کاربرد و عملکردی بسیار نزدیک و شبیه به سوئیچ دارد. مهم ترین تفاوتی که بین روتر و سوئیچ وجود دارد این است که از روتر برای ارتباط دادن بین دو شبکه استفاده می شود در حالی که از سوئیچ برای ارتباط دادن بین اعضای مختلف یک شبکه استفاده می شود. روتر ها دارای معماری های بسیار متفاوتی هستند و اغلب برای تامین اینترنت مور نیاز در شبکه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته می شوند.

5. مودم (Modem): از دیگر انواع تجهیزات شبکه می باشد که مهم ترین وظیفه آن تبدیل کردن سیگنال های آنالوگ به دیجیتال و تبدیل سیگنال های دیجیتال به آنالوگ است. مودم ها به دو دسته کلی مودم معمولی و مودم ای دی اس ال (ADSL) تقسیم می شوند.

6. پرینت سرور (Print Server): از پرینت سرور برای به اشتراک گذاری یک پرینتر بدون نیاز به یک کامپیوتر استفاده می شود به این صورت که پرینتر را به پرینت سرور متصل کرده و پرینت سرور نیز باید به سوئیچ موجود در شبکه متصل باشد. با استفاده از این روش به هیچ عنوان به روشن بودن هیچ کامپیوتری هنگام ارسال دستور پرینت به پرینت نیازی نخواهد بود.

7. تبدیل کننده فیبر نوری (Media Convertor):

مهم ترین وظیفه مبدل فیبر نوری تبدیل کردن سیگنال دریافتی از کابل مسی و تبدیل آن به سیگنال نوری است. پس از تبدیل کردن این سیگنال آن را با استفاده از کابل فیبر نوری انتقال خواهد داد. پس از انتفال سیگنال نوری هنگامی که به انتهای کابل می رسد با استفاده از یک مبدل فیبر نوری دیگر به سیگنال قابل انتقال با استفاده از کابل مسی تبدیل می شود.
 

انواع تجهیزات شبکه غیر فعال (پسیو) کدام اند و هر کدام چه نقشی را در شبکه بر عهده دارند؟

از مهم ترین ویژگی هایی که تجهیزات شبکه غیر فعال دارند، غیر قابل برنامه ریزی بودن آن ها می باشد. فروش تجهیزات شبکه از نوع پسیو با این هدف انجام می شود که تجهیزات اکتیو شبکه به راحتی پیکربندی شوند. در این قسمت شما را با انواع تجهیزات شبکه غیر فعال و کاربرد های آن ها آشنا خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

1. کابل های کواکسیال (Coaxial Cable): این نوع کابل در نقاط مختلف شبکه برای اتصالات مختلف مورد استفاده قرا می گیرد. به عنوان مثال از نوع های بزگ کابل کواکسیال به عنوان ستون فقرات هر شبکه ای استفاده می شود در حالی که از نوع کوچک و باریک آن برای اتصالات کوتاه بین ایستگاه های کاری موجود در شبکه استفاده می شود.

2. کابل های زوج به هم تابیده (Twisted pair): استفاده از این نوع کابل بسیار رایج می باشد و بیشترین کاربرد را در شبکه های مخابراتی و کامپیوتری دارند. استفاده از کابل های زوج به هم تابیده در تلفن ها نیز بسیار رایج است.

3. کابل های فیبر نوری: از این نوع کابل در شبکه ی بزرگ جهت انتقال داده در مسافت های بیش از 100 متر استفاده می شود. برای انتقال اطلاعات در این نوع کابل از انعکاسات نور در هسته و غلاف استفاده می شود که منابع نوری استفاده شده در این کابل می تواند دیود لیزری و دیود ساطع کننده ی نور باشد.

4. آنتن‌های بی سیم: آنتن‌های وایرلس یا بی سیم بیشتر برای تقویت سیگنال‌هایی که به علت فاصله‌ی زیاد دچار مشکل می‌شوند، استفاده می‌شود.
 

5. پچ پنل: یکی دیگر از انواع تجهیزات شبکه است که در دسته تجهیزات غیر فعال قرار می‌گیرد. از این قطعه‌ی مستطیل شکل برای جمع کرن و مرتب سازی کابل های شبکه استفاده می شود.
 

6. رک شبکه: رک‌های شبکه قطعه‌ای مورد نیاز برای محافظت از سوئیچ‌ها و سایر دستگاه‌های مهم و حساس می‌باشند که احتیاج به مراقبت دارند. در بعضی از شرایط به دلیل استفاده از چندین سوئیچ از رک‌ها برای نگهداری آن‌ها استفاده می‌شود. رک‌ها از نظر ظاهر به دو دسته‌ی دیواری و ایستاده تقسیم می‌شوند که به طور معمول جنس بدنه‌ی آن‌ها فلز و دربی از جنس شیشه دارند. ابعادی که برای ساخت رک‌ها در نظر گرفته می‌شود متفاوت است و با توجه به نوع شبکه خریداری می‌شوند به عنوان مثال در شبکه‌هایی که وسعت پایینی دارند رک های 5 تا 6 یونیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت نوران ارتباطات

ما با هدف تامین تجهیزات شبکه در سال 1387 گرد هم آمدیم تا با فعالیت در عرصه شبکه‌های ارتباطی به نیازهایی که با تجربه چندین ساله فعالیت در این حوزه در بازار احساس می کردیم، پاسخ دهیم.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]